Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

προβληματισμός...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος cebri79, στις 17 Δεκεμβρίου 2010.

1. Markisios_Nte_Sant

Markisios_Nte_Sant Regular Member

Απάντηση: προβληματισμός...

Εκείνο που έχω καταλάβει είναι ότι αν ρωτήσεις 10 άτομα εδώ μέσα, θα σου δώσουν 10 ορισμούς για το BDSM και το τί θέλουν. Όλα είναι προσωπικά. Θα βρεις σίγουρα.

2. Απάντηση: προβληματισμός...

σε καταλαβαίνω απόλυτα
    είμαστε πολλοί που σκεφτόμαστε σαν εσένα , μην ανησυχείς... 

3. cebri79

cebri79 New Member

μάλιστα μάλιστα!!!χαίρομαι που βρίσκω ομοϊδεάτες!όσο για τον ορισμό...ακριβώς αυτό δε προσπαθώ να κάνω!δε μου αρέσουν οι ορολογίες όσο χρήσιμες κι αν είναι για να μπορούμε να συνενοηθούμε!!  
    λέγοντας mild bdsm εννοώ πως δε μου αρέσουν (όχι πως έχω εμπειρία, έστω και στην ιδέα) "ακραία" παιχνίδια!όπως είπα είμαι καινούριος στο χώρο! 

4. Απάντηση: προβληματισμός...

Τι είναι για σένα ακραίο παιχνίδι;

5. cebri79

cebri79 New Member

χμμμ...δε νομίζω πως έχει νόημα να αρχίζω να απαριθμώ δημόσια!ο λόγος είναι πως απλά ο καθένας έχει τα όρια του κι εγώ δεν τα έχω ανακαλύψει ακόμα λόγω έλειψης εμπειρίας!αυτό που σίγουρα πάντως είναι στην κορυφή της λίστας είναι ο απόλυτος ψυχοσωματικός έλεγχος!

6. Απάντηση: προβληματισμός...

Χμ, άσε να περάσει ο καιρός, να ανακαλύψεις τι σου αρέσει, να εξερευνήσεις τα όριά σου και (κυρίως) να επανεξετάσεις τη λίστα σου και... εδώ είμαστε πάλι  

7. cebri79

cebri79 New Member

αυτό εξυπακούεται!για αρχή όμως....σιγά σιγά!δε βιάζεται κανείς 

8. blindfold

blindfold Contributor

γιατί ντρέπεσαι για αυτά ;

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Οι ταμπέλες δεν είναι παρά ένα είδος λεκτικής σύμβασης για να συμφωνούμε όλοι για ποιο πράγμα μιλάμε. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τα ίδια πάνω-κάτω γούστα μ' εσένα και όταν με το καλό μπεις σε μια ικανοποιητική σχέση οι ταμπέλες θα πάνε περίπατο.

10. cebri79

cebri79 New Member

όχι βέβαια!γι'αυτόν ακριβώς το λόγο είμαστε όλοι εδώ, για να μοιραζόμαστε και να συζητάμε!απλά δεν έχω ανακαλύψει ακόμα τα όρια μου!κάτι για παράδειγμα που μπορεί να μου φαίνεται extreme, στην πραγματικότητα μπορεί να το βιώσω διαφορετικά!δε θέλω να μιλάω για πράγματα που δεν ξέρω ή δεν έχω βιώσει, έτσι αυθαίρετα!