Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

προσφορα εργασιας απο σκλαβους

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος τασος0, στις 5 Ιανουαρίου 2010.

1. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Αυτές στις οποίες αναφέρομαι, δεν είναι καν Κυρίαρχες.

"Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη".

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Φυσικά.
    Έχω αναθέσει δουλειές στο petαρίδι, για τις οποίες κανονικά πληρώνεται αδρά.

3. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Αν ειναι στα πλαίσια μιας D/s ή M/s σχέσης δεν εχεις γνώμη όποτε το κανεις.Αν σε δανείσει η Κ σου επισης δεν εχεις γνώμη όποτε το κανεις.Αν απλά σου το είχε ζητήσει κάποια Κυρίαρχη με την οποία δεν είσαι σε κάποια σχέση δεν ξέρω…Μαλλον θα το έκανα

4. Alex L.

Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

Είναι ένα πεδίο "ανωμαλίας" που με ξεπερνά. Πριν από χρόνια (αρκετά) είχαν εμφανιστεί κάποιες αγγελίες από υποτακτικούς (ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε, οι ταμπέλες είναι φούσκες η ουσία μετράει) στις οποίες ως δέλεαρ για να βρουν "αφέντρα" δήλωναν ότι κάνουνε και δουλειές του σπιτιού (γενικό ξεπούλημα όλα κάτω του κόστους). Το ερώτημα είναι, έχω μια σκλάβα και αντί το μόνο που να σκέφτομαι είναι να παίξω μαζί της, εγώ την βάζω να μου περνάει τα τιμολόγια τζάμπα ή είμαι σκλάβος και αντί να περιμένω από την αφέντρα μου να παίξει μαζί μου, της κάνω τον υπάλληλο τζάμπα. Αυτό δεν είναι BDSM αλλά μικροαστική μιζέρια και άντε να πηγαίνουν καλά οι δουλειές κάτι πάει κάτι έρχεται, αν όμως δεν πάνε να τρως και την μιζέρια της αποτυχίας.
    Ο χρυσός κανόνας: όπως ακριβώς στην τσόντα, αν δεν τα βγάζεις πέρα κλείστο το ρημάδι. Όσο τώρα για τους σαδομαζοχιστικούς ρομαντισμούς καλά κρασιά, τέτοιου είδους ανοησίες σε στέλνουν στον ψυχίατρο.