Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

πως πειθεις μια γυναικα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος seth_1970, στις 30 Ιουνίου 2011.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: πως πειθεις μια γυναικα

..... που θα μου πεις εμενα συνδρομο της στοκχολμης και πρασινα αλογα .... αφου απο την κατασκευη της εχει τρυπα .... τι αλλο πιο προφανες απο αυτο ? ...
    το πολυτιμοτερο πραγμα για το κεφαλι τους ειναι το κομμωτηριο και το μακιγιαζ , εχεις δει καμια πριν την βραδυνη της εξοδο να διαβαζει εγκυκλοπαιδειες ?
    ολα τα αλλα ειναι προφασεις ....
    και μολις τους δειξεις τα καθηκοντα τους σου λενε "μημπως νομιζεις οτι ειμαι η μανα σου ?" ... οποτε αναγκαζεσαι (φυσικος εκβιασμος) να τους κανεις ενα μωρο για να καουν με τα χλωρα και τα ξερα ....
    ακου λεει πως πειθεις ... πεποισμενες εχουν γεννηθει ...

2. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

Σοφά λόγια αγαπητέ μου. Ο Σφαλιάρας και ο Ρουβάς μπορεί να μην έχουν νιώσει ποτέ μπερδεμένοι όπως εγώ. Τις γυναίκες δεν τις πιάνεις πουθενά.!!!!!

Προχωράς στα ίσια........Για ποιά με πέρασες?
    Είσαι ρομαντικός και την σέβεσαι......Με τί μαλάκα έμπλεξα?
    Προχωράς αργά...........Μάλλον αδελφή μου έτυχε?
    Της κρύβεις πως είσαι παντρεμένος........την εξαπάτησες.
    Της λές πως είσαι παντρεμένος.......Αν σε γουστάρει, είναι σαν να μην το άκουσε.
    Της κάνεις κοπλιμέντα και ενδιαφέρεσαι......μάλλον έχεις γκόμενα.
    Φέρεσαι απλά και όμορφα......Δεν την βρίσκεις ελκυστική, είσαι αδιάφορος.

Για να μην τρελαθείς...απλά ζήσε την στιγμή και μην το παιδεύεις.... 

3. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Υποτακτικος και κατακτηση σχημα οξυμωρο.
    Ποτε δεν κατακτας μια γυναικα δηλωνοντας υποταγη,να περασεις καλα ναι,να κανεις σεξ ναι,να γουσταρει ναι,να κανετε σχεση ναι,να την κατακτησεις ομως ποτε.

Last edited: 29 Ιουλίου 2011
  4. kati

kati Regular Member

Έχεις δίκιο. Το νόημα όμως της ερώτησης, το οποίο είναι και το ζητούμενο εδώ, νομίζω οτι έγινε κατανοητό παρά την αντίφαση που προκύπτει από τη λανθασμένης χρήση μιας λέξης

5. Alexkat

Alexkat Contributor

Mην σε προβληματίζουν όλα αυτά.....
    Γυναίκα που σε έχει γνωρίσει και την κατακτάς, ......είναι ήδη πεπεισμένη από μόνη της...
    Μιά αφορμή χρειάζεται,......τίποτα άλλο....

Last edited: 30 Ιουλίου 2011
  6. Sklavos_Sklavos

Sklavos_Sklavos New Member

Δε χρειάζεται να της εξηγήσεις ότι έχεις αδυναμία στα γυναικεία πόδια. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ασχολείσαι ιδιαίτερα με αυτά θαυμάζοντας το πόσο σέξυ είναι. Αν τότε "στη πλάκα" (  σου ζητήσει ή σε αποκαλέσει "σκλάβο" (το πιθανότερο),τότε εσύ προχωράς ακάθεκτος. Αν δείξει ότι ενοχλείται τραβιέσαι, αλλά για ξεκάρφωμα της εξηγείς ότι είναι τόσο σέξυ που έχει στείλει περίπατο τις αντιστάσεις σου. Απο όσο όμως έχω καταλάβει η συντριπτική πλειοψηφεία των γυναικών θέλει να ασχολούμαστε με τα πόδια τους. Δε χρειάζεται δηλαδή να της φανερώσεις απο την αρχή ότι φαντασιώνεσαι να γίνεις σκλάβος της.

7. Necrotik

Necrotik Dead Member

Μεγάλο λάθος. Εννοείται πως και ο "υποτακτικός" κατακτάει τον "κυριαρχικό".
    "Κατακτάω" δεν σημαίνει "βάζω τον άλλο κάτω και τον κάνω ότι θέλω". Σημαίνει κερδίζω το ενδιαφέρον του άλλου, κερδίζω τον άλλο σαν άνθρωπο, τον κάνω να με δεχτεί και να με "αγαπήσει". Υπό αυτή την έννοια και το "υποτακτικό" άτομο κατακτάει το "κυριαρχικό".
    Όταν κάποιος παραδίδεται ολοκληρωτικά σε κάποιον άλλο, τότε ενδεχομένως να τον κατακτήσει συναισθηματικά, επειδή θα του δώσει να καταλάβει το μέγεθος του ενδιαφέροντός του, του στυλ "για σένα θα δεχτώ τα πάντα".

Άρα σε μια σοβαρή και όχι επιπόλαιη και επιφανειακή ερωτική σχέση υπάρχει στην ουσία μια αμοιβαία κατάκτηση.

8. Emiris

Emiris Regular Member

Ο μόνος τρόπος που ξέρω για να γλύψεις σε μια κοπέλα οτιδήποτε θέλεις είναι να είστε ζευγάρι. Υπάρχουν σίγουρα και πιο προχωρημένοι τρόποι αλλά εγώ δεν τους ξέρω.
    Ερωτεύσου τη λοιπόν και άσε τα πόδια-βυζιά-κώλο ή ότι σου αρέσει τέλος πάντων.
    Φλέρταρέ την, κάνε τη να σε θέλει και αυτή και μετά θα τη γλύφεις πατόκορφα.

9. mm

mm New Member

ξεκινας και την φιλας απο το στομα στο λαιμο στο στηθος στην κοιλια αναμεσα στα ποδια στις γαμπες και τελος στα ποδια για πρωτη φορα , τη δευτερη ξεκινα απο τα ποδια και αφιερωσε περισσοτερο χρονο , να της πεις ξερα θελω να σου γλειφω μονο τα ποδια στην καλυτερη θα την τρομαξεις

10. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Συμφωνώ κι εγώ με αυτή την προσέγγιση, αν δεν το έχει ξανακάνει ή δεν το ξέρει ως πρακτική, θα θορυβηθεί αν ξεκινήσεις ξερά. Σιγά σιγά, και θα κρίνεις και από τις αντιδράσεις αν της αρέσει.
    Επιπλέον, έχε κατά νου πως όλες σχεδόν οι γυναίκες έχουν σχεδόν πάντα στο μυαλό τους το να αρέσουν και φυσικά να μυρίζουν όμορφα στον άλλον, οπότε η καλύτερη φάση για να το δοκιμάσει κανείς πρώτη φορά είναι, κατά τη γνώμη μου, αν εκείνη έχει μόλις κάνει μπάνιο, ώστε να μην εστιάσει την προσοχή της στο αν υπάρχουν οσμές κλπ.
    Μου έτυχε σαν θέμα συζήτησης τις προάλλες με γυναικοπαρέα και αρκετές είπαν πως αυτό θα σκεφτόντουσαν πρώτα.
    Καλή επιτυχία  

11. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

συμφωνώ και επαυξάνω και για τα δύο μέρη της απάντησης.

Ως μέρος συνολικότερης ενασχόλησης με το σώμα της, θα περάσει πιο εύκολα για τις πρώτες φορές. Θα προσέθετα μόνο να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά όσο το κάνεις (προσπάθησε να μην "χαθείς" στην δική σου απόλαυση δηλαδή  ) για να κρίνεις αντιδράσεις. Νιώσε το σώμα της, την ανάσα της, τις κινήσεις της για να καταλάβεις πόσο/αν της αρέσει...και μην ξεχνάς ότι καμιά φορά, θέλει λίγο χρόνο μέχρι να καταλάβουμε ή και να παραδεχτούμε ότι μας αρέσει κάτι που φαντάζει ίσως "παράξενο" για τον περισσότερο κόσμο. Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή  

καλές απολαύσεις!

cm

12. Alexkat

Alexkat Contributor

Πως πείθεις μια γυναίκα ...?

Mε την τσέπη σου ........