Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

πως πλησιασω μια κοπελα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος JimG4, στις 30 Μαϊου 2022.

1. espimain

espimain Contributor

Είσαστε σε λάθος μέρος.
    Εδώ δεν είναι site γνωριμιών για δεκαεννιάχρονους.

2. τασος0

τασος0 Regular Member

Εγώ λέω να σβήσει το φως ,γιατί οι περαστικοί βλέπουν φως κ μπαινουν μεσα

3. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Γιατί έχει αυτό το thread ΤΕΣΣΕΡΙΣ σελίδα comments, γαμώ το;

4. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

"Πως να πλησιάσω μια κοπέλα"

Είναι πολύ απλό.Βλέπεις μια κοπέλα και κάνεις κάποια βήματα προς το μέρος της.

5. JimG4

JimG4 New Member

18 είμαι ακόμα , επίσης δεν είπα ότι είναι site γνωριμιών αλλά οκ συνήθως όταν βλέπεις άτομα να ασχολούνται με bdsm σκέφτεσαι ότι θα έχουν πάει με πολλές και θα έχουν συμβουλές να δώσουν

6. JimG4

JimG4 New Member

Γιατί να μην έχει?

7. espimain

espimain Contributor

Προφανώς δεν έχουν να δώσουν συμβουλές για το πώς πλησιάζεις μια κοπέλα.
    Τους απασχολούν άλλα πιο ειδικά θέματα.

8. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Να ξεκινήσουμε πρώτα από το πως θα πλησιάσεις τον εαυτό σου; Επειδή-άποψη μου- το bdsm ,όπως ο έρωτας και η αγάπη, είναι ένα ταξίδι που στα πιο πολλά λιμάνια αράζεις με το τι εκπέμπεις,παρά το τι λες,κοίτα πρώτα προς τα μέσα.Απλώς άθελα σου θα κυκλοφορείς σαν 'γύπας".Και πίστεψε με ο "γύπας" πρέπει να έχει πάρα πολλή μεγάλη αυτοπεποίθηση για να έχει απολαβές στο "κυνήγι" του και εσένα όπως σε "κόβω" δεν έχεις.
    Κάνε φίλους
    γίνε ο ανιδιοτελής εαυτός σου
    κοίτα να περνάς καλά και όχι να βρίσκεις
    κοίτα γύρω σου
    αφουγκράσου
    κοίτα μέσα σου
    κάνε φίλους(και ως κατακλείδα)
    αλλιώς θα γίνεις ο ένας από τους 858797807806567 που πέρασαν,άραξαν λίγο και έφυγαν...

9. sapfw

sapfw out of order Contributor

Δεδομένων των συνθηκών, λίγες έχει!

10. KingDom92

KingDom92 New Member

Μπάνιο έκανες;;;
    Σου δώσε ευκαιρία η SAP , δηλαδή κάπου όπα

11. JimG4

JimG4 New Member

Εννοείς να ασχοληθώ περισσότερο με το μέσα μου? Φίλους έχω γενικά, προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου, είμαι φουλ άνετος όταν βγαίνω κοιτάω γύρω μου τα ωραία κορίτσια, αλλά δεν κάνω κάτι, εκεί που λέω ότι θα το κάνω ξαφνικά αρχίζει το άγχος

12. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Ζούμε σε μια εποχή που προσπαθούμε υποσυνείδητα να πάρουμε δύναμη από τους ανθρώπους γύρω μας.Ακόμα και να μιλάμε για μπάμιες που λέει ο λόγος.Δεν είναι ανάγκη να έχουμε μεγάλες νουθετήσεις όπως κάνουν οι life coachers..Το θέμα είναι να εκπέμψεις σιγουριά και σεβασμό   Το θέμα είναι να εκπέμψεις γενικά.. Οκ φίλους έχεις.Φίλες έχεις;