Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σήμερα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος skia, στις 7 Σεπτεμβρίου 2008.

1. skia

skia Contributor

Οι επιταγές σήμερα και οι προσωπικές μας ευθύνες και υποχρεώσεις είναι πολύ πιθανό να μας εμποδίζουν να ζούμε όπως ίσως θα θέλαμε. Έχετε σκεφτεί πως θα θέλατε να ζείτε? Είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που περνάτε τις μέρες σας, το χρόνο σας? Πόσοι από εμάς το έχουμε πραγματικά κατορθώσει ?
    Έχετε παρατηρήσει αν έχουν αλλάξει οι επιθυμίες σας με το πέρασμα του χρόνου , όποιες και αν είναι αυτές?

2. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Αγαπώ πολύ τις ευθύνες μου και τις υποχρεώσεις μου, που είναι ουσιαστικά τα παιδιά μου. Θα μου ήταν πολύ πιο βολικό να ζω πιο ανέμελα και ελεύθερα, αλλά δεν θέλω. Θα ήμουν δυστυχισμένη χωρίς αυτά, τώρα που τα γνώρισα. 

Ικανοποιημένη δεν είμαι, διότι ικανοποιημένοι είναι μόνο οι νεκροί. Όταν κλείσει ο κύκλος και τελειώσουν όλα. Συχνά πλέω σε πελάγη ευτυχίας, άλλες φορές είμαι ήρεμη, άλλες θυμωμένη, άλλες δυστυχισμένη. Άλλες αδιάφορη, άλλες επιπόλαιη, άλλες σκέφτομαι τόσο πολύ που πονάει το κεφάλι μου.

Καλύτερη ζωή δεν θα μπορούσα να έχω. Όλα έντονα.

Ναι, φυσικά αλλάζουν οι επιθυμίες με το πέρασμα του χρόνου. Αν η ζωή ήταν ένα τεράστιο Λούνα Παρκ, θα έλεγα πως ίσως αλλάζουν κάπως έτσι:

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. an8h

an8h Regular Member

Απάντηση: σήμερα

μου 'ρθαν στο μυαλό αυτοί οι στίχοι

I don't cry when my dog runs away - I don't get angry at the bills I have to pay - I don't get angry when my mom smokes pot - Hits the bottle then goes back to the rock - Fuckin, fightin', it's all the same - Livin' with Louie dog's the only way to stay sane - Let the lovin', let the lovin' come back to me

[nomedia=""]YouTube - Sublime - What I Got[/nomedia]

[nomedia=""]YouTube - Sublime - What i got[/nomedia]

γιατί;;;;

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014