Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σαν σήμερα..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος libra, στις 1 Οκτωβρίου 2014.

1. libra

libra Regular Member

το 306 μ. Χ. εκοιμηθη ο Άγιος Δημήτριος
    χρόνια πολλά στους Μήτσους, στις Μήτσες και στην πλανεύτρα τη Θεσσαλονίκη

2. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

3. ολοσωστη και μιας και δεν μπορω να κανω λαικ...   

4. Elysium

Elysium Contributor

...1957, πεθαίνει ο Ν. Καζαντζάκης

Το πρώτο σου χρέος, εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους.
    Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους.
    Tο τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.

Ασκητική. Η Ράτσα.

5. σαν σημερα......αφοδευσε η φατμε στο γενι τζαμι !!!  

6. libra

libra Regular Member

...πριν 74 χρόνια ο "δικτάτορας" Μεταξάς είπε έμμεσα ΟΧΙ στην παράδοση της Ελλάδος στους Ιταλούς.
    Από τότε 100 χρόνια ελεύθερο Έθνος δε συμπληρώσαμε, με τους "Δημοκράτες" που κυβέρνησαν και κυβερνούν.

7. @libra αγαπητη μου σε βρισκω σε σωστο δρομο...εγκρινω και επαυξανω.....καποιες φορες σ αυτον τον τοπο πρεπει να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους.....

8. libra

libra Regular Member

neos protaris, τώρα αυτό σαν τι να το πάρω? Ο σωστός δρόμος αγόρι μου είναι για τα καλά κορίτσια και εγώ αρνούμαι να είμαι από αυτά που σκύβουν το κεφαλάκι τους λέγοντας yes sir. To σχόλιο μου είναι απλώς μια πραγματικότητα.

9. Elysium

Elysium Contributor

Από το «ΌΧΙ» των δικτατόρων στο «ΝΑΙ, ΣΕ ΟΛΑ» των δημοκρατών.
    Μην ψάχνετε για εισαγωγικά στα επίθετα. Κυριολεκτώ.

Last edited: 28 Οκτωβρίου 2014
  10. gaby

gaby Guest

Στις 27 Οκτωβρίου 1932, γεννήθηκε η Σ ύ λ β ι α Π λ α θ που
    «τώρα πετάει
    πιο τρομερή από ποτέ, κόκκινη
    ουλή στον ουρανό, κόκκινος κομήτης
    πάνω από τη μηχανή που τη σκότωνε ‒
    το μαυσωλείο, το κέρινο σπίτι».

11. φιλτατη οσωστος δρομος εχει να κανει με την αποψη σου στο νημα...το αν εισαι καλο η κακο κοριτσι εσυ το το ξερεις....οσο για το σκυψιμο......ξερω πολα καλα κοριτσια που εχουν δικη τους δυνατη προσωπικοτητα και φυσικα δεν σκυβουν κεφαλι..... οσο για το αγορι μου ....δεν ειμαι και πολυ φαν των προσωπικων αντωνυμιων...αλλα οκ ηταν στη ρυμη του λογου....  

12. libra

libra Regular Member

σκύψιμο και δυνατή προσωπικότητα? τι να πω? θα μάθω κι άλλα σε τούτη τη ζωή.
    Παρεμπιπτόντως σήμερα έχει 28 ο μήνας. Είπαμε ιστορική ημερομηνία.