Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σε ένα παράλληλο σύμπαν..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 1 Φεβρουαρίου 2016.

1. Σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου μπορείς να δημιουργήσεις τον απόλυτο bdsm επιβήτορα.. το αρσενικό των ονείρων σου (οι άντρες προσαρμοστε αναλογα τις σκέψεις σας.. )το "θηρίο " που θα σε κάνει να ικετεύεις για μια ακόμα συνάντηση..
    Τον μαγο του mind fuck, τον ανθρώπινο σεξουαλικό Φρανκενστάιν.. τον γητευτη των διαστροφων σου... έτσι λοιπόν σε αυτο το παράλληλο σύμπαν ενώνω ανθρώπους! προσωπικότητες, στυλ και κάνω τον ΈΝΑ.. ΤΟΝ ΥΠΈΡΤΑΤΟ Bdsmανθρωπο

Ο δικός μου bdsmανθρωπος αποτελείται από τους παρακάτω:
    @peleas (έχει μια ανώμαλη άκρως ερεθιστική προσωπικότητα )+ @Dapom (μυστήριο και ζωώδη ένστικτα ) + @espimain (αυστηρότητα και σοβαρότητα που μαγνητίζει)+ @neos Protaris (χιούμορ και χαλαρωτητα) + @Koproskylo (σφαγή με το γάντι που σε κάνει να παρακαλας για περισσότερο αίμα )+ @dimfetishman (λογική και ευαισθησία ) + @ssmaster (βανίλια με γεύση σοκολάτας.. )+ @bumblebee (master of brats ) + @thief (ρεαλισμός και μαγειρική παντρεμένα με πολιτικό.. )

Αυτούς θέλω. Τυλίξτε τους θα τους φάω σπίτι..

Δημιουργείστε και εσείς αυτόν /ην που ονειρεύεστε! Δεν χρειάζεται προσπαθεια!! Μόνο λίγα κλικ στο υπολογιστή!

(Καλοδεχούμενο ΜΌΝΟ ΣΟΒΑΡΌ τρολαρισμα)

Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2016
  2. didina

didina ☆☆☆ didina sokolata dina

@sokolata βρίσκω εξαιρετικα ενδιαφέρον και έξυπνο το νημα σου..

Εγώ δεν θα άλλαζα ουτε σε ένα παράλληλο σύμπαν εκείνον που έχω επιλέξει και σε αυτό το σύμπαν..
    δεν χρειαζεται να ενωσω πολλους για να κάνω τον ΕΝΑ...τον έχω βρει έτοιμο....
    @Μυθοπλαστης

3. @didina μου κι εγώ τον έχω βρει real life.. εδώ είναι το παράλληλο!! Το φαντασιακο!!! Εδώ που οι σκέψεις χορεύουν με τα όνειρα και χάνονται πριν ξημερώσει!!

4. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Σιγά μην σου πει η @didina, και να 'θελε, αφού ο @Μυθοπλαστης είναι στο community!
    Εδώ δεν σου λέω εγώ που είμαι αδέσποτη! Δεν έχω καμια όρεξη να με κάνουν πλοκ γιατί τους έβαλα (ή γιατί δεν τους έβαλα; χμμμ...).

Ούτως ή άλλως όλοι θα λένε "μμμ, δε με νοιάζει εμένα, σιγά, χαζομάρες" - και μετά θα έχουν όλη την ώρα το δεξί μάτι καρφωμένο στα αλέρτ μέχρι να πάθουν στραβισμό, χαχαχαχα  

ΥΓ Δε μιλάω για σένα μωρό μου, θα σε έβαζα πρώτο-πρώτο, ξέρεις εσύ  
    (και διάφοροι θα λένε "α, έλεγα εγώ!")

5. Και ο δικός μου είναι στο community!!!

6. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Μα εσύ είσαι ξετσίπωτη!!!

7. Στο παράλληλο μόνο!!!!!

8. μπόλικο από puppetmaster, παρακαλώ  

9. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

10. Puppet master!?!

11. αν είναι δικός σου, παρντόν

12. Δεν κατάλαβα τι έγραψες! τι είναι ο puppet master