Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σκόρπιες σκέψεις και προβληματισμοί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Antigoni1997, στις 16 Ιανουαρίου 2021.

  1. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Αυτο που δεν καταλαβαινει ο πολυς ο κοσμος ειναι πως δεν ειναι ολα για ολους... σκεψου πως καποιοι τρωνε μπαμιες
     
  2. σας ευχαριστώ για το σχόλιο σας

    δε με φοβίζει μη κάνω πίσω και πω πως 'δεν αγοράζω το αυτοκίνητο που γουστάρω πολύ να έχω'

    εκφράζω την οργή μου για αυτούς που φωνάζουν 'πάνε πλύνε πιάτα' και προβληματίζομαι σχετικά με το εάν όντως μια τέτοια στάση αποτελεί όντως κατεστημένο εδώ μέσα.
     
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    με το χέρι στην καρδιά: πολλές φορές... Αλλά όπως είπε και ο @Kentavros αφενός δεν είναι όλα για όλους και αφετέρου οδηγώ το δικό μου αυτοκίνητο κατά @gaby_m  
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    όσο και να θυμώνεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν... deal with it... και όπως είπα πριν, υπάρχει αυτό, υπάρχει και το άλλο  
     
  5. Brt

    Brt #ολαπολυ

    σε bdsm context, μπορεί κάποιοι να αλληλοευχαριστιουνται με το «πήγαινε πλύνε πιάτα». Your kink is not my kink and that’s ok. Γι’αυτο λέω, αν κάποιος δεν κατανοεί μια εμπειρία/κατάσταση, ίσως αν αποκτήσει μια άλλη οπτική, να την κατανοήσει (όχι να συμμετέχει ο ίδιος, απλά να κατανοήσει την οπτική όσων συμμετέχουν).
     
  6. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Έξω απο εδώ, παλιότερα, με έστελναν συχνά να πλύνω τα πιάτα μου. Κι εγώ, όταν ήμουν πιο νέα, εκνευριζόμουν, τσακωνόμουν, έψαχνα το δίκιο μου...
    Αργότερα, έπαψα να τσακώνομαι...αλλά χαλιόμουν, εκνευριζόμουν, θύμωνα για τη σεξιστική επίθεση.
    Πιο μετά, έμαθα να ελέγχω το θυμό μου, απαντούσα "τα έπλυνα!"
    Τώρα δε μου λένε τίποτα. Δε μου δίνει κανείς σημασία  
    Σίγουρα "εδώ μέσα" θα βρεις διάφορες απόψεις, διάφορες θεωρήσεις. Μη χαλιέσαι. Ψάξε βρες τι σου ταιριάζει, σε εσένα και τίποτε άλλο. Δεν επιβάλει κανείς σε κανένα το "δίκιο" του. Μην ψάχνεις να σκοτώσεις "ανεμόμυλους"
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    παρ' ότι κατά καιρούς, όχι σπάνια, εμφανίζονται και σε αυτό το φόρουμ, όπως σχεδόν παντού, πρόσωπα που αναζητούν καταφύγιο, με την εμμονή της καταδίωξης στον ένα ή τον άλλο βαθμό, με την βασανιστική αίσθηση οτι απορρίπτονται ή και μισούνται γιά κάποια εικαζόμενη ή πραγματική ιδιότητά τους, με την μανία ή την προκατάληψη οτι κάθε άλλος τους χρωστάει να τους «βλέπει» όπως οι ίδιοι θα ήθελαν, να τους κολακεύει με τον τρόπο που οι ίδιοι αρέσκονται, να εκφράζεται οποιοσδήποτε τρίτος κατά τα γούστα του χρήζοντος άσυλο, το φόρουμ δεν πήρε ποτέ χαρακτήρα ασύλου.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν είναι καταφύγιο εδώ, δεν μας καταδιώκει κανείς. Είναι forum που η θεματική του είναι ο κόσμος του BDSM.
    Είναι εύκολο να παρερμηνευτεί μια τοποθέτηση ως σεξιστική γι αυτό είναι πάντα καλό να έχεις υπόψη ότι είναι forum για το BDSM και όχι για φιλοτελισμό. Context *matters*.
    Όπου υπάρχει ζωντανός οργανισμός υπάρχουν και παράσιτα, such is life.
    Υπάρχουν και αυτοί που τους ενδιαφέρει μόνο η σκηνή, υπάρχον και αυτοί οι οποίοι επιζητούν αυτή την ανισότητα που αναφέρεις και σε άλλες ή ακόμα και σε όλες τις πτυχές της ζωής τους. Για όλους έχει.
     
  9. δε χρησιμοποίησα κυριολεκτικά την έννοια καταφύγιο.
    πιστεύα πως αυτό θα ήταν σαφές από τη γενικότερη εικόνα του κειμένου μου.

    αν και εντυπωσιακό το σχόλιο σας, σηκώνει άλλους είδους συζήτηση που απέχει από την ουσία αυτών που επέλεξα να θίξω.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    1. Έστω ναι... Στα παλαιότερα των υποδημάτων σου, διότι (δες 2)...
    2. Έστω όχι... Ομοίως, στα παλαιότερα των υποδημάτων σου, διότι το φαίνεσθαι απατά, ιδίως αν είναι επιδερμικό, χωρίς σημεία αναφοράς ινσάιντ-άουτ και σύντομο/σβέλτο/ξεπέτα...
    3. Έστω ότι ακολουθεί/προτείνεται η στερεοτυπικούρα "η "αλήθεια" είναι κάπου ανάμεσα". Ισχύει πάλι το (2), και επιβάλλεται ατάκα τύπου μπαα.., "η "αλήθεια" είναι στους Sex Pistols / στον Παπαδιαμάντη κλπ" (τέτοια), είναι παραδοσιακώς αποτελεσματική...
    4. Σε κάθε περίπτωση να αποφεύγεται ο θόρυβος (εσωτερικώς κι εξωτερικώς), καταστρέφει υπούλως πλάγια σκέψη, νηφαλιότητα, χιούμορ και καταστρέφει τα μέσα μας...
    5. Τα παραπάνω έχουν καθολική ισχύ από ψιλικατζίδικο έως πολυκατάστημα, από τότε που δεν υπήρχαν αγκίστρια για ψάρεμα...
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Και εγώ βαριέμαι κάποιους που δεν έχουν καταλάβει πόσο τετριμμένη έχει γίνει η συνεχής χρήση του "όντως" λοιπόν; Πρέπει να απασχολεί κανέναν αυτό;

    Επί της ουσίας, κατ' εμέ πάντα, και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο καθένας ζει την δική του πραγματικότητα και πως ό,τι βλέπει στην δική του πραγματικότητα αυτό παίρνει και στην ζωή του:
    - Διαφαινόμενος "σεξισμός" από τις συζητήσεις στο φόρουμ: Προτιμώ ο καθένας να λέει την γνώμη του όπως εγώ την δική μου και αν φαίνεται έτσι ή αλλιώς ή παραλλιώς είναι θέμα του ίδιου. Όταν γνωρίζω από κοντά, εξετάζω από μηδενική βάση και 99/100 είναι καλύτερα τα πράγματα από ό,τι φαίνονταν από το φόρουμ. Το πρόβλημα δεν είναι ότι περισσεύουν οι σεξιστικώς, κατά την άποψή σας, εκφραζόμενοι, το πρόβλημα είναι ότι έλειψαν αυτοί που είχαν πείσει ότι οι προϋποθέσεις για να θεωρείται κάποια ότι έχει πιθανότητες για sub είναι οι χ,ψ,ω και αν δεν ισχύουν τόσο το χειρότερο για αυτήν, μια από τις προϋποθέσεις ήταν η συμπεριφορά της στο φόρουμ.
    - Περιφρόνηση του bottom κατά το S/m και μετά από αυτό: Είναι χειρότερο από όσο το περιγράφετε, έχει επίπτωση στην αυτοεικόνα και την αυτοεκτίμηση του bottom, καταβαραθρώνει την σχέση αν υπάρχει, αποφύγετέ το με κάθε μέσο και όχι, μη γυρίσετε να βαρέσετε και εσείς, μπορεί να είναι επικίνδυνο. Απλά "αντίο" και με ελαφρά πλάγια προς την έξοδο. Καμία σχέση με το φόρουμ, μπορεί να συμβεί παντού, ίσως στο φόρουμ λιγότερο.
    - Εμπειρίες που γράφονται στο φόρουμ, δεν προβληματίζομαι, άλλες μου αρέσουν άλλες όχι ιδιαίτερα, άλλες είναι αυθεντικές και άλλες με κλόπυ πάστε, συνήθως αυτό φαίνεται αμέσως. Αλλά να βγάλω συμπεράσματα ότι για να είναι έτσι η εμπειρία του τάδε αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι για μένα, δύσκολο.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    ήταν σαφέστατη η γενικότερη εικόνα του κειμένου σας.