Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σκόρπιες σκέψεις και προβληματισμοί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Antigoni1997, στις 16 Ιανουαρίου 2021.

  1. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Μιλάει για εκ των προτέρων φαντασιώσεις απαντήσεων άρα έτοιμο σενάριο.Μια φαντασίωση.Επιπλέον λέει, απαιτούν εκπλήρωσή της.Αυτό δε κάνουν οι φετιχιστές; θέλουν κάποιον στα γούστα τους και πρωταρχικός ρόλος είναι να εκπληρωθεί αυτό που ήδη έχουν ως φετίχ/φαντασίωση.Όταν διάβασα την φράση εκείνη,αυτές οι περιπτώσεις μου ήρθαν στο μυαλό.Νομίζω φωτογραφίζει την κατηγορία ατόμων που μπερδεύει την κυριαρχία με φετιχιστικά πράγματα.
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Δηλαδή λες ότι αυτές οι νεαρές γυναίκες που μπαίνουν κι έχουν απαιτήσεις και δηλώνουν προδιαγραφές, δεν είναι γυναίκες με κάποια προδιάθεση για υποταγή, αλλά απλά φετιχίστριες που ψάχνουν να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για κινκιές;
    Αν δεν το κατάλαβα καλά αυτό που έγραψες, παρακαλώ να το κάνεις πιο ξεκάθαρο.
     
  3. Μικρός

    Μικρός Είμαι απλός μία τρύπα για την γυναίκα μου

    Μία άσχετη ερώτηση έχει ποτέ βγει κάνεις σε ραντεβού με κάποια που να γνώρισε σε εφαρμογή γνωριμιών και από την απελπισία μου ψάχνω να βρω αφεντρα σε μια από αυτές και νομίζω ότι είναι πολύ το δούλεμα
     
  4. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Ω ρε Θεέ,άι να αποδεικνύω κάθε φορά ότι δεν είμαι ελέφαντας.Γι' αυτό κρατιέμαι τις περισσότερες φορές σε bdsm θέματα.Τυχαία σήμερα έπεσα σε ποστ που είχα κάνει το 2016.Τέσσερα χρόνια μετά,η ίδια ιστορία.Είπα πουθενά τίποτα για υ;; Eίπα ότι η φράση κακώς χρησιμοποιήθηκε γιατί όπως την διάβασα,δεν αφορούσε υ αλλά άλλη κατηγορία.Λάθος;Μπορεί.Αλλά όχι να μου βάζεις λόγια που δεν λέω.Δεν είχα στον νου μου την κατηγορία που εσύ λες τώρα.
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Τι εξαιρεί τα άτομα στα οποία υπέθεσα ότι αναφέρεσαι, από αυτά στα οποία λες ότι αναφέρεσαι;
     
  6. Είναι που κάποιοι το βλέπουν "καταφύγιο" που θα απελευθερώσει έστω και σε μορφή post, τις ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις τους. Κάπου διαβάζουν "ασυμμετρία", κάπως μπερδεύονται, παθιάζονται, φαντασιώνονται κόσμους και σενάρια όπου οι Γυναίκες είναι ανώτερες και διαφεντεύουν, άλλοι αναπολούν τις εποχές που ο Άνδρας ήταν ο Κύρης του σπιτιού και αρκετοί απ' αυτούς τα βρίσκουν και μεταξύ τους.
    Κάποιοι άλλοι φιλτράρουν ο,τι δεν τους κάνει, κι έτσι προφυλάσσονται χωρίς να χρειάζονται κάποιο online "καταφύγιο" να τους σώσει..
     
  7. Συμφωνω
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    έχει φύγει
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Last seen on Tuesday