Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

στη δουλειά

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 7 Δεκεμβρίου 2024.

1. slave32

slave32 Contributor

«Επιτέλους διακοπές» σκέφτηκε. Δεν ήταν πολύς καιρός που είχε πιάσει δουλειά σε αυτή την εταιρεία, αλλά είχε αρχίσει να κουράζεται πολύ. Βλέπετε μεγαλωμένος μέσα στις ανέσεις. Η οικογένεια του είναι πολύ πλούσια. Αλλά από τότε που ο πατέρας του ξαναπαντρεύτηκε έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Η μητριά του, η σύζυγος του πατέρα του έχει διαφορετικές αντιλήψεις από τον πατέρα του. Πιστεύει ότι ο Ιωάννης είναι αρκετά μεγάλος για να εργάζεται και αν πραγματικά θέλει μία μέρα να ηγείται των ομίλων εταιρειών του πατέρα του πρέπει να σταματήσει την τεμπελιά του. Φρόντισε η ίδια να πιάσει δουλειά σε μία από τις κατασκευαστικές εταιρείες του πατέρα του, αλλά όχι σαν μάναντζερ αλλά σαν απλώς υπάλληλος. Εργάζεται έξι μήνες εκεί και κανένας συνάδελφος του δεν του έχει χαριστεί, άλλωστε κανείς δεν ξέρει ότι είναι ο γιος του αφεντικού.

Για καλή του τύχη η εταιρεία που εργάζεται σταματά την λειτουργία της για έναν μήνα το καλοκαίρι οπότε θα μπορεί να απολαύσει ένα μήνα ξεγνοιασιάς. Όλοι στο γραφείο του έφυγαν, εκείνος όπως πάντα ξέμεινε πίσω να συμμαζέψει το γραφείο του και το χάος που είχε αφήσει. Ενώ μάζευε το γραφείο του άκουσε μερικά βήματα στην είσοδο του ορόφου που εργάζονταν. Έστριψε το βλέμμα του προς την πόρτα. Στην αρχή δεν κατάλαβε ποια ήταν, μια γυναίκα με κοντό ταγιέρ, ψηλές κόκκινες γόβες, καλσόν μαύρο, αλλά εύκολα καταλάβαινες πόσο όμορφα πόδια είχε.

Λίγα βήματα ακόμα και μια γνώριμη φωνή. «Ιωάννη ακολούθησε με» ήταν η μητριά του. Τον διέταξε να την ακολουθήσει, εκείνη πήγε στο γραφείο της Διευθύντριας. Άνοιξε την πόρτα χωρίς να χτυπήσει. Η καρδιά όμως του Ιωάννη κόντευε να σπάσει. Η διεύθυντρια, η κυρία Νανά είναι άκρως εντυπωσιακή, ευθύς κι ευγενική. Ίσως είναι λίγο τσιμπημένος μαζί της. Ακολούθησε δυο βήματσ πιο πίσω της την μητριά του. Οι δυο γυναίκες αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν σχεδόν στο στόμα. Η στιγμή ήταν τόσο έντονη που.. ο Ιωάννης δεν καταλάβαινε τι σήμαιναν όλα αυτά.

<Αυτός είναι λοιπόν» είπε η κυρία Νανά, η διευθύντρια. Έγνεψε θετικά η μητριά του.
    «Μέτριος, καθυστερέι πολύ, δεν έμαθε ακόμη να είναι πιο γρήγορος κι αποτελεσματικός.
    «Μάλιστα..» είπε η μητριά του κοιτάζοντας τον απογοητευμένη.
    «Σκέφτομαι να τον απολύσω» συμπλήρωσε η Νανά. Ο Ιωάννης τα έχασε. «Όχι σας παρακαλώ» την ικέτευε. Ο πατέρας του ήταν ξεκάθαρος. Αν απολυθεί, θα του καταργήσει την πιστωτική του κάρτα για ένα έτος.
    «Θα κάνω ότι θέλετε» η έκφραση του έκανε τις δυο γυναίκες να κοιταχτούν στα μάτια για λίγο.
    «Αν θες να κρατήσεις τη δουλειά σου πρέπει να μου επιτρέψεις να σε δείρω» του είπε η Νανά κάνοντας τον Ιωάννη να την κοιτάζει με ανοιχτό το στόμα.
    «Τι, τι εννοείται;» εκείνη την ώρα ήρθε κοντά η μητριά του.
    «Θα βγάλεις τα ρούχα σου και θα σου τις βρέξει στο κώλο με τα χέρια της και μετά θα πάρει την βίτσα της» ο νεαρός δεν πίστευε τι άκουγε στα αυτιά του από τη μητριά του και ταυτόχρονα φούσκωνε ανάμεσα στα πόδια του.
    «Είμαι εικοσιπέντε ετών, δεν είμαι λίγο μεγάλος για να μου τις βρέξει;» οι δυο γυναίκες έβαλαν τα γέλια κάνοντας τον να αγωνιεί ακόμη περισσότερο.
    «Αν δεν δεχθείς να σε δείρει η Νανά θα φροντίσω με τα ίδια μου τα χέρια να μαστιγωθείς όταν επιστρέψεις σπίτι» του είπε ρίχνοντας του ένα γερό χαστούκι. Τον έπιασε από το αυτί και του φώναξε «γδύσου αμέσως»
    Ο νεαρός έβγαλε τα ρούχα του αμέσως. Είχε καυλώσει πάρα πολύ.
    «Δεν περίμενα να είσαι τόσο ωραίος γυμνός» του είπε η Νανά πλησιάζοντας τον. Τον οδήγησε πάνω στα πόδια της. δεν έχασε στιγμή πριν αρχίσει να του τις βρέχει. Δεν πόναγε, αλλά ήταν χαμένος. Η μητριά του όχι μόνο τον είχε δει γυμνό, αλλά τον έβλεπε να δέρνεται.

«Έχω δει όλο το ιστορικό στον υπολογιστή σου, ξέρω ότι το απολαμβα΄νεις!