Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

στη δυτική Ελλάδα νεφώσεις με τοπικές βροχές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 28 Μαρτίου 2008.

?

Ποιος καιρός σου αρέσει;

1. να έχει λιακάδα

50 vote(s)
    35,5%
  2. να έχει συννεφιά

18 vote(s)
    12,8%
  3. να βρέχει

29 vote(s)
    20,6%
  4. να χιονίζει

25 vote(s)
    17,7%
  5. να ρίχνει χαλάζι

2 vote(s)
    1,4%
  6. να έχει ομίχλη

9 vote(s)
    6,4%
  7. να φυσάει

8 vote(s)
    5,7%
  1. blindfold

blindfold Contributor

Απάντηση: στη δυτική Ελλάδα νεφώσεις με τοπικές βροχές

εδώ σε αυτή τη παραλία ξεβράσε η θάλασσα τα όνειρα κάποιου άλλου και εγώ μικρό παιδί τα πέρασα για μπιχλιμπίδια και παίζοντας με αυτά κολήσανε πάνω μου και τα κουβαλώ ο δύσμοιρος ,αλλά που θα πάει θα τον βρω αυτόν το μαλάκα ...

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Πάτρα:Με 32 βαθμους στις δέκα το πρωίκαι που σταδιακά (λογικά)θα φτθάσει τους 39-40 το μεσημέρι, με υγρασία 55% και την επίσκεψη του Εγκέλαδου χθες βράδυ στις μία παρά μετά από απουσία του τουλάχιστον ενάμισυ μήνα, σκέφτομαι να επισκεφθώ την παραλία του Ρίου έστω και τραυματισμένη.....   

3. blindfold

blindfold Contributor

για Αγ.Βασίλειο μου φέρνει να σου πω...

αλλά προτιμώ Γιαννισκάρι ..

4. Astrovroxi

Αν ξέρεις από Ρίο βγάζει "μάτι" το εργοστάσιο του ΗΡΑΚΛΗ-ΤΣΙΜΕΝΤΑ στο βάθος.Είναι το κομμάτι της παραλίας μπροστά από το ΔΗΜΟΡΙΡΙ.
    Όσο γιά το Γιαννισκάρι,δεν κάνει γιά καθημερινή διότι είναι και 37 χλμ από την Πάτρα και με όχι και τον καλύτερο δρόμο γιά να φτάσεις. Γιά Σαββ/κο με σκηνές καλά είναι όμως. 

5. blindfold

blindfold Contributor

έχω μία αίσθηση ότι το καλοκαίρι τελειώνει​

και ότι αυτός ο δρόμος είναι αδιέξοδος,όμως δεν είναι παρά μία στροφή...​

γιατί εγώ αυτή τη περιοχή την γνωρίζω σαν Άγ.Βασίλειο ;;;
    Γιαννισκάρι ,πάντως με τη δύση το ηλίου είναι κάπως περίεργα με έντομα που σαν να βγήκαν από επιστημονική φαντασία ,και φυσικά άπειρους κόνωπες... και όχι ότι είμαι σιχασιάρης αλλά να που τελευταία βλέπω nightmares with insects ...

6. Astrovroxi

Xaxaxaxaxa!!!!οχι ματια μου Ρίο είναι.Όσο γιά το Γιαννισκάρι θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.Έχει σφήκες υπερμεγέθεις το μεσημέρι και κουνούπια Τεράστια το βράδυ με ...προβοσκίδα σαν απορροφητήρας ηλεκτρικής σκούπας!!!Αλλά αν είσαι καλά εφοδιασμένος με τα απαραίτητα χημικά όπλα κατά των εισβιλέων, είναι υπεροχα τα βράδυα εκεί:nod:

7. blindfold

blindfold Contributor

προσέξατε που με τον αέρα καθάρισε η ατμόσφαιρα και μπορείς και βλέπεις τα μακρινά βουνά ;

βέβαια αυτό στη δυτική ελλάδα  

8. Astrovroxi

Και επίσης αγαπητέ συμπατριώτη που κοιμόμαστε τα βράδυα χωρίς κλιματιστικό σκεπασμένοι με σεντονάκι?Τι απίστευτη δροσούλα μετά από τόσο καιρό...θα κρατήσει άραγε? 

9. blindfold

blindfold Contributor

μακάρι να κρατήσει για να αντέξουμε μέχρι να έρθει η απομηχανής θεά που τόσο καιρό περιμένουμε ...

αλλά πόσες φόρες πέρασε μπροστά και εμείς απλά τη κοιτάγαμε ...

10. blindfold

blindfold Contributor

...άλλη μία τρύπα στο μπετό ...

και γιατί αυτό το κίτρινο/πράσινο μου θυμίζει κορδέλα στο δάχτυλο των ποδιών σε πτώματα ;

11. Astrovroxi

φωτο από Καλλιθέα κατεβαίνοντας γιά Πάτρα....υπέροχος συννεφιασμένος ουρανός...όμορφο δειλινό 

12. blindfold

blindfold Contributor

they come for me ...