Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

συμπερασματα 11 ετων μεσα σ αυτο το χωρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος anastasia, στις 29 Οκτωβρίου 2009.

1. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: συμπερασματα 11 ετων μεσα σ αυτο το χωρο

Σκυλάκι;   Είναι υπάκουο;  

(Νο offence, αγαπητέ...  ).

2. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Τα φτερα δεν φτιαχνονται απο ενα Κυριαρχο.Μονο να σου μαθει να πετας με αυτα που εχεις γινεται.
    Για να το κανω πιο σαφες.Δεν αλλαζει ο ανθρωπος(αλλαγη φτερων),απλα βελτιωνεται και προσαρμοζεται στα θελω και των δυο (πεταγμα.Αυτο θα το αποφασισεις μαζι του τι διαδρομες θα ακολουθησετε.

Υ.Γ. Εχω βαρεθει να βλεπω "σεντονια" 1500 λεξεων ...Χωρις καμμια παρεξηγηση γιατι να αναλυσεις κατι σε 8 παραγραφους οταν μπορεις να το πεις σε 3 προτασεις ?

3. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Αρχικό μήνυμα απο thelma
    Το κανω ηδη. Πλεκω κουβερτουλα για το σκυλακι μου.

Μήνυμα από MindMaster
    Σκυλάκι; Είναι υπάκουο;
    (Νο offence, αγαπητέ... ).

Παρεπιπτόντως μαξιλάρες μεγάλες για να κάθομαι είχα,χαλάκια να ξαπλώνω είχα...κουβερτούλα προσωπική δεν θυμάμαι να είχα.

anastasia τις απόψεις μου τις είπα και ελπίζω να τις πάρεις σοβαρά.Η ζωή χρειάζεται και τύχη αλλά ποτέ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω...

4. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Re: Απάντηση: συμπερασματα 11 ετων μεσα σ αυτο το χωρο

χαχαχχα εε μα κι εσυ, αφου τα ξέρεις 
    Τέλος πάντων, έχει συζητηθεί άπειρες φορές αλλά θα το ξαναπώ...
    σταματήστε πια κάποιοι να παρουσιάζετε τους υποτακτικους σαν θυματα!!
    Δεν είναι!!!!
    Είναι άνθρωποι με προσωπικότητα, φαντασιώσεις και κάβλες και με το δικαίωμα να επιλεγουν!!!
    Νιώστε το επιτέλους και ας τελειώσει πια αυτός ο συσχετισμός bdsm-ψυχολογικα προβλήματα, διαταραχες κλπ κλπ κλπ.
    Ο συνειδητοποιμένος άνθρωπος ειτε ειναι Κυριαρχος είτε υποτακτικος δεν ψαχνει να βρει που εγινε το λάθος και έπεσε στα αδυτα του bdsm 
    Απλά χαλαρωστε και απολαύστε το

5. sub_curious

sub_curious New Member

Re: Απάντηση: συμπερασματα 11 ετων μεσα σ αυτο το χωρο

πόσο δίκιο έχεις καλή μου. Αυτό ευχόμαστε όλοι εδώ μέσα, ό,τι και να ψάχνει ο καθένας μας

κι εδώ να δεις πόσο δίκιο έχεις...!!!

6. thelma

thelma Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: συμπερασματα 11 ετων μεσα σ αυτο το χωρο

Βρε καλως το παιδι!!!!Καλα εκανες και ηρθες για να βαλεις τα πραγματα στη θεση τους μπας και γλυτωσουμε την ομαδικη ψυχοθεραπεια. 

7. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: συμπερασματα 11 ετων μεσα σ αυτο το χωρο

Κατσε και θα δεις τιποτα δε θα αφησω να πεσει κατω, χιχιχιιχιχ
    Αντε γιατι πολυ λασκα αφησατε...
    (τι ωρα ειπαμε οτι εχουμε ψυχοθεραπεια αποψε??) 

8. sk

sk Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: συμπερασματα 11 ετων μεσα σ αυτο το χωρο

η καλύτερη συμβουλή είναι αυτή zoyzoy  )) Μακάρι να είχαν την εξυπνάδα να την ακολουθούσαν πολλοί άνθρωποι, του χώρου ή όχι...

ΥΓ1 λάθος...που έπεσε στα "άδυτα"? οξύμωρο μου ακούγεται αυτό  
    ΥΓ2 @sub_curious: σ'ευχαριστώ...

9. Emma

Emma Contributor

anastasia, αν μου επιτρέπεις, κρίνοντας απ' τα γραπτά σου συνολικά (όχι μόνο από αυτό το νήμα), νομίζω ότι το "πρόβλημα" έγκειται με σένα και όχι με τους άλλους (Masters και μη). Και εξηγώ γιατί:
    Έχω την εντύπωση ότι, κατά πρώτο, είσαι πολύ ρομαντική και ότι, κατά δεύτερο, έχεις πολλές/μεγάλες προσδοκίες απ' τους γύρω σου. Ο συνδιασμός αυτών, κατ' εμέ, είναι συνταγή για σίγουρη απογοήτευση.

Θα σε αφήσω με δύο quotes, για food for thought:

To whom much is given, much is required. (John F. Kennedy)
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another. (Madonna)

10. anastasia

anastasia Regular Member

EMMA το οτι ειμαι ρομαντικη δεν θα διαφωνησω ισως να λειτουργει αρνητικα αυτο

11. Mis sabbina

Mis sabbina New Member

ειναι περισσοτερο μαλλομα για καλουσ τροπουσ

12. Jomaru

Jomaru Guest

ας πω κι εγω κατι...

δεν ειμαι ψυχολογος αν και η πρωην μου ηταν ψυχολογος ? δεν ξερω αν πιανει αυτο..

αυτο που καταλαβαινω εγω απο την διατυπωση σου ειναι οτι απο την ενασχοληση σου στον χωρο , κυριως βλεπεις, συναντας ή οπως αλλιως θελεις πες το κυριαρχα και υποτακτικα ατομα που επι το πλειστον εχουν καποια προβληματα... και αυτα τα υποτακτικα ατομα συνηθως επιλλεγονται απο κυριαρχους ωστε εκμεταλλευομενοι το προβλημα αυτο να επιβαλλονται και να τσαλακωνουν τους υποτακτικους ακομα περισσοτερο. να προσθεσω σε αυτο, που πιστευω αποτελει την σκεψη σου, εκμεταλλευομενοι το προβλημα της υποτακτικης καταφερνουν να κρυβουν το δικο τους προβλημα..

για να εχεις αποψη πανω σε ενα θεμα , συνηθως εχεις βιωματικη εμπειρια με πραγματα και καταστασεις που συμβαινουν γυρω σου.. αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να εχεις τα προβληματα αυτα..

οσο για τις στατιστικες που αναφερθηκαν? μην αναφερεις ποτε την λεξη στατιστικη σε εναν μαθηματικο..