Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

συμπερασματα 11 ετων μεσα σ αυτο το χωρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος anastasia, στις 29 Οκτωβρίου 2009.

1. al800

al800 New Member

Απάντηση: συμπερασματα 11 ετων μεσα σ αυτο το χωρο

Η δύναμη ή η αδυναμία ενός χαρακτήρα δεν έχει καμμία σχέση από την προτίμηση του στο χώρο του bdsm. Η κλίση μας στον βδσμ είναι απλά μία πλευρά του χαρακτήρα μας ενώ το άν είμαστε δυνατοί ή αδύνατοι (κάτι αρκετά υποκειμενικό) εκφράζει όλο τον χαρακτήρα.

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Για να χαρίσεις δυνατά φτερά χρειάζεται, πέρα από μυαλό, και δουλειά για να το κάνεις να λειτουργεί .... τότε καταλαβαίνεις κάποια πραγματα... 11 χρόνια , ε?

3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

ok .. εγω συμφωνω μαζι σου ... τι προτεινεις ?
    ο καθε Φασουλής , κρυβεται μεσα στην πολυκοσμια ... ας ειχαν την επιπτωση της δημοσιοποιησεις οι κατεργαριες του Φασουλή να δουμε αν θα τις εκανε ...
    οπως εχω πει ξανα ..
    1ο τον Μαστερ τον κανει , ειτε ο υποτακτικος του , ειτε η επιβεβαιωμενη φημη του , αν του αφαιρεσεις αυτα , θα παψει να ειναι ...
    2ο ... για να κανεις μια σωστη και ισοτιμη σχεση , μηπως πρωτα πρεπει να φταιξεις τα φτερα σου και επειτα να μπεις σε αυτη ?

4. Απάντηση: συμπερασματα 11 ετων μεσα σ αυτο το χωρο

Αγαπητή anastasia,
    Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή η αυξημένη δύναμη που αποκτά ένας/μια κυρίαρχος/η και η οποία δύναται να του επιτρέψει να "συνθλίψει" έναν/μια υποτακτικό/η οφείλεται κατά 1ον στα απωθημένα τα οποία ενδεχομένως να έχει και κατά 2ον στον χαρακτήρα του, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο BDSM, όχι γιατί ήταν ανεκαθεν επιθυμία τους (χωρίς να σημαίνει ότι σε κάποιους δεν προϋπήρχε), αλλά γιατί εκεί βρήκαν πρόσφορό έδαφος στο να ικανοποιήσουν τον απαίδευτο χαρακτήρα τους. Αν και το 1ο εμπεριέχεται στο 2ο, εκτιμώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επιτρέψει, στο ελάχιστο να διαμορφωθεί ο χαρακτήρας τους από τα απωθημένα τους (αυτό θέλει πολύ και συνεχή δουλεία), μόνο και μόνο για να μην χτυπήσουν τα θεμέλια του οικοδομήματος που λέγεται χαρακτήρας και καταρρεύσει. Έχοντας δαπανήσει αρκετό από τον χρόνο μου στο κεφάλαιο που λέγεται ψυχολογία, κατάλαβα ότι όλα τα ανωτέρω, είναι εν δυνάμει δικαιώματα που έχουν παραχωρηθεί σε έναν.μια κυρίαρχο/η από τον την υποτακτικό και ακριβώς επειδή είναι ένας διαμορφωμένος χαρακτήρας από τα μελανά σημεία του χαρακτήρα του (αναφερόμενος στη μορφή του/της κυρίαρχου που εστίασες) καταλήγει στο να μην κάνει σωστή χρήση του κυριαρχικού του δικαιώματος. Ο χώρος του BDSM δίνει εύκολα (λόγω της ιδιαίτερης υφής του) πολλά άλλοθι σε όλους τους ρόλους που εμπερικλείει και γι' αυτό και διευρύνεται συνεχώς, δυστυχώς όχι μόνο από ενσυνείδητους BDSMer. Αυτή όμως είναι η μοίρα όχι μόνο σε αυτό το χώρο, αλλά σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, με αποτέλεσμα να γίνονται οι άσημοι διάσημοι, απλά γιατί η ομαδοποίηση κατεβάζει το μέσο όρο του πήχη των κοινωνικών και προσωπικών μας κατ' επέκταση απαιτήσεων. Καταλήγω λοιπόν ότι αφού δύσκολα αλλάζουν οι χαρακτήρες, εμείς πρώτα και ομοίως και οι άλλοι, χρειάζεται περισσότερο προσεκτική επιλογή. Είναι προσωπική μου άποψη και δεν διεκδικώ ούτε το αλάθητο και ούτε τα βραβείο του παντογνώστη.

5. formyslaves

formyslaves New Member

Εγω θα συμφωνησω με την Αναστασια και ας μην εχω [ακομη]εμπειρία στο θέμα. Θεωρω ότι ο χωρος αποκλειέται να μην έχει και τους κερδοσκόπους - καιροσκόπους