Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σωματικη αναπηρια και bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος paraple, στις 16 Απριλίου 2011.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: σωματικη αναπηρια και bdsm

    Το μόνο που άλλαζει στην πράξη με ένα άτομο που δεν έχει την ευχέρεια που έχουν τα σώματα των άλλων ανθρώπων στην κίνηση κ.τ.λ. είναι οι τεχνικές λεπτομέρειες.
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: σωματικη αναπηρια και bdsm

    Οι τεχνικές λεπτομέρειες δεν είναι όμως αυτές που προσφέρουν το 1/2 της ηδονής, που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο session;
     
  3. paraple

    paraple Regular Member

    Απάντηση: σωματικη αναπηρια και bdsm

    θα συμφωνησω,αν μου πεις ,με ποια επισημονικη μεθοδο,βγηκε αυτο το ποσοστο του 1/2...50-50..κ λ π... 
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: σωματικη αναπηρια και bdsm

    Χρόνια πολλά, αγαπητέ paraple!

    Δεν βγήκε από καμία επιστημονική μέθοδο, φίλτατε, απλά εγώ υποθέτω ότι ισχύει αυτό το ποσοστό περίπου. Πέραν αυτού όμως, στο κάθε session παίζουν ρόλο και τ΄ άτομα που συμμετέχουν σ΄ αυτό για να βγούν τα ποσοστά ηδονής που δίνει η κάθε μέθοδος (εγκεφαλική, σωματική μέθοδος).

    Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!!!
     
  5. Elvira

    Elvira Regular Member

    Και όπως Ε/είχαμε πει Ε/επανερχόμαστε με την δικιά Μ/μας άποψη πάνω στο θέμα. Μάλλον καλύτερα την δικιά μου, μιας και θα μιλήσω από την δικιά μου οπτική.

    Το θέμα της αναπηρίας, ειδικά στην Ελλάδα, είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο taboo. Η λέξη και μόνο πολλές φορές ακούγεται αρνητική, αντί απλά να χαρακτηρίζει μία συγκεκριμένη κατάσταση. Η αποκρρυσταλλωμένη άποψη μίας συγκεκριμένης εικόνας που έχουμε στο μυαλό μας, είναι εκείνη που μας εμποδίζει πολλές φορές να δούμε πίσω από αυτές τις σταθερές.

    Πολύ σωστά ειπώθηκε πως η αναπηρία ξεκινά από το μυαλό, και όχι από το σώμα. Τα τελευταία χρόνια μαζί Του εχω αρχίσει να πιστεύω πως η αναπηρία και ο τρόπος που την εκλαμβάνει ο καθένας για τον εαυτό του είναι θέμα επιλογής και όχι κατάστασης. Αν κάποιος θέλει να βάλει τον εαυτό του σε αυτό το κουτάκι της αποκρυσταλλωμένης εικόνας ή όχι. Και από εκεί και πέρα διαλέγει και τους ανθρώπους δίπλα του που τον γεμίζουν.

    Προσωπικά μιλώντας το θεωρητικό κομμάτι της αναπηρίας Του με απασχόλησε ακριβώς 5 λεπτά την ώρα που μου το Είπε και άλλα 5 την ώρα που Τον είδα να βγαίνει από το αυτοκίνητό Του. Δεν βρήκα κανέναν λόγο να ασχοληθώ περισσότερο με αυτό το θέμα.

    Τώρα στο πρακτικό κομμάτι και ειδικά στο κομμάτι του BDSM. Ο καθένας, είτε με κάποιο handicap, είτε όχι ξέρει τις ικανότητές του, τις δυνατότητές του και τα όριά του. Δεν αλλάζει κάτι, εκτός από κάποια μικρά πρακτικά πράγματα που το κάνουν πιο εύκολο. Ο καθένας μετράει την ηδονή με τα δικά του μέτρα και σταθμά,αν ο Συντροφός του τον γεμίζει δεν βλέπω τον λόγο μεγαλύτερης ενασχόλησης στο θέμα της κινητικότητας.

    Στο ακόμα πιο πρατκικό θέμα της συζήτησης, μου αρέσει πάρα πολύ το shibari. Το δεμένο σώμα με ενθουσιάζει, πάντα με ενθουσίαζε. Είτε για λίγες στιγμές μόνο, είτε για ώρες κάτω από τα ρούχα κλπ. Πριν Τον γνωρίζω δεν είχα την τύχη να δεθώ με αυτόν τον τρόπο. Βλέπει το shibari όπως το βλέπω και εγώ και η αλήθεια είναι πως εγώ είχα πολύ περισσότερα προβλήματα να κάνω το σώμα μου να πάει εκεί που Ήθελε Εκείνος, παρά Εκείνος να με δέσει. Εγώ ήμουν εκείνη που άρχισε καθημερινή yoga για να αποκτήσω την ελαστικότητα που χρειαζόταν για να μπορεί να με δέσει στις στάσεις που Ήθελε..
     
  6. zou

    zou

    Απάντηση: Re: σωματικη αναπηρια και bdsm

    τελικα ποιος ειναι αυτος που διαλεγει την "αποκρυσταλλωμενη εικονα" ο κοσμος, ή ο ιδιος ο "ιδιαιτερος ανθρωπος". επισης η επιλογη των ανθρωπων που μας περιτριγυριζουν ειναι προνομιο ολων των ελευθερων ανθρωπων πανω στη γη!

    θεωρητικο?? σορρυ αλλα δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως εννοεις..

    αυτο δεν θα ηθελα να το σχολιασω...
     
  7. paraple

    paraple Regular Member

    Απάντηση: Re: σωματικη αναπηρια και bdsm

    ειμαι περιεργος να το σχολιασεις αυτο ειδικα..μα πολυ περιεργος..(οχι πως τα αλλα τα σχολιασες κιολας ε?)

    ---------- Post added at 02:46 ---------- Previous post was at 02:35 ----------

    thats love...τυχερος ο master σου..αλλα και εσυ προφανως...τυχαεροι τελικα και οι δυο που ανακαλυψατε ο ενας τον αλλον..
     
  8. Elvira

    Elvira Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: σωματικη αναπηρια και bdsm

    Τώρα εσύ κάτι θέλεις να μου πεις, αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι.........

    Όπως και να έχει δεν θα επεκταθώ παραπάνω σε θέματα αναπηρίας (εκτός των πρακτικών του χώρου όπως έκανα ήδη) σε ένα χώρο που δεν είναι κατάλληλος και με έναν άνθρωπο που προφανώς δεν έχει ιδία βιώματα πάνω στο θέμα.

    Μία σημείωση μόνο. Είναι αναπηρική καρέκλα (και όχι καροτσάκι). Και είναι αναπηρία, όχι "ιδιαίτερος άνθρωπος",είναι μία λέξη που εκφράζει συγκεκριμένη κατάσταση και όχι κακό να την λέει κάποιος. Αυτό εννοούσα με τις λέξεις που φοβόμαστε να πούμε και τα taboo........ 
     
  9. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Re: Απάντηση: σωματικη αναπηρια και bdsm

        
     
  10. paraple

    paraple Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: σωματικη αναπηρια και bdsm

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΝΑΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΠΗΡΟΙ,ΟΧΙ 'ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΓΕΣ",ΟΥΤΕ ΜΕ "ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ"!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ..ΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ"ΟΡΟΥΣ'.ΔΕΝ ΚΟΛΑΜΕ ΣΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΩΡΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! 
     
  11. paraple

    paraple Regular Member

    Απάντηση: σωματικη αναπηρια και bdsm

    μετα απο εναν μηνα στην κοινοτητα ,διαπιστωσα με εκπληξη και απογοητευση μου,οτι δεν αλλαζει σε τιποτα και αυτο το forum απο τα υπολοιπα,που ναι διανθισμενα με ψευτες ,υποκριτες,ανθρωπους κομπλεξικους που μπαινουν με σκοπο να βγαλουν τα απωθημενα τους,να βλαψουν αν μπορουν τον αλλον,να τον εκμεταλευτουν οσο και οπως μπορουν.
    κριμα γιατι μπαινοντας εδω,λογω της.."ιδιομορφιας" του forum,ηλπιζα πως θα βρισκα κατι διαφορετικο,αλλα προφανως ημουν ειτε ηλιθιος,ειτε αιθεροβαμων.
    μαλιστα το να το ανακαλυπτεις αυτο σε καποια που ναι-ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ-χρονια στον χωρο,συνηδητοποημενη "swich",πολυ καιρο στο forum με πολλα νηματα,ιδεες,σκεψεις,"θεωριες",ειναι ακομη πιο αποκρουστικο.
    παρ'όλα αυτα θα κρατησω αυτο το ατομο και στους "φιλους" μου εδω.
    που ξερεις?ισως καποια στιγμη δει στον καθρεφτη του,τι ειναι ,τι εκανε,τι κανει και αποστρεψει το προσωπο του με αηδια...
    θαναι μια καλη αρχη για να σωσει οτι μπορει απο το ειναι του,απο τον εαυτο του..να κανει καλο και στο ιδιο το ατομο και στην οικογενεια του.
    οικτιρω τον εαυτο μου που "επετρεψα" σε ενα τετοιο ατομο να μπει-εστω και για λιγο-στη ζωη μου,που δεν καταλαβα ποσο ψεμα κρυβει,ποσο "αναπηρο" ειναι στη ψυχη-εγω ειμαι στο σωμα και δεν το εκρυψα-και ποσο κακο μπορει να κανει.

    ζητω συγνωμην απο τους αναγνωστες του νηματος για την -ισως-εκτος θεματος τοποθετηση μου και σκεψεις μου,αλλα δεν εβρισκα που αλλου ηταν πιο δοκιμο να το κανω. 
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: σωματικη αναπηρια και bdsm

    Μοdy μου μην τσουβαλιαζεις ολο τον κοσμο καθοδηγουμενος απο την διακιη οργη σου προς ενα προσωπο.
    Στην θεση σου εχουμε βρεθει οι περισσοτεροι.
    Βλεπεις καποιοι θεωρουν οτι η ελευθερια ισουται με την ασυδοσια.
    Αγνοησε το θεμα, προσπερασε το και συνεχισε οπως εσυ ξερεις.
    Αυτο κανουμε ολοι σε παρομοια περιπτωση.