Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τι δεν θελω του Αγιου Βαλεντινου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 13 Φεβρουαρίου 2014.

1. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

Tου Αγίου Βαλεντίνου δεν θέλω κεριά,
    δεν θέλω σοκολατάκια καρδούλες,
    δεν θέλω κόκκινα εσώρουχα,
    δεν θέλω τίποτα κόκκινο...
    Ο έρωτας δεν είναι κόκκινος είναι διάφανος !
    Δεν θέλω να με πας «στα καλύτερα»,
    δεν θέλω να χτενίζομαι με τις ώρες.
    Θέλω να μου χαμογελάσεις μόνο & να φύγουμε χωρίς να ξέρω για πού.
    Θέλω να βρέχει & να με ακολουθείς με το αυτοκίνητο ενώ σέρνω τα τακούνια μου στη βροχή, νύχτα, για να μη με πειράξει κανείς!
    Θέλω ένα φιλί στο κέντρο της πλατείας.
    Θέλω τις σιωπές σου, δεν θέλω ερωτικές εξομολογήσεις, μην παιδεύεσαι !
    Θέλω να φορέσω το πουκάμισό σου, όχι το πιο σέξυ μου φόρεμα.
    Θέλω να μου πεις «ανυπομονούσα», όχι «χρόνια πολλά, μωρό μου!» (δεν έχω γενέθλια!).
    Θέλω όλα αυτά, χωρίς να πρέπει να περιμένω μια εβδομάδα & κάτι μέχρι να έρθει «η μέρα». Δεν υπάρχει μέρα.
    Δεν υπάρχουν μέρες.
    Δεν θυμάμαι να σου περιγράψω, κανένα μου 24ωρο απ’ την αρχή ως το τέλος
    . Θυμάμαι όμως τις στιγμές τους…

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Απάντηση: τι δεν θελω του Αγιου Βαλεντινου

δεν θέλω να σχολάσω πάλι 11 το βράδυ γαμώ το...

3. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

Άλλοτε οι άνθρωποι δεν είχαν τη σημερινή τους μορφή, παρά ήταν ολοστρόγγυλοι, σαν δύο σώματα κολλημένα πρόσωπο με πρόσωπο, το κεφάλι σφαιρικό, τέσσερα τα χέρια και τέσσερα και τα πόδια. Ήταν όντα φοβερά που έκαναν επιδρομές στον Όλυμπο απειλώντας τους θεούς. Εκείνοι άρχισαν τότε να σκέπτονται πώς να απαλλαγούν από αυτά τα επικίνδυνα πλάσματα. Τελικά η λύση βρέθηκε: Ο Δίας έριξε κεραυνούς κόβοντας το σώμα τους στα δύο, κατακόρυφα, με το κάθε κομμάτι έγινε ανεξάρτητο. Από τότε χρονολογείται η ερωτική αγωνία. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να σκαρφαλώσουν πλέον στον ουρανό, αλλά δεν μπορούν και να ζήσουν έτσι ανάπηροι στη γη. Η μόνη σωτηρία είναι να βρει ο καθένας το άλλο του κομμάτι και να ενωθεί μαζί του. Ψάχνει, επομένως, συνεχώς να το συναντήσει και όταν το ανακαλύψει σμίγει μαζί του, ξαναγίνεται ολόκληρος και είναι ευτυχής. Όσο δεν το βρίσκει υποφέρει, γιατί είναι κομματιασμένος, λειψός.
    [Πλάτωνας «Συμπόσιο»]

4. Απάντηση: τι δεν θελω του Αγιου Βαλεντινου

Δεν θέλω λουλούδια, δεν θέλω σοκολατάκια, δεν θέλω ψεύτικες χαζομάρες!!Θέλω μόνο να ξέρω πόσο με νοιάζεται,πόσο με ποθεί και μ αγαπάει...όσο για τον έρωτα, κάποτε περνάει..

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Βασικά, δε θέλω να υπάρχει καν η ημέρα του αγίου βαλεντίνου με όλο αυτό το καταναλωτικό πανηγυράκι και τους δήθεν εορτασμούς αγάπης  

6. Απάντηση: τι δεν θελω του Αγιου Βαλεντινου

Ακριβώς όπως και τα χριστούγεννα και το πάσχα...
    Πόσο πολύ συμφωνώ μαζί σου dark explorer!

7. Απάντηση: τι δεν θελω του Αγιου Βαλεντινου

πες τα.. ειδικα αν εχεις κανα βαφτιστηρι, οπως εγω, αστα να πανε... ξυλωνεσαι κανονικοτατα και για το τιποτα....

8. gaby

gaby Guest

Διόλου δεν μου φταίει η γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου, ούτε με χαλάει ούτε με φτιάχνει. Nada  

Οι γιορτινές μέρες έχουν ένα χαρακτηριστικό, η έκβασή τους είναι πέρα ως πέρα αναμενόμενη. Του τρυπημένου από βέλη αγίου η μέρα δεν είναι έτσι και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ξέρει εκ των προτέρων πώς θα γιορτάσει τον έρωτά του. Αυτό εμένα θα μου φαινόταν ενοχλητικό. Αν με ένοιαζε. Αλλά την ευτυχία του, έτσι και αλλιώς, μόνος του την φτιάχνει κανείς και όλες οι μέρες είναι για να την ζει.

9. astarti

astarti Love beyond Reason

Δεν θέλω:
    Σοκολάτα ΥΓΕΙΑΣ ( που είναι πιο υγιεινή, ναι, αλλά δεν με ενθουσιάζει όπως η γάλακτος).
    Κοσμήματα ( ναι , μου αρέσει να τα βλέπω, αλλά πολύ σπανια τα φορώ, δεν τα θεωρώ πρακτικό δώρο).
    Λουλούδια ( τα λατρεύω, αλλά όχι εκείνη την ημέρα που ειναι πανάκριβα)
    Σεξ ρομαντικό και αγαπησιάρικο ( από πότε ακολουθούσα το "ρεύμα" και τάσεις της εποχής , ώστε να το κάνω τώρα?)

10. conner

conner Contributor

Δεν θέλω η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ναναι 1 φορά το χρόνο... πρέπει ναναι 1 φορά την εβδομάδα (κάθε μέρα θα βαριόμασταν ίσως...)

11. Vasilis

Vasilis One in a Million

Με ξαφνιάζεις!!

12. lexy

lexy .ti.va.

Έχετε αποφασίσει να καταργήσετε οτιδήποτε ροζζζ!

Θα αντισταθούμε