Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

το καλύτερο γλυκό της Θεσσαλονίκης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος prigipas, στις 26 Ιουνίου 2019.

1. estarian

estarian New Member

Δεν είναι κακό να αγαπάς την πατρίδα σου, αλλά δυστυχώς ακόμα παλεύουμε με τα αυτονόητα. Είναι πολλά τα χρόνια της παρακμής και δύσκολα αλλάζουν...

Στο θέμα μας τώρα.
    Το καλύτερο τρίγωνο το κάνει ο Τάσος στο Πανόραμα. Έχει και με γέμιση σοκολάτα για τους μερακλήδες.
    Αν θέλετε να τα πάτε δώρο/ταξίδι κάπου μακρια πείτε του να τα βάλει ξεχωριστά στο κουτί (τρίγωνο/γέμιση) και τα συναρμολογείται εκεί που θα φτάσετε.

Κατά τα άλλα, αν με ρωτάτε για φαγητό, στις κοντινές επαρχιακές πόλεις έχει πολύ καλύτερες επιλογές. Γενικά στο φαγητό η επαρχία γαμει και δέρνει.

Για παράδειγμα στην Σκύδρα ένα χωριό κοντά σχετικά στην Θεσσαλονίκη έχω φαει από τις καλύτερες μπριζόλες/κρεατοποικιλιες που ο μέσος αθηνεζος δεν πρόκειται να φάει ούτε στο πιο ακριβό μαγαζί στο Χαλάνδρι.

Σε γενικές γραμμές αυτά.
    Οτιδήποτε άλλο θελησετεην διστάσεισετε να με ρωτήσετε.

Και όσοι αθηνεζοι είστε προοδευτικοί και δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαωνε και ταξική πάλη, και εσάς σας θέλουμε εδώ. Δεν γαμιεται...

2. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Γνωρίζω αρκετές "φωλιές" για καλοφαγάδες καθώς έχω κάνει τις βόλτες μου εκεί.
    Απλά να μάθουμε κι άλλες μόνο καλό κάνει

3. hllen98

hllen98 New Member

Τοτε να τιμήσεις σιγουρα τον Μπαχτσε στην Καλαμαριά(εχει φοβερο φαγητο) και το παραδοσιακο στη Νεαπολη.

4. Anestis 1880

Anestis 1880 New Member

Ότι καλύτερο έχω φάει σε προφιτερόλ

5. espimain

espimain Contributor

Στην παρούσα φάση δεν μπορείτε να φάτε πουθενά στην Θεσσαλονίκη, είναι τα πάντα κλειστά. Μετά από ένα μήνα είναι αμφίβολο αν υπάρχουν όλες οι "φωλιές" που γνωρίζετε.
    Αυτό που ελπίζω να παραμείνει, είναι η διάθεση και ο τρόπος που απολαμβάνουν οι Θεσσαλονικείς το φαγητό και ειδικά στην εκτός οικογενειακού τραπεζιού εστίαση, η οποία χαρακτηρίζεται από την μεγάλη ποικιλία σε μεζέδες.

6. Dom_Apache

Dom_Apache Regular Member

Όσοι είναι λάτρεις του μιλφειγ,"Κωνσταντινίδης"..Φρεσκοτατο,το φτιάχνει μπροστά σου,σε μέγεθος τυφλα να έχει ο πυροσβεστήρας..Βέβαια το ζάχαρο θα χτυπήσει 7.400 αλλά δεν βαριέσαι..Χαλλλλλαρα.
    Για σιροπιαστα "Μίλτος"..
    Για σοκολατοειδη "Αλεξούδας"..
    Για τρίγωνα Πανοράματος "Ελενιδης"..