Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

το ομολογώ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος giwrgakhs, στις 3 Αυγούστου 2015.

1. giwrgakhs

giwrgakhs New Member

Η ξαδέρφη μου ειναι 17 ετών, έχει τα ομορφότερα πόδια που εχω δει, θελω να τα μυρίσω και αν καταφερω να τα γλύψω. υπάρχει καποιος που να μπορεσει να μου πει καποιον τροπο ωστε να μην με χαστουκισει ή κάτι τετοιο;

2. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

Ναι, μην το κάνεις

3. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

υπαρχει περιπτωση να ξεκινησεις γενικοτερο ερωτικο παιχνιδι μαζι της? θα διευκολυνει πολυ τα πραγματα...

4. Nomad

Nomad Keyser Sose

Η κορυφαία παίκτρια της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Βερόνικα Μποκέτε, ξεσπά εναντίον όλων όσοι πιστεύουν πως στο γυναικείο ποδόσφαιρο κυριαρχεί η ομοφυλοφιλία.

H 28χρονη μεσοεπιθετικός, η οποία σε συλλογικό επίπεδο αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν στη Μουντεσλίγκα, θέλησε να απαντήσει στα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες που ασχολούνται με ομαδικά αθλήματα να είναι ομοφυλόφιλες. «Αυτή είναι, όντως, μια άποψη που κυριαρχούσε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θέλω να πιστεύω πως πολλοί έχουν αλλάξει άποψη γι' αυτό. Όσοι έλεγαν ότι οι γυναίκες που παίζουν ποδόσφαιρο είναι λεσβίες, απλά το έκαναν για να μας απαξιώσουν. Είναι άλλο να λες ότι κάποια γυναίκα έχει πιο... αρρενωπά χαρακτηριστικά και άλλο να λες ότι είναι ομοφυλόφιλη. Προφανώς και υπάρχει ομοφυλοφιλία και στο γυναικείο ποδόσφαιρο και στο ανδρικό, αλλά επίσης και σε πολλά επαγγέλματα. Είμαστε στο 2015 και ο καθένας μπορεί να κάνει τη ζωή του» ανέφερε η Μποκέτε σε συνέντευξή της σε ισπανική εφημερίδα.

H Ισπανία παίκτρια σχολίασε, επίσης, και όσους υποστηρίζουν ότι μια γυναίκα που ασχολείται με το ποδόσφαιρο χάνει τη θυληκότητά της. «Αυτό είναι ένα ακόμα στερεότυπο. Δείτε τις Αμερικανίδες. Είναι όλες πολύ όμορφες, θα μπορούσαν να είναι μοντέλα. Στην Ισπανία έχουμε, επίσης, πολύ όμορφες κοπέλες. Απλά επειδή το άθλημά μας απαιτεί και σωματική επαφή, πρέπει να είμαστε αρκετά γυμνασμένες και μυώδεις» κατέληξε η Μποκέτε.

Μετά από αυτό έχω να ομολογήσω χωρίς ενοχές με τη σειρά μου πως είχα καψουρευτεί το δεξί χαφ μιας γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Το κακό είναι πως παίζανε συνήθως Κυριακή 11 το πρωί.. Ώρα τιμωρία από μόνη της...

5. gaby

gaby Guest

@giwrgakhs μήπως να αλλάζαμε τον τίτλο του νήματος; Μπερδεύει έτσι όπως είναι ο ίδιος με άλλου νήματος  

6. gazza

gazza Regular Member

βγαλτο απο το μυαλο σου

7. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

8. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

Το ομολογω

9. Εαν την βλέπεις μόνο ως ένα ζευγάρι πόδια και τίποτε παραπάνω(ή παρακάτω),κάνε τους ερωτική εξομολόγηση (στα πόδια).
    Επι ποδός για τις εξελίξεις

10. Brainman

Brainman Deep in a fe mind

πόσο 'ξαδελφη' ειναι?

ο λαος μας λεει (για τα ξαδελφια): ''τα τρίτα και τα τέταρτα, πάρτα και πέτατα''

11. episkeptis

episkeptis New Member

Να της πεις ότι κάνεις καλό μασάζ και να ασχοληθείς με τα ποδια της, και αυτή θα καυλωσει πιθανόν αλλά κράτησε το εκει, όσο της τριβεις τα ποδια με προσεκτικες κινήσεις μύρισε τα

12. Pantherina

Pantherina New Member

Υπαρχει μια προσφιλής εκφραση κυρίως στην επαρχια... Το φλερτ μεταξύ μακρινων ξαδερφων (που συνηθως δεν μεγάλωσαν και μαζι) συνεχίζεται ως τις μέρες μας.

και λενε το εξης.. Στη ξαδερφη και στη θεια η ψωλή παει ευθεία!