Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

το ομολογώ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος giwrgakhs, στις 3 Αυγούστου 2015.

1. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Ή η φράση λέει:
    Στην ξαδέλφη και στην θειά ένα πόντο πιο βαθειά!!!

2. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

μέθυσέ την! και άρχισε σταδιακά...πιασε λίγο πόδι...άμα ειναι αρνητική βάλε λίγο χλωροφόρμιο σε πανάκι και κάνε δουλειά σου 

3. Pantherina

Pantherina New Member

χαχαχα
    δε το ηξερα! Ομως στο χωριο μου το λενε έτσι.

4. freddoccino

freddoccino Regular Member

5. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

6. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Στη ξαδέρφη και στη θεία παντα μπαίνει πιο βαθιά. Ετσι το ξέρω εγώ.
    Στο θέμα μας.
    Το κολπακι με το μασάζ είναι το πιθανότερο να σε φέρει πιο κοντά στην επιθυμία σου.

7. Feelingfaster

Feelingfaster New Member

εγω λεω μην κανεις τπτ θα σου περασει !!!! εκτος και αν θελεις να σου ριξει ο θειος με κανενα δικαννο

8. ocean girl

ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

Ίσως τώρα με την έναρξη της νέας χρονιάς να της αγόραζες κανά ζευγαράκι παππουτσάκια..
    Βγείτε βόλτα στα μαγαζιά - παππουτσάδικα ως επί το πλείστον - βάλτην να δοκιμάσει μερικά ζευγάρια
    ώστε να έχεις χρόνο να κοιτάξεις τα ποδαράκια της λεπτομερώς και γιατί όχι αγόρασέ της κανά ζευγάρι..

Η ιδέα του μασάζ απίστευτη !! Ίσως αν της έλεγες ότι παρακολούθησες σεμινάρια μασάζ να της άρεσε και να το ήθελε..!

Ελπίζω, από τότε που έκανες την ανάρτηση του θέματος να είχες θετικές εξελίξεις περί ποδιών
    και η δική μου απάντηση να είναι περιττή !! χι χι

9. nineta

nineta New Member

ξεκινησε με ενα περιοδικο που δειχνει γοβες μποτες κλπ..πες της οτι ειδες τα δικα της και να βρισκει ομορφα κομματια να φοραει.γιατι τονιζουν τα ποδια και το στυλ.πρωτα βρες τροπο να της πιασεις τα ποδια να της πεις εχει υπεροχα ποδαρακια να τα περιποιεισαι..μετα μπορει να της τα πιασεις να τα φερεις στα χερια σου..και ριξε λιγο κρεμα να βαζεις εχεις ευαισθητο δερμα.μετα ειναι ευκολο αν της τα αγγιξεις δεν θα μεινει ασυγκινητη ισως της απλωσεις εσυ μια κρεμα..στο απλωμα εχει αναψει...μυρισε τα για να πεις η κρεμα μυριζει υπεροχα..ε πρεπει ναναι τουβλο να μην εχει αναψει..