Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

το τιμημα του bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Afrodyte, στις 31 Δεκεμβρίου 2008.

  1. Switcher

    Switcher Regular Member

    Δεν νομίζω να είναι ένα "τίμημα" που πληρώνεις όταν επιλέγεις κάτι για το οποίο νιώθεις καλά. Ίσα ίσα. Μπορείς πλέον να πείς στον εαυτό σου, να κοιτάξεις στον καθρεύτη και να ξέρεις ότι οι επιλογές που έχεις κάνει τις έχεις κάνει εσύ και κανείς άλλος. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την προσωπική σου χαρά. Εδώ είναι η κόλαση και ο παράδεισος όπως λένε πολλοί, και ευτυχία είναι να μένεις μόνος σου το βράδυ στο δωμάτιό σου και να μην σε περιμένουν δαίμονες και ερυνίες.

    Ποίος ορίζει την ευτυχία σου? Μήπως το ταξίδι που έχεις να κάνεις είναι που στην τελική αξίζει περισσότερο μόνο και μόνο επειδή πρέπει να το κάνεις? Ίσως εκεί που θέλεις να φτάσεις τα πράγματα είναι ακόμα πιο γλυκά, γιατί άλλωστε το ταξίδι είναι που κάνει την προσμονή του προορισμού να μοιάζει με όαση.
     
  2. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: το τιμημα του bdsm

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Όλο το απόγευμα στριφογύριζε στο μυαλό μου(σε πολύ πιο "ποιο πρωτόγονη μορφή") αυτό το ερώτημα!!!

    Αυτές τις "ανεκπλήρωτες ανάγκες" αναζητούμε να εκπληρώσουμε μέσα απ αυτό που ο καθένας από εμάς ονομάζει bdsm

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: το τιμημα του bdsm

    αντίστροφα: όποιος δεν μπορεί να είναι καλά μόνος με τον εαυτό του (και βιώνει μοναξιά) δεν μπορεί να είναι με κανέναν....είτε bdsm, είτε ο,τιδήποτε... (το πιθανότερο είναι ο ίδιος να μην καταλαβαίνει τια ανάγκες των άλλων και το "ρίχνει' στους άλλους)
     
  4. imagine

    imagine Regular Member

    Τα αρσενικα ειναι πολυγαμικα ζωα, μπορουν να εχουν την vanilla σχεση τους που τους προσφερει ασφαλεια κτλ και παραλληλα να ικανοποιουν τις bdsmικες τους ορεξεις καπου αλλου. Τα θυλυκα εχω την εντυπωση οτι θελουμε ολο το πακετο σε ενα ατομο, δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο ελπιζω. Αυτη ειναι η μοναξια που "προσφερει" το bdsm στα θυλυκα, ισως και γι αυτο να ειμαστε λιγοτερα γιατι δεν μπορουμε να βρουμε το πακετο και τελικα θαβουμε τις bdsmικες μας ορεξεις για την ασφαλεια μιας vanilla σχεσης. Η ελπιδα πεθαινει τελευταια ομως, οποτε ποτε δεν ξερεις...
     
  5. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Σας εύχομαι να το βρείτε μεν αμφιβάλλω εάν υπάρχει αυτό που ψάχνετε δε.Πάντως μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία.  
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Νομίζω ότι ο Dream έλεγε ότι κάνουμε bdsm, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Πολλές φορές σκέφτηκα ότι ο τρόπος που καυλώνω είτε ψυχολογικά, είτε σωματικά, είναι δύστροπος, αντικοινωνικός και μου έχει δημιουργήσει ένα σωρό προβλήματα. Μου έχει προκαλέσει φθορά στις περισσότερες σχέσεις που είχα στο παρελθόν και που με φέρνει τελικά σε έναν πιο μοναχικό δρόμο.

    Ωραία...και; Έτσι είμαι, αυτός είμαι και αν δεν μπορώ να το αλλάξω( το δοκίμασα ουκ ολίγες φορές), αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό. Έστω και αν αυτό σημαίνει μόνος. Έστω και αν αυτό σημαίνει ότι τις περισσότερες φορές διέξοδο θα μου δίνουν οι ιστορίες που γράφω, τα παραμύθια που λέει και ορθά η Thelma.

    Γνώρισα την Μεταξένια μου ή αλλιώς τον Μπάμπη μου. Με καταλαβαίνει περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο που γνώρισα στη ζωή μου. Νιώθω λιγότερο μόνος, αλλά αυτές οι στιγμές, οι ώρες ή ο χρόνος που μοιραζόμαστε αυτή την κοινή διαδρομή με ανταμείβει πλουσιοπάροχα. Αξίζει τον κόπο...

    Βρίσκουμε και κάποιες φορές και άλλους που μας συνοδεύουν σε κάποια από τις διαδρομές μας. Η ζωή είναι καλή μαζί μου, αφού θα μπορούσε να είναι και πιο στριμμένη, απολαμβάνω αυτό που έχω και το απολαμβάνω ακόμα περισσότερο από τότε που έμαθα να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Είμαι ευχαριστημένος και ο κόπος, οι δυσκολίες, οι στιγμές μοναξιάς, με κάνουν να εκτιμώ περισσότερο αυτό που αποκτώ.

    Το τίμημα δίνει μεγαλύτερη αξία σε αυτά που κερδίζω και όλα αποκτούν τελικά την θέση που τους αξίζει.
     
  7. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: το τιμημα του bdsm

    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Απάντηση: το τιμημα του bdsm

    Το τίμημα του bdsm δεν είναι η μοναξιά.
    Η μοναξιά δεν είναι τίμημα καμμιάς επιλογής μας.
    Οι εμμονές και τα συμπλέγματά μας έχουν αποτέλεσμα την μοναξιά.
     
  9. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: Απάντηση: το τιμημα του bdsm

    Συμφωνώ. Από τη στιγμή που ο άνθρωπος δεν είναι μοναχικό ζώο, αλλά (ν)ομαδικό, τότε το bdsm θα ήταν και αφύσικο και θα μας χάλαγε, κάτι που δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα.
     
  10. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: το τιμημα του bdsm

    Η μοναξια συνηθως ειναι μια επιλογη οπως πολλες αλλες. Ποτε δεν την θεωρησα εχθρο, μαλλον συμμαχο.

    Και (φιλεναδα σορυ αλλα μιας και το συζητησαμε θα το γραψω) πολλες φορες το τιμημα ειναι η χαμενη αθωοτητα των επιλογων μας.
     
  11. johnnys

    johnnys Regular Member

    Απάντηση: Re: το τιμημα του bdsm

    Aυτό ξανά πέστο. Για αυτό είμαστε και μοναχικοί, και μόνοι τον περισσότερο καιρό.
     
  12. King^Style

    King^Style Regular Member

    Οι παρωπίδες πωλούνται πακέτο με καμουτσίκι [για τους προύχοντες' για τους φτωχομπινεδιάρηδες βίτσα από μουριά!] χαλινάρι και σέλα. Αν δεν θέλουμε να μας συμπεριφέρονται ωσάν τους όνους καλό είναι να έχουμε μάτια και αυτιά ανοιχτά.
    Ένα άλλο γνωμικό λέει να μην ψάχνεις να αγαπήσεις το τέλειο αλλά να αγαπήσεις κάτι ημιτελές και να το κάνεις τέλειο με την αγάπη σου. Άμα το κόψουμε κ το ράψουμε στα μέτρα του μπιντιεσεμ αυτό βοηθά επίσης.
    Μοναξιά είναι μια συνειδητή επιλογή που συνήθως ταυτίζεται με τα στάνταρντς που έχουμε....όσο πιο ψηλά τόσο πιο δύσκολο να βρούμε κάτι που να μας κάνει κλίκ. . .
    Παν το μέτρον άριστον? Το παν μέτρον άριστον ή μέτρον το παν άριστον...διαλέγεις και παίρνεις
    Αυτά και καλή χρονιά, μέρυ πάσχας και καλοφάγωτο το λεφτουγεννιάτικο δέντρο.