Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

το Subspace και το απρόσμενο!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dimst, στις 1 Ιανουαρίου 2016.

1. dimst

dimst New Member

Σε μια προσπάθεια να ανοίξει μια συζήτηση, να παρατεθούν διαφορετικές εμπειρίες και να καταθέσω ορισμένους προβληματισμούς..
    Μικρό χρονικό διάστημα μετράω ενεργά ως υποτακτική και πολύ λίγα τα πράγματα που ξέρω, τα περισσότερα μου τα μαθαίνει σταδιακά ο Κύριος μου. Ένα βράδυ συνέβη λοιπόν κάτι φοβερά ξένο και περίεργο. Το δωμάτιο για πρώτη φορά είχε απόλυτο σκοτάδι, τα χέρια μου ακινητοποιούσαν τα χέρια του Κυρίου μου ενώ έμπαινε με δύναμη μέσα μου. Αισθάνθηκα μια περίεργη και σταδιακή ζάλη που συνοδευόταν με μια αίσθηση νοερής απομάκρυνσης από τον χώρο γύρο μου, απο τον χρόνο, απο τον Κύριο μου. Ομολογώ οτι αυτή η αίσθηση δεν ήταν ευχάριστη καθότι απομακρυνόμουν και απο την ασφάλεια που μου προσφέρει το να είμαι κοντά Του. Τα μάτια μου ήταν ακόμη ανοιχτά μέσα στο σκοτάδι και ξαφνικά σύντομες φωτεινές εικόνες πέρασαν απο μπροστά μου. Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη και να ειδοποιήσω τον Κύριο μου γι αυτό. Οι εικόνες άρχισαν να γίνονται πιο ολοκληρωμένες, να γίνονται σκηνές. Έκλεισα τα μάτια και είδα μπροστά μου ερωτικές σκηνές με εμένα και τον Κύριο μου την στιγμή που μια τέτοια σκηνή εκτυλίσσονταν στο πραγματικό.
    Λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσουμε άρχισα να επανέρχομαι στον πραγματικό κόσμο.. για την ακρίβεια μπαινόβγαινα στις εικόνες που έβλεπα και σε αυτό που συνέβαινε στ΄αλήθεια. Μου πήρε πολύ ώρα να ηρεμήσω και να μπορέσω να μιλήσω. Ο Κύριος μου μου διηγήθηκε αργότερα τα ασυνάρτητα πράγματα που του έλεγα σε μικρές συζητήσεις τις οποίες καθόλου δεν θυμάμαι. Πλέον με ανοιχτά τα φώτα μου φαινόταν πως οι γωνίες των αντικειμένων φώτιζαν με ένα έντονο λευκό χρώμα που με ζάλιζε και με έκανε να μισοκοιμάμαι για μερικά λεπτά μόνο. Ήμουν φοβερά τρομαγμένη γιατί δεν ήξερα τί μου συνέβαινε. Δεν μπορούσε να είχε προκληθεί ούτε απο αλκοόλ, ούτε απο ασφυξία ούτε από υπερβολική κούραση και σίγουρα δεν ήταν κρίση πανικού.. συμπληρωματικά η αίσθηση απομάκρυνσης απο τον Κύριο μου με λύγιζε απίστευτα πολύ συναισθηματικά και ολοκλήρωνε την εικόνα δυσφορίας.
    Σε μια μικρή έρευνα τις επόμενες μέρες υπέθεσα οτι μάλλον ήταν ένα βύθισμα στο subspace. Απο εκείνη την στιγμή μέχρι σήμερα έχω βρεθεί άλλη μία φορά σε αντίστοιχη κατάσταση όπου βυθίστηκα σε φοβερές ολοκληρωμένες ονειρικές σκηνές ξανά την ώρα της σεξουαλικής επαφής (που θα άξιζε σε ένα άλλο νήμα και κάπου πιο κατάλληλα να περιγράψω). Την δεύτερη φορά που συνέβη αυτό κατάφερα να μιλήσω και να είμαι πιο "κοντά" στον Κύριο μου, πράγμα που μείωσε την αίσθηση του φόβου και δεν ήμουν τόσο τρομοκρατημένη, ηρέμησα σχετικά σύντομα μάλιστα και συνολικά η εμπειρία δεν άφησε τόσο αντιφατική αίσθηση όσο την προηγούμενη φορά. Τις επόμενες μέρες βέβαια με τρόμαζε ο παραμικρός απρόσμενος θόρυβος ή ένα άγγιγμα που δεν περίμενα.

--> Γενικά η συνολική αίσθηση ήταν για εμένα γλυκόπικρη και πολύ έντονη. Γι αυτό ακριβώς θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος/α βιώσει κάτι αντίστοιχο, τί αίσθηση του/της αφήνει και πως χειρίζεται (αν υπάρχουν) τα αρνητικά συναισθήματα αυτής της εμπειρίας καθότι μου είναι φοβερά δύσκολο και δεν το ελέγχω..
    --> Συνολικά τι γνωρίζεται για το subspace (ίσως και κάποιο καλό άρθρο που δεν κατάφερα να βρω) ή αν θεωρείται οτι συνέβη κάτι διαφορετικό βάση των εμπειριών σας. (αμφιβάλω γτ όπως είπα και στην αρχή μετράω μικρό χρονικό διάστημα στο "χώρο" και είναι πολλά που δεν ξέρω.)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τη βοήθεια σας.

2. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Καλώς ήρθες σ' αυτό το χωροχρόνο  

Υπάρχει νήμα που διαπραγματεύεται ακριβώς αυτό. Enjoy  

3. dimst

dimst New Member

Ωωω! απ ότι φαίνεται δεν κατάφερα να το βρώ.. ευχαριστώ!!

4. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.