Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τροποι τιμωριας/εκδικησης του Αφεντη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος thaleia, στις 17 Ιανουαρίου 2011.

1. gaby

gaby Guest

Απάντηση: τροποι τιμωριας/εκδικησης του Αφεντη

Του ραγίζεις λίγο ένα φλυτζανάκι του καφέ από το σερβίτσιο Του το λιμόζ...  

2. Marqui

Marqui sitting on a park bench

Δεν νομίζω οτι θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη τιμωρία από την ύπαρξη του παρόντος νήματος.

3. i_love_the_pain

i_love_the_pain New Member

Μια σωστη υποτακτικη/σκλαβα ή αντιστοιχα ενας σωστος σκλαβος ή υποτακτικος δε θα ηθελε ποτε να εκδικηθει τον Κυριο ή την Κυρια της/του.Αν πιστευε οτι ο Κυριρχος/η εκανε κατι που δεν το αντεχε ας ζητησει release.Στο κατω κατω οτι κανει ο Κυριαρχος ή η Κυριαρχη το κανουνε με αγαπη και επειδη το ατομο το θελει.

4. Απάντηση: τροποι τιμωριας/εκδικησης του Αφεντη

Άουτς! Αυτό πόνεσε!  

5. kati

kati Regular Member

Αφέντης με (σερ)βίτσια = Αφέντης με extreme βίτσια

6. alexzeld

alexzeld New Member

Ασφαλως δεν υπαρχει ως εννοια η τιμωρια προς τον/την κυριραχο. Αλλοιως ειτε εχει παυσει να ειναι κυριαρχος ή εχουμε μια σοβαρη διαταραχη της σχεσης. Εκτος και αν ο σκλαβος υπερβαινοντας τον σκουληκιασμενο εαυτο του καταφερει να κατεβει σε επιπεδα δουλικοτητας που εκπλησσουν ή βρισκουν απροετοιμαστο τον ιδιο τον κυριαρχο (οποτε εχουμε εναν μαλακα να την φερνει στον αλλο μαλακα..). Συγκεκριμενο παραδειγμα. Παλια μου φιλη την εβρισκε να με εξευτελιζει βαζοντας με (μεταξυ αλλων) να μαλακιζομαι μπροστα της. Ωσπου μια φορα, υπερβαινοντας τις επιδοσεις μου σε μαλακια σε υψος, καταφερα να προσγειωσω το σπερμα μου πανω στο γραφειο της..και μαλιστα πανω στα γραφτα της. Το ευχαριστηθηκα...

7. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: τροποι τιμωριας/εκδικησης του Αφεντη

Και γιατί, παρακαλώ, είναι σκουληκιασμένος ο εαυτός του σκλάβου; Σάπισε και δεν τον πέταξαν;  

8. alexzeld

alexzeld New Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: τροποι τιμωριας/εκδικησης του Αφεντη

γιατι ο σκλαβος σερνεται 

9. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τροποι τιμωριας/εκδικησης του Αφεντη

Α ναι; Δεν το 'ξερα. Να φανταστείς, τις προάλλες προσπάθησε κάποιος να με πείσει πως είναι σκλάβος, ενώ στεκόταν στα δυο του πόδια. Κι εγώ, ο ηλίθιος, τον πίστεψα.

10. Απάντηση: τροποι τιμωριας/εκδικησης του Αφεντη

Σε μια καθαρα τετοια σχεση απλα δεν υφιστατε, ουτε καν επρεπε να περασει απο το μυαλο της υ κατι τετοιο.

11. Απάντηση: τροποι τιμωριας/εκδικησης του Αφεντη

πολυ σωστη σε βρισκω!