Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

υπο και αλλοι κυριαρχοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Vdom, στις 16 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Vdom

    Vdom Regular Member

    ναι δεν το αφηνεις να φυγει. πρωτα ενδιαφερεσαι αμα ειναι να φυγει για να ξαναρθει αστο να κανει βολτες τι ειναι οι σχεσεις λουνα παρκ?
     
  2. Vdom

    Vdom Regular Member

    αε
     
  3. whisperer

    whisperer Regular Member

    @Vdom
    αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τ αυτια μου το ξερεις?
    Σοβαρα τωρα.
    Δε γινεται ρε φιλε να λες οτι δε θα παιξεις κυνηγητο και στην αμεσως επομενη αναφορα σου να κανεις λογο για διεκδικηση η οποια απαιτει κυνηγητο (εκτος αν εσυ διεκδικεις κατι χωρις να το κυνηγας)
    Σε καθε περιπτωση ξεφυγαμε σε λεπτομερειες.
    Η ουσια ειναι το πως αν εισαι με καποια, σε oποιοδηποτε πλαισιο σχεσης ,αν εισαι σιγουρος για σενα και στο καθρευτη καθε πρωι κοιταζεσαι και εισαι χαρουμενος,τοτε δε θα χρειαστει ποτε να μπεις σε τετοιου ειδους ανησυχιες που πραγματευεται το νημα σου.
    Αν παλι αυτο που αντικρυζεις καθε πρωι δε σου κανει και μπαινεις στη διαδικασια τι αυτο?κι αν εκεινο ,κι οχι το αλλο,τοτε οσους περιορισμους και δικλειδες ασφαλειας να βαλεις θα τη χασεις,ειναι αναμφισβητητο.
     
    Last edited: 21 Δεκεμβρίου 2015
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Εγώ πάντως δεν έχω θέμα με την ενδυματολογική επιλογή του Κ ατόμου που προσδοκώ να μ'ενημερώσει.
     
    Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2015
  5. Συμφωνούμε απόλυτα. Οι σκέψεις μου γραμμένες από κάποιον άλλο!
     
  6. Νηρηίς

    Νηρηίς Guest

    για εμάς όμως,το χιούμορ είναι κάτι τελείως άσχετο με την ειρωνεία του χαβαλέ,την έλλειψη σεβασμού που αναφέρεις
     
    Last edited by a moderator: 22 Δεκεμβρίου 2015
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    εγω δεν εχω τετοια θεματα... οσο δεν ακουμπαει την τελευταια τζουρα του φραπε...
     
  8. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

     
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    "Πνίγοντας" την, οι πιθανότητες να σου κάνει την κουτσουκέλα αυξάνονται κατά πολύ. Εγώ θα έλεγα ότι οι άνθρωποι δεν είναι παιχνιδάκια, να τους βάζεις στο μπαουλάκι και να τους ξεσκονίζεις όποτε το θυμάσαι, ή αν δεν βρεις κάτι καλύτερο στη "γύρα".
    Αλλά το "πρόβλημα" σε κάθε περίπτωση δεν είναι εκείνου/ης που δεν είναι μέρος της σχέσεως μας. Δεν είναι δικό του/της ζόρι να σεβαστεί ούτε την σχέση, ούτε τον/την σύντροφο εκείνου/ης που θα τα έριχνε.
    Το ζόρι ( αν το έχει ) είναι εκείνου/ης που στη σχέση βρίσκεται. Αν εκείνος/η γουστάρει να κουνήσει οπουδήποτε την ουρίτσα του/της, έννοια σου και το κέρατο θα το φας ( σχήμα λόγου το δεύτερο ενικό ) και σουτ θα σου δώσει σε κάποια στιγμή.

    Δεν υπάρχουν εγγυήσεις στις σχέσεις, όσο και να είναι "περιφραγμένες". Το πλαίσιο δεν σώζει, από κάποιες "κακοτοπιές", που αν είναι να συμβούν, θα συμβούν.
    Μετά, εξαρτάται από μας το πως θ' αντιδράσουμε.

    Αν κάποια/ος θέλει να πετάει από λουλουδάκι σε λουλουδάκι και μετά γυρίσει σε μας "μετανιωμένη/ος" και την/τον δεχτούμε πίσω. Η μαλακία είναι του δικού μας του κεφαλιού. Αφού κανείς δεν μας αναγκάζει, να κάνουμε κάτι που δεν θέλουμε.
    Ως προς την/τον "άσωτη/άσωτο" τα γούστα της/του έκανε και καλά έκανε για την πάρτη του/της, αν εκείνο ήθελε. 

    Πάντως να μιλάει μια υ και με άλλους Κ, δεν σημαίνει σώνει και καλά, ούτε ότι "ψάχνεται", ούτε ότι μαζί τους πηδιέται.
    Θα ήταν σαν να λέγαμε, ότι όποια στον πραγματικό κόσμο μιλάει μαζί μας, το κάνει επειδή στην άκρη του μυαλού της, θα ήθελε να την πηδήξουμε.

    Υ.Γ.

    Ένας άντρας και μια γυναίκα μπορούν να επικοινωνούν και δίχως να θέλουν να πηδηχθούν.
    Ίσως για κάποιους/ες να είναι απίστευτο, αλλά είναι αληθινό.
     
  10. @Tenebra_Silente συμφωνούμε απόλυτα (για πολλοστή φορά μέχρι στιγμής). Από την άλλη, υπάρχουν και "άκρα", όπου υπάρχει απλή, καθαρή, ανόθευτη αδιαφορία του στυλ "κανοτιθες". Πράγμα που κι αυτό, για μένα, δεν είναι σωστό. Είναι όμορφο να υπάρχει έλεγχος, αλλά στο βαθμό που κάθε ζευγάρι μεταξύ τους δεν το θεωρούν πνίξιμο.
     
  11. Vdom

    Vdom Regular Member

    ακριβως αυτο πιστευω και γω. οι ισσοροπιες σε μια σχεση. Αλλα σε σχεση Κ/υ δεν υπαρχει ισσοροπια ο ελεγχος ειτε ελαφρης ειτε αυταρχικος υπαρχει εκαστος με τις επιπτωσεις του ειναι επιλογη του καθενος τι θα επιλεξει και αναλογα θα λαβει τις ειπτωσεις οσο για το υ απο λουλουδι σε λουλουδι δεν ειναι πραγματικο υ που δινεται ολοκληρωτικα σε ενα Κ ψυχικα και σωματικα.Πιστευω οτι ειναι ενα δηθεν υ.
     
  12. Διαφωνώ στο ότι είναι δήθεν. Μπορεί απλά να μην θέλει σχέση, να θέλει μόνο sessions. Προσωπικά διαφωνώ με αυτό, την ύπαρξη δηλαδή sessions χωρίς σχέση, για πολλούς λόγους. Αλλά καταννοώ και σέβομαι ότι κάποιοι θέλουν αυτό, δεν είναι κατακριταίο, ούτε τους θεωρώ λιγότερο κ ή ύ.

    Τέλος, σε κάθε σχέση, είτε Κ/υ είτε όχι, υπάρχει ισσοροπία. Απλά, η κάθε ισσοροπία τίθεται και θα πρέπει να ισχύει ΜΟΝΟ ανάμεσα στο ζευγάρι.

    Αν εσένα σου αρέσει να έχεις πλήρη έλεγχο επάνω της, ακόμα και την ώρα που είναι στην τουαλέτα, και σε εκείνη αρέσει, τότε αυτή είναι η δική σας ισσοροπία. Αν σε κάποιον άλλο αρέσει να την αφήνει απόλυτα ελεύθερη και σε εκείνη αρέσει, τότε αυτή είναι η δική τους ισσοροπία.