Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

υπο και αλλοι κυριαρχοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Vdom, στις 16 Δεκεμβρίου 2015.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor


    Πολύ μου άρεσε αυτή η φράση.

    Αντιλαμβάνομαι, βάσει όσων έγραψες την οπτική σου γωνία και σκεφτηκα να σου δείξω και την δική μου:)
    Η προσκόλληση στο Μς δεν γίνεται από μένα αντιληπτή πλεον, ως ένδειξη ανασφάλειας. Γιατί δεν είναι προσκόλληση με την βανίλλα έννοια...Η προσκόλληση της σκλάβας είναι όχι απλά αναμενόμενη μέσα από την διαδικασία εκπαίδευσης, αλλά χρήσιμη και θεμιτή.
    Και για μένα το κολάρο, μόνο σύμβολο δεν είναι και δεν εννοώ αν φοράω ένα ή όχι. Αλλά γι αυτό στο αντίστοιχο νήμα.

    @Vdom προσωπικά θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνο να αλληλεπιδρά με άλλα υ, όπως αναφέρει και η @gaby , από το να αλληλεπιδρά με (σωστούς) Κ.
    Αν η υ σου είναι, όπως λες ευκολόπιστη, τότε προστάτεψέ την, δημιουργώντας τέτοιες δομές ελέγχου μέσα στην σχέση, που να σου επιτρέπει να την προστατέψεις από όσους Κ δεν είναι σωστοί. Θα μπορούσε να έχει εντολή να ζητά άδεια πριν συνομιλήσει και να γράφει αναφορά. Πόσο ειλικρινής θα είναι αυτή η αναφορά, εξαρτάται απο σένα.

    Προσωπικά δεν είχα ποτέ απαγόρευση γενική να συνομιλώ με άλλους Κ. Πάντα όμως ενημερώνω τον Κ και παρά το ότι πάντα οι συζητήσεις μου είναι διαθέσιμες προς έλεγχο κι Ο Αφέντης έχει πρόσβαση σε όλους μου τους υπολογιστές, δεν Νιώθει την ανάγκη να Ελέγχει γιατι γνωρίζει, πως όταν νιώσω -που είναι κατά την γνώμη μου απόλυτα φυσικό- έλξη προς Άλλον Κ, θα είναι Ο πρώτος που θα το μάθει. Κι εκείνος θα το διαχειριστεί. Έτσι νιώθω ελεύθερη να αλληλεπιδρώ, γιατί Ο Κύριος με κρατά ασφαλή, ακόμη κι από πιθανές δικές μου αδυναμίες. Επειδή όμως εγώ τους "σωστούς" τους μυρίζομαι πολύ εύκολα, νιώθω επίσης ασφαλής πως γνωρίζουν τους "Νόμους" και αν προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την φύση μου, για να προσβάλουν στο ελάχιστο Τον Κύριο ή την σχέση, αμέσως η όποια πιθανή έλξη μπορούσα να νιώσω, εξαφανίζεται.
    Ανήκω στον Κύριο και έχω χρέος να προστατεύω την ιδιοκτησία Του, ακόμα και από επίδοξους διεκδικητές.
    Αλλιώς θα ίσχυε πως το ανηκειν οπως και το κολάρο που λέει κι ο φίλος @Tenebra_Silente δεν θα ήταν τίποτα πέρα από "όμορφο σαν σύμβολο".
    Αλλά για να φτάσει να σου ανήκει κάποιος, πρέπει να φροντίσεις κι εσύ να γίνεις Άξιος Ιδιοκτήτης. Είναι διαδρομή :)
    Καλές επιτυχίες.
     
    Last edited: 28 Απριλίου 2016
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μετά, στην δική σου περίπτωση ( αν κατάλαβα καλά, απ' όσα έγραψες ) φίλτατη @lara[E-p] δεν είναι προσκόλληση, αλλά συντροφικότητα ( θα ήθελα, να χρησιμοποιήσω ένα καλύτερο χαρακτηρισμό, αλλά δεν μου έρχεται τώρα. Ένα γράφω μονάχα, για μένα η λέξη σύντροφος είναι πάρα πολύ βαριά ). Δεν θα ήθελες να βρίσκεσαι σε διαφορετικό "μέρος", από κείνο που είσαι. Ο προορισμός σου είναι ο Αφέντης που διάλεξες και σε διάλεξε. Σ' ένα πράγμα μόνο δεν συμφωνώ μαζί σου, κάποιες καταστάσεις/αντιδράσεις/ανθρώπινα χαρακτηριστικά, για μένα τουλάχιστον δεν έχουν ετικέτα βανίλλα ή bdsm. Είναι άλλο ζήτημα αν χρησιμοποιώντας bdsmικές μεθόδους, θα μπορούσαν να μετριαστούν/εξαλειφθούν τελείως.
    Ως προς το κολάρο, συμφωνώ μαζί σου, δεν χρειάζεται, να είναι εμφανές στο γυμνό μάτι. Βέβαια και ο όποιος συμβολισμός θα είχε για τον καθένα/καθεμία από μας, δεν θα του αφαιρούσε την όποια ουσία ( που θα έδινε πάντα ο καθένας/καθεμία από μας ).
    Εγώ το κολάρο το έχω προσφέρει σ' ελάχιστες και δεν ήταν μόνο ένα δέρμα/ύφασμα γύρω απ' τον λαιμό. Τεσπα, σκέψεις κάνω αφού το Μ/s δεν το γνωρίζω παρά φιλολογικά.
    Ως προς το υπόλοιπο της παρέμβασης σου, για κείνο που μου επιτρέπεται ( ή καλύτερα, μου επιτρέπω εγώ ο ίδιος κυρίως ), βλέπω μια κατασταλαγμένη σχέση και δυο ανθρώπους που μοιράζονται αυτό το όχι τόσο εύκολο ταξίδι μαζί, με πλήρη συνείδηση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων τους. Και που το κοινό τους χώμα, ποτίζεται απ' εμπιστοσύνη ( εκτός απ' άλλα πράγματα που θα γνωρίζατε μόνο εσείς οι δυο ). Μια εικόνα που εμένα ειλικρινά με κάνει να χαμογελώ.  
     
    Last edited: 28 Απριλίου 2016
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Με συγκινησες νά σαι καλά και σ ευχαριστώ.  

    Το θέμα της εξάρτησης το πρωτοσυζητήσαμε το 2005:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Εξάρτηση-Αναγκαίο-κακό-ή-επιθυμητό-αποτέλεσμα.5032/
    και το ξανασυζητήσαμε :
    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Εξάρτηση.9907/

    Πιστεύω ειναι ενα ιδιαιτερα ενδιαφερον κομματι το οποίο θα άξιζε μια 3η και 4η ματιά. Εγω λέω να το ξανασκεφτώ πάντως και θα επανέλθω σε σχετικο νημα!
     
  4. Master D

    Master D Regular Member


    κανείς δεν πρόκειται να υπονομεύσει τη σχέση σου αν δεν το επιτρέψεις εσύ
    καλή ανάσταση λαρα
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Έτσι ακριβώς @Master D κι ευχαριστώ για τις ευχές!  

    Ωστόσο, έχουμε οι υ κάποια χαρακτηριστικά, τα οποία ένας έμπειρος και με ικανότητες στα εγκεφαλικά παιγνίδια Κ, μπορεί να εκμεταλλευτεί, ιδιαίτερα όσο είμαστε άπειρες και ανεκπεύδευτες. Γι αυτό και μπορώ να κατανοήσω απόλυτα, το να επιθυμεί κάποιος Κ, να προστατέψει την ανεκπαίδευτη του σ. από όσα δεν είναι η ίδια σε θέση να χειριστεί.
    Και κατ εμέ είναι κακή επιλογή για μια εν δυνάμει σκλάβα, να αποκρύψει κάτι τέτοιο από τον Κ της, αν νοιάζεται για την εκπλήρωση της και την εκπλήρωση της σχέσης, διότι οφείλει να έχει επίγνωση (κι αν δεν έχει ο Κ θα της υποδείξει) των κινδύνων του δάσους. Και δεν είναι μόνιμη λύση να μην πηγαίνει στον δάσος επειδή υπάρχουν λύκοι. Λύση κατ εμένα μονιμη, είναι να μάθει η υ να τα βγάζει πέρα μαζί τους. Μόνη της δεν μπορεί ικανοποιητικά να το κάνει, αλλά με την δύναμη Του να ρέει μέσα της, μπορεί τα πάντα.

    Καλή μας Ανάσταση!