Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

φετιχισμος........αλλα με τι κοστος????

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος dimitrisg, στις 6 Φεβρουαρίου 2012.

1. dimitrisg

dimitrisg Regular Member

εδω και καιρο προσπαθω να βρω συναναστροφες και ατομα με κοινο ενδιαφερον για να απολαυσω διαφορα φετιχ στον ερωτα!
    το θεμα ειναι οτι προσκρουω σε επαγγελματιες στο 99%!
    δεν υπαρχουν πλεον ανθρωποι που να τους αρεσει ελευθερα να εκφραζονται και να ζουν τον ερωτα οπως τους αρεσει?
    η απλα πλεον προσπαθουν απο παντου να βγαλουν κερδος ?
    γιατι ακομη και αυτο το ομορφο ,ΕΛΕΥΘΕΡΟ, κομματι μας , πρεπει να κοστολογειτε?  
    για αυτο και το ερωτημα μου , φετιχισμος αλλα με τι κοστος?????

2. DiDi

DiDi Regular Member

Τι φετιχ ψάχνεις ακριβώς στον έρωτα?

3. dimitrisg

dimitrisg Regular Member

Απάντηση: φετιχισμος........αλλα με τι κοστος????

το θεμα δεν ειναι τι ψαχνω μονο εγω!ειμαι σιγουρος οτι και αλλος κοσμος εχει το ιδιο προβλημα!
    εγω προσωπικα, ψαχνω εναλλαγη ρολων,ποδολατρεια,ελαφρη(ακομα)bdsm,αλλα κραταω ανοιχτο μυαλο και διαθεση για νεα φετιχ που μπορει να ειναι και για την ικανοποιηση του αλλου, οχι μονο δικια μου!
    να μοιραζω και να μοιραζομαι εμπειριες και ομορφες στιγμες!

4. Devil Inside

Devil Inside New Member

Άκυρο, μπορεί να διαγραφεί.....

Last edited: 8 Φεβρουαρίου 2012
  5. Necrotik

Necrotik Dead Member

Κατά τη γνώμη μου, κακώς ψάχνεις "άτομα με κοινά ενδιαφέροντα".

Σου προτείνω να βρεις μια γυναίκα που αμοιβαία νιώθει ο ένας τον άλλο δικό του άνθρωπο και από 'κει και πέρα, εκφράσου ελεύθερα και ζήτα της να κάνει και αυτή το ίδιο. Δεν χρειάζεται να είναι "άτομο του χώρου".

Είμαι σίγουρος ότι αν σε θέλει πραγματικά δεν θα σε παρεξηγήσει...

6. Απάντηση: φετιχισμος........αλλα με τι κοστος????

Αυτόν άκου, τα λέει σωστά.

7. Emiris

Emiris Regular Member

Είναι γεμάτος ο κόσμος με ανθρώπους που τους αρέσει να εκφράζονται και να ζουν τον έρωτα όπως τους κάνει κέφι.

Για τα φετίχ σου δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον.
    Μη τα μπερδεύεις.

8. Η ικανοποίηση του «φετίχ» είναι ένα μοναχικό σπορ , επειδή το φετίχ είναι η δική σου καβλα πάνω σε ένα αντικείμενο η άνθρωπο η μέρος ανθρώπου. Πολύ δύσκολα θα βρεις ένα άλλο άνθρωπο να το συμμερίζεται και πάντως μην το περιμένεις και πολύ περισσότερο μην το ψάχνεις. Αν μπορείς ζήτα ότι θες από κάποια σχέση σου , αν δεν μπορεί να γίνει αυτό για τον Α η το Β λογο τότε θα πρέπει να πληρώσεις. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να το ζεις σπανιότατα η και καθόλου. Πάντως σ αυτό είσαι μόνος σου και μεγαλώνοντας θα είσαι ακόμα πιο μόνος σου αν το οποιοδήποτε φετίχ εξελιχτεί σε εμμονή. Με τι κόστος; ΤΕΡΑΣΤΙΟ

9. elfcat

elfcat . Contributor

ρεπ στον από πάνω.

10. Και πάνω σ αυτο κάτι. Αν στην αναζήτηση σου πέσεις πανω σε σωστούς επαγγελματίες θα πέρνεις κάποια σχετικη ικανοποίηση-ξεχαρμάνιασμα με το λιγότερο οικονομικό και σχεδον μυδαμινο ψυχικό κόστος , όμως πρόσεξε καλά αυτούς που θα σου πουλήσουν φούμαρα και ελπίδες του τύπου: "Αχχχ... μέχρι τώρα η ζώη μου ήταν άδεια γιατί δεν έβρησκα κάποιον να μου γλύφει τα πόδια" η αυτους που θα σου πουν: "καβλώνω τρελά να μου μυρίζει ο άλλος τα βρακιά , ειναι αυτο που πάντα ήθελα ,γι' αυτο σ ερωτευτικα τρελά"
    Γελοιότητες ,που συνήθως έχουν σκοπό την οικονομική σου εκμετάλευση και σπανιότερα την συναισθηματική καθώς το "φετίχ" σε καθιστά ευάλωτο και σε αποδυναμώνει

Last edited: 7 Φεβρουαρίου 2012
  11. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, πέραν του οτι

όταν μια γυναίκα ποθεί έναν άνδρα αφήνει πίσω της (έστω και σταδιακά)όλες τις αναστολές που πιθανόν να έχει

12. dimitrisg

dimitrisg Regular Member

μπορω να πω οτι συμφωνω με ολους σας!
    ισως να φταιει το οτι προσπαθω με τον ευκολο τροπο, μεσω σελιδων κοινωνικης δικτυωσης κτλ.
    ισως να φταιει το οτι μετα την διαλυση ενος "συμβατικου" γαμου,μπορεσα να αφεθω στην φετιχιστικη μου πλευρα και αναζητω εμπειριες!
    ισως ολα μαζι μαζι με αλλους τοσους παραγοντες!
    το φετιχ σαν ατομικο σπορ ,σιγουρα το κανεις για την ηδονη που σου προσφερει,σωματικη και ψυχικη!
    αλλα μεσα μου υπαρχει ενας φοβος του να μοιραστω ανοιχτα αυτο το κομματι μου με ενα ατομο που δεν γνωριζει εξαρχης τον σεξουαλικο μου προσδιορισμο!
    μεσα μου αισθανομαι ανετα για ολες μου τις επιλογες διοτι εχω κρατησει πραγματα που μου αρεσαν ,αλλα ακομα εχω ενα θεμα του πως θα μπορεσω να τα μοιραστω χωρις "παραπλευρες απωλειες"
    για αυτο και χρησιμοποιησα τον ορο ατομα με κοινα ενδιαφεροντα!