Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

φιλικα βασανιστηρια 2

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος darknight, στις 24 Αυγούστου 2008.

  1. blindfold

    blindfold Contributor

    όπως σοφά λέει ο νεαρός από κάτω...

    ...θα έμπαινε σε ένα φαύλο κύκλο συζητησέων και θα χρειαζόταν τουλάχιστον ο διπλάσιος χρόνος για την εξέλιξη της ιστορίας ,στο παρών νήμα ας κάνουμε εμείς την κριτική ,μιάς και η ιστορία δεν έχει τελειώσει είναι μάταιο για αυτόν να απαντήσει ...


    και ναι το άλλο πράγμα θα έρθει ;;;  
     
  2. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Eγω επιμενω.. Σε ενα φορουμ συνηθιζεται να γινεται διαλογος.. Αν ηθελα να διαβαζω ιστοριουλες ετσι,παιρνω κ ενα Αρλεκιν!    
     
  3. Fatal Foot Fetish

    Fatal Foot Fetish Regular Member

    Γιατί είναι γνωστό πως, με ένα άρλεκιν.....ξεχνιέσαι 
     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Με πιανεις  
     
  5. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Ίντα εγίνετε εδώ ορέ παιδιά? Χωρίς να ασχοληθώ ιδιαίτερα με τις ιστορίες του σκοτεινή νύχτα χωρίς φεγγάρι έχω να πω πως τα πράγματα βαίνουν καλώς, από την υπόλοιπη στιχομυθία!  
     
  6. εδω παραθετω μια προσωπικη μου ιστορια μπορειτε να ανοιξετε ενα αλλο θεμα και να σας πω τις αποψεις μο υ περι ομοφυλοφιλιας και τα λοιπα, αλλωστε αν απαντουσα σε ολους απλα θα ημουν εκτος θεματος.

    υ.γ. εγω εχω χειροπεδες παμε για ενα σεσσιον?  
     
  7. sklavos1977

    sklavos1977 Regular Member

    συνεχισε την εμπειρια σου.πολυ καλη
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    γράφουν και με τέτοια θεματολογία Άρλεκινς ;;;
     
  9. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Πουλαει το θεμα blindfold
     
  10. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Για να σου πω κ την αλήθεια ...ιδέα δεν έχω!! Κάποτε είχα δει ένα εξώφυλλο όμως κ είχε μια γκόμενα δεμένη με μαντίλια από τους καρπούς της,πάνω σε μεταλλικό κρεβάτι..  
     
  11. με ελυσε και πηγε στην πολυθρονα του πηγα διπλα στα ποδια του γονατιστος '' κυριε σας ευχαριστω για το ξυλο που μου δωσατε θα κανω οτι μου λετε και οτι θελετε'' αυτα ειπα και αρχισα να φιλαω τα υπεροχα ποδια του. επαιρνα στο στομα μου ολα του τα δαχτυλα ενα ενα και τα πιπιλουσα ακουγα τα βογγητα ηδονης του και του εγλυφα τα ποδια παραπανω ο αφεντης μου το απολαμβανε κι εγω ακομα περισσοτερο του προσφερα χαρα και αυτο ηταν το κατι αλλο. του εφερα ενα ποτηρι ουισκυ καθως τον πλησιαζα κρατουσε ενα κολλαρο δερματινο με καρφια. του ακουμπησα το οθισκυ στο τραπεζι κι εσκυψα το κεφαλι μου περασε το κολλαρο, το εδεσε σφιχτα και απο το κρικακι του περασε μια αλυσιδα. γονατισα παλι και φιλουσα τα υπεροχα του ποδια. εκεινος απολαμβανε το ποτο του με κρατουσε απο το λουρι.
    αφησε το οτο και σηκωθηκε επανω με εκανε μια βολτα σε ολο το σπιτι με κρατουσε απο το λουρι κι εγω περπατουσα στα γονατα. του ειχα παραδοωθει ηθελα να με κανει οτι θελει και θα με εκανε. με εβαλε στο Χ. ντυθηκε κι εφυγε...

    μετα απο πολλες ωρες γυρισε στο σπιτι ειχα πιαστει και τα χερια με πονουσαν τοση ωρα κρεμμασμενος . πηρε την βοιδοπουτσα (bullwhip) με τσακισε πραγματικα. μαστιγωσε ολο μου το σωμα απο πανω μεχρι κατω με γεμισε γραμμες απο το μαστιγιο τις αγαπημενες του γραμμες και μετα εκατσε εφτιαξε ενα φραπεδακι και απολαμβανε το θεαμα. με ελυσε επεσα στα γονατα εξουθενωμενος τον ευχαριστησα παλι αλλα αυτη τη φορα παιρνοντας του μια πιπα, τελειωσε μεσα στο στομα μου και αυτη τη φορα καταφερα να καταπιω τα παντα χωρις να σταξω εξω. τον ευχαριστησε αυτο με αφησε να κανς ενα μπανακι να φαω και να ξεκουραστω μεχρι το επομενο πρωι.. end of part 1
     
  12. Leykos

    Leykos Regular Member

    Απάντηση: Re: φιλικα βασανιστηρια 2

    μετα απο πολλες ωρες γυρισε στο σπιτι ειχα πιαστει και τα χερια με πονουσαν τοση ωρα κρεμμασμενος . πηρε την βοιδοπουτσα (bullwhip) με τσακισε πραγματικα. μαστιγωσε ολο μου το σωμα απο πανω μεχρι κατω με γεμισε γραμμες απο το μαστιγιο τις αγαπημενες του γραμμες...



    μετά σε έλουσε με τον κουβά με το οινοπνευμα??