Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

χαλασμένο τηλέφωνο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 4 Αυγούστου 2010.

?

Πόσες φορές τον μήνα σας τηλεφωνούν άγνωστοι κατά λάθος ;

1. Συνήθως καμία

20 vote(s)
    50,0%
  2. 1 - 2

12 vote(s)
    30,0%
  3. 2 - 5

5 vote(s)
    12,5%
  4. 5 - 10

1 vote(s)
    2,5%
  5. Πάνω από 10

2 vote(s)
    5,0%
  1. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Μου συμβαινει συχνα στο σταθερο τηλεφωνο, προφανως το νουμερο αυτο μολονοτι απορρητο ανηκε πριν σε καποιο γιατρο και μαλιστα με αραβικο ονομα!!!
    Και συνηθως με παιρνει (στο τηλεφωνο), μια ηλικιωμενη κυρια!
    Και σε ωρες ακαταλληλες!
    Οταν της ειπα: "Θα με εξαναγκασετε να σας χαστουκισω και να ψαχνετε εκτος απο τον doctor Ali και οδοντιατρο", τα τηλεφωνηματα.......διεκοπησαν!

Last edited: 5 Αυγούστου 2010
  2. Kaveiros

Kaveiros Regular Member

Απάντηση: Re: χαλασμένο τηλέφωνο

Εεε στοιχιζει ακριβα η μασελα βλεπεις  

3. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Re: Απάντηση: Re: χαλασμένο τηλέφωνο

Οχι η μασελα dear, ολοκληρη η γναθος! 

4. lina

lina Regular Member

Μια φορά μεσα στη νύχτα με παίρνει μια τύπισσα τηλέφωνο στο κινητό που έψαχνε μια συνωνόματή μου, ερωμένη του άντρα της και τελικά καταλήξαμε να τηλεφωνιόμαστε δυό φορές το χρόνο για τα "χρονια πολλα" σαν παλιές συμμαθήτριες...

εκείνη τη νύχτα μου είπε όλη της της ζωή και είχαμε και το ίδιο ζώδιο...

5. extreme32

extreme32 Regular Member

Re: Απάντηση: χαλασμένο τηλέφωνο

Ποσα χρονια ειχα να το ακουσω!!!!!! Μαλιστα τωρα το ακουσα με ακουστικα και καταλαβα οτι ειναι και dolby digital DTS NBA BBC. Να σαι καλα Doc. Γελασα πολυ. Εγω γεννηθηκα δυο χρονια αργοτερα αλλα ειχε το LP o μπαμπας μου και το ακουσα οταν επρεπε.

Μου συμβαινει οχι ομως πολυ συχνα. Το πιο ωραιο ειναι οταν με ρωτανε "Κουλα;" ενω εχω απαντησει στην κληση τους μολις εχω ξυπνησει με φωνη σαν του τυπου που διαφημιζε ενα τυρι καποτε που ελεγε "Το καρδαρι!" . Επισης νοσταλγω εκεινες τις εποχες που το τηλεφωνο δεν ηταν ψηφιακο και επερνες το μηδεν για να καθαρισει η γραμμη και μπλεκοντουσαν οι γραμμες. Μια φορα μαλιστα μιλουσαν δυο κοπελες και μπηκα στη συζητηση για να κανω καμακι. Οταν με ακουσαν λεει η μια "Ρε μαλακα; Ο Γιάννης!" ε και μου κοπηκε ο τσαμπουκας. Τελικα ηταν δυο συμμαθητριες μου.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Kaveiros

Kaveiros Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: χαλασμένο τηλέφωνο

Ααα εδω σε προλαβε... η οστεοπορωση!  

7. Απάντηση: χαλασμένο τηλέφωνο

καμια, και ευτυχως!!!

8. blindfold

blindfold Contributor

Απάντηση: χαλασμένο τηλέφωνο

από τράπεζες και τους απαγγέλω ποιήματα