Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ψάχνω το άγνωστο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Worrion, στις 8 Αυγούστου 2008.

  1. hermis

    hermis Regular Member

    Έναν ευγενέστατο νέο βλέπω με προβλήματα γραφής.

    Μπράβο σου που αναγνωρίζεις δημόσια το πρόβλημα.

    Να θυμάσαι το ρητό που ακολουθεί


    Φιλικά

    hermis

    Υ.Γ. Σου εύχομαι καλές αναζητήσεις...
     
    Last edited: 10 Αυγούστου 2008
  2. Worrion

    Worrion Regular Member

    εγώ τα λάθοι κ τα προβλήματα μου τα αναγνορίζω κ αν μπορώ προσπαθώ να τα διορθώσω.
     
  3. hermis

    hermis Regular Member

    Και καλά κάνεις... 
     
  4. spectrum

    spectrum Regular Member

    Καλως ηρθες αγαπητε να γραφεις οπως μπορεις και να εισαι ο εαυτος σου και μην σε αποθαρρυνουν οι
    καθε ειδους "κριτικες επιτροπες" που τυχον θα συναντησεις εδω μεσα..
     
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    @ sprectrum: Μα ποιος είπε να μην είναι ο εαυτός του; Και για ποιες κριτικές επιτροπές μιλάς; Είναι παράλογο το να ζητάς από κάποιον να γράφει, έστω και λίγο, ορθογραφημένα προκειμένου να μη χρειάζεσαι 10 λεπτά για να καταλάβεις μια απλή φράση;
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: ψάχνω το άγνωστο

    Ή δεν είναι κατανοητό, ότι όταν λες σε κάποιον "κοίταξε, σ' αυτό το πράγμα πάσχεις, φρόντισε να βελτιωθείς", έστω κι αν θιχτεί, έστω κι αν (λογικά, δε λέω) η πρώτη αντίδραση είναι να κρατήσει αμυντική στάση, εφ' όσον αποφασίσει τελικά να βελτιωθεί, αυτή η βελτίωση (που μπορεί βεβαίως να την απολαύσουν κι οι άλλοι) θα είναι κέρδος, πρωτ' απ' όλα γιά τον ίδιο;
     
  7. spectrum

    spectrum Regular Member

    Εχω μαθει να "υποδεχομαι" γενικα τους ανθρωπους οπως ειναι...Κοιταω πρωτα να διορθωσω την κουτρα μου και μετα ολους τους αλλους...Ειδικα σ΄αυτο το φορουμ σχολια για ορθογραφιες και αλλα συναφη ειναι κατα την αποψη μου "μικροψυχα",ρατσιστικης και ελιτιστικης νοοτροπιας..

    Να προτεινετε στον Admin πριν κανει δεκτα νεα μελη να τους κανει πρωτα ελεγχο ορθογραφιας,γραμματικης,συντακτικου,ιστορικων γνωσεων και αφου σας ενημερωσει να του πειτε αν κανετε δεκτη την αιτηση εγγραφης τους..
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2008
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Εκτός του τι συμφωνώ με τον αγαπητό μου isnogood όπως και με τον spectrum, θα πω κι Εγώ ότι ….
    …Δυστυχώς λυπάμαι, που αντιλαμβάνομαι για πολλοστή φορά, ότι σε πολλούς από εδώ μέσα, τα βρακιά τους έχουν πάρει αέρα και δεν κοιτάνε την καμπούρα τους.

    Διαβαζω ατομα που ασχολούνται με μικρότητες και μεταμορφώνονται σε μικρές κατίνες, χάνοντας ακόμα και την ουσία και τον πραγματικό λόγο της ύπαρξης τους σε αυτό τον ιστότοπο, πουλώντας τσάμπα μούρη, στο Καβούρι. Νομίζουν ίσως ότι με το να θίξουν τον οποιοδήποτε άλλο, παίρνουν οι ίδιοι αυτόματα bonus και αξία. Η ματαιοδοξία της μπουρζουαζίας σε όλο της το μεγαλείο. Τα κόμπλεξ ανωτερότητας σε εξέλιξη.
    Νομίζουν κάποιοι, που ξέρουν πέντε αράδες γράμματα παραπάνω από κάποιους άλλους αγράμματους, από επιλογή ή από κάποια άλλη αιτία, ότι είναι πιο μάγκες και πιο αξιοσέβαστα μέλη της κοινωνίας.
    Προσωπικά καρφάκι δεν μου καίγετε, η μόρφωση κανενός.
    Δεν αξιολογώ ποτέ κανένα από το πόσα γράμματα ξέρει και από το πια σχολεία έχει τελειώσει. Θεωρώ ότι είναι αστείο και παράδοξο να το κάνω αυτό, όταν τα χειρότερα τα έχω βρει κρυμμένα, στις ψυχές των μορφωμένων ανθρώπων…σε αυτούς που νομίζουν ότι γνωρίζοντας ορθογραφία, θα μπορούσαν να εξαγοράσουν την εύνοια και τον σεβασμό των υπολοίπων.

    Αλήθεια μπρέ σεις γραμματικοί και αξιότιμα μέλη της κοινωνίας μας, καθρέφτες της ψυχής υπάρχουν να κοιταχτείτε και να μας πείτε, πόσα απίδια έχει ο σάκος?

    Καλώς ήρθες Worrion! Εύχομαι να βρεις ότι αναζητάς….
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: ψάχνω το άγνωστο

    Να σε αποκαλέσω Ρομπέν των Ανορθογράφων ή θα παραχωρήσεις την τιμή;

    Η υπογραφή σου λέει πως η υπευθυνότητα οδηγεί στην παρέμβαση.

    Θεωρείς αλήθεια υπεύθυνους τους χαρακτηρισμούς που έκανες για τα πόστ των συνομιλητών σου ως "μικροψυχα" ,ρατσιστικης και ελιτιστικης νοοτροπιας;

    Θεωρείς επίσης την χυδην γραφή ως υπεύθυνη στάση και συνεπώς νιώθεις την ανάγκη να παρέμβεις υπέρ της; Θεωρείς πως το κλισιέ «να ‘σαι ο εαυτός σου» όταν εκφέρεται στα πλαίσια του συγκεκριμένου θέματος δεν έχει το νόημα του «να είσαι ο χειρότερος εαυτός σου – εκφράσου όπως γουστάρεις και γράψε τους συνομιλητές σου»;.

    Ο Worrion, που θα μπορούσε να υποτεθεί πως εθίχθη, αντέδρασε σαφώς πιο ώριμα και φιλικά, με βελτιωμένη γραφή και χωρίς τους γραφικούς επιτιμητικούς λαικισμούς που είχαμε καιρό να ακούσουμε!
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2008
  10. Worrion

    Worrion Regular Member

    μην κρήνεις, για να μην κρηθείς. έτσι λένε μερηκοι . . .
     
  11. spectrum

    spectrum Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: ψάχνω το άγνωστο

    Απολυτως υπευθυνους...

    Την υπευθυνη η ανευθυνη σταση την εκτιμω με διαφορετικα κριτηρια απο τα δικα σου προφανως..Κριτηρια ορθογραφικα με αφηνουν παγερα αδιαφορο...Και νιωθω υπευθυνος να παρεμβω για ενα ατομο που κανεις δεν ξερει πως θα νιωσει εκεινη την στιγμη οταν ασχολουνται με την ανορθογραφια του ..να το αποκαλουνε "ανορθογραφο ζητουλα" και αλλα τινα αγγελικα πλασμενα..
    Διακρινω ελλειψη ανθρωπιας και αυτο το λεω με πασα ευθυνη..Και αυτη την ορθογραφια να διατηρησει
    το μελος αυτο γιατι θα ειναι ο χειροτερος εαυτος του δηλαδη?Δεν μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι επειδη δεν ξερει ορθογραφια?Τι αλλο θα ακουσουμε ακομα?
    Και να ειναι ο εαυτος του!Δεν αφορουσε σωνει και καλα την ορθογραφια αυτο..Αλλα και με αυτην την ορθογραφια εμενα δεν με χαλαει..Προτιμω τους ανορθογραφους στο χαρτι παρα στην ψυχη..


    Καιρος ηταν να τους ξαναακουσετε λοιπον...
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: ψάχνω το άγνωστο

    Η άποψή μου είναι πως όταν επικοινωνούμε γραπτώς δημοσίως οφείλουμε να αφιερώνουμε πέντε λεπτά στην επιμέλεια του κειμένου μας (κάτι που το κάνει η πλειοψηφία εδώ) και να μην το πετάμε χύμα, για λόγους που έχω εξηγήσει.

    Δεν εχω να προσθέσω τίποτα πέρα απ' αυτό.

    ΥΓ. Αν αυτό κατ’ εσάς θίγει θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα και τα αντιρατσιστικά, αντι-ελιτιστικά σας ιδεώδη, δική σας η άποψη, δικά σας τα λάβαρα, δικιές σας και οι αιτίες ή οι αφορμές για να τα υψώστε.
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2008