Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ψεύτικες Mistress

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Anteleme, στις 8 Ιουλίου 2007.

1. Ηλίας

Ηλίας Guest

Για αυτό είπα Όμορφε ότι δικαιότερο είναι για εμένα, στη συνείδηση όλων, το status στο forum να μη δηλώνει ικανότητα αλλά θέλω.

2. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

<γελάει> και αυτοί που όχι μόνον θέλουν αλλα και πιθανά μπορούν τι θα λένε;

ΥΓ. I don't support the thesis "bend the rules to keep everyone happy"

3. Ηλίας

Ηλίας Guest

Αυτοί που θέλουν και μπορούν θα λάμψουν σαν το χρυσό και όταν τους γνωρίσεις θα είναι και χρυσός  

4. blindfold

blindfold Contributor

οι αντοχές είναι που κυριαρχούν και όχι οι επιλογές μου ...

όσο αφορά διαφορές κυριαρχίας/γοητείας αυτός που κυριαρχεί ελέγχει ,αντίθετα αυτός που γοητεύει δεν ελέγχει..

these from me

5. Guest05

Guest05 Guest

Ωραίο θέμα. Η γοητεία της κυριαρχίας ή η κυριαρχία της γοητείας.

Δεν διαφέρουν και πολύ ...θα έλεγα έχουν κοινές ρίζες. Μα άλλο κορμό.

Επιφυλάσσομαι

6. barkoulis

barkoulis Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ψεύτικες Mi

- ? -

7. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

θα ήθελες να το αναπτύξεις κάπως περισσότερο αυτό; πιθανά σε άλλο νήμα;

Αν ναι να το μεταφέρω

8. mr.goodcat

mr.goodcat Regular Member

Καλώς ήλθες στο φόρουμ κ' από μένα Anteleme.

Επί του post σου 3 σχόλια-ερωτήσεις μονάχα έχω να κάμω(σε συνδυασμό με όσα ειπώθηκαν
    μέχρι τώρα):

1) Πιστεύεις πως είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα γραφής Μaster ; Σαν να διακρίνω κάποια
    προβλήματα αυτοελέγχου κ' υπομονής (βλ. πολλαπλότητα του "Α"). Αλλά οκ, μπορεί να έπρεπε
    να φύγεις κ' πάνω στην βιασύνη σου έκαμες λάθος...

2) Η εμπειρία συνεπάγεται αλλαγή. Αν η αλλαγή είναι προς το καλύτερο, τότε λέγεται εξέλιξη.
    Αν είναι προς το χειρότερο τότε λέγεται παρακμή. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς πως δεν
    υπάρχει εξέλιξη

3) Πώς ορίζεις τον όρο "ο δικός μας τομέας" ; Σε ποιον τομέα αναφέρεσαι ; Στο bdsm ;

Καλό κουράγιο στην Γερμανία.

9. Anteleme

Anteleme New Member

Καλός σε βρίσκω mr.goodcat

Η πολλαπλότητα του A και το ότι χρησιμοποιώ κεφαλαια είναι πασίγνωστος τρόπος πως ενώ δίνεις έμφαση σε μια λέξη φωνάζεις συνάμα (βλέπε irc)
    Τώρα αν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα γραφής Μaster δεν το γνωρίζω εκτος τούτου μιας και ασχολείσαι με γραφολογία περί τις ψυχοσυνθέσεις ενός ατόμου το ότι δεν βάζο κόμμα και κάνω και μερικά ορθογραφικά τι να σημαίνει άραγε?

Προς όλους τους Θεούς που πιστεύεις Εμπειρία δεν συνεπάγεται αλλαγή εκτος αν θεωρείς εξέλιξη αυτό που κάνουμε τώρα (πίσω από ένα pc) που το κάθε λαμόγιο - ίσος και εγώ- παρουσιάζει τον εαυτό του όπως θέλει μπας και βγάλει κανένα γούστο
    Εμπειρία σημαίνει συλλογή πληροφοριών που στην πορεία γίνονται πράξη ( με λίγα λόγια )

ο δικός μας τομέας
    Μάλιστα σίγουρα δεν αναφέρομαι στο BDSM απλά στους χρηστες αυτού του χορού που να το πω όσο πιο απλά γίνετε για να είναι εδώ μέσα τώρα
    το λιγότερο περί ψαγμένον ατόμων πρόκειται
    και θεωρώ πως για να φτάσουν εδώ να εκφράζονται ελευθερα σίγουρα πριν συλλέξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο κάποιες εμπειρίες που τους δώσαν αυτομάτως το δικαίωμα να δηλώνουν τις άποψης τους!
    και όσο για το κουράγιο σε ευχαριστώ όντως θα το χρειαστώ εδώ που είμαι!

10. mr.goodcat

Πως πιθανότατα βαριέσαι κ' δεν την βρίσκεις με τους τύπους κ' την ακριβολογία. Ή αντίθετα,
    έχεις μπουχτίσει τόσο πολύ με την ακριβολογία που θέλεις κάποιες στιγμές να ξεδίνεις για
    να χαλαρώνει το μυαλό σου κ' να ισορροπείς πριν φτάσεις σε παρανοϊκά επίπεδα...(ψηφίζω
    το 2ο).

Σου ανέφερα πιο πάνω τον δικό μου ορισμό για τον όρο εξέλιξη.
    Εάν προβληματίζομαι με κάποιο ποστ που διαβάζω στο φόρουμ, κ' με κάνει να σκεφτώ
    καλύτερα κάποια πράγματα τότε αυτό είναι για μένα εξέλιξη.

Αν θεωρείς πως ο καθένας πίσω από την οθόνη είναι λαμόγιο μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, τότε καλό κουράγιο γιατί θα το χρειαστείς.

Συμφωνούμε εδώ.

Τελικά, είσαι ευτυχής που βρίσκεσαι σε αυτό το phorum ή μπα ;

11. Anteleme

Anteleme New Member

Αγαπητέ Mr.goodcat χαίρομαι που συμφωνούμε σε κάτι ( καλο αυτό ) σαν συμπέρασμα λοιπόν ας πάρω το δικαίωμα να κρίνω εγώ εμενα και εμενα εγώ (με πιάννννειςςςςς ??? ) Ειλικρινά χαίρομαι για τον παραπάνω διάλογο!

12. mr.goodcat

Ok. Αν θέλουμε να'μαστε δίκαιοι όμως, ας αφήσουμε και την 22χρονη mistress(κ' οποιονδήποτε κρίνεται από τους άλλους) να κρίνει τον εαυτό της.