Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ψεύτικες Mistress

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Anteleme, στις 8 Ιουλίου 2007.

1. Anteleme

Anteleme New Member

Έφυγα καλο υπόλοιπο στους ONLINE τα λέμε αύριο !!
    ....Πρώτα ο ΠAΝΑΣ

2. Anteleme

Anteleme New Member

Στο ότι και και οι δυο είναι απλά 20 αρηδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. astrologman

astrologman Regular Member

Παντως μας καλεσες εμας τους μεγαλυτερους να κρινουμε την αληθεια των ισχυριζομενων εμπειριων ενος σημερινου 20αρη αναπολωντας τις δικες μας χωρις να σκεπτεσαι τις εξελιξεις μιας 20ετιας.

4. Anteleme

Anteleme New Member

Μα αυτό είναι το λάθος στον τομέα τον δικό μας δεν υπάρχει εξέλιξη!
    Υπάρχει ΕΜΠΕΙΡΊΑAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

5. astrologman

astrologman Regular Member

Μα οταν λεω εξελιξεις εννοω τις γενικοτερες που επιτρεπουν και δινουν ευκαιριες για πιο πολλες εμπειριες απο παλιοτερα οπως κανει το διαδικτυο.

6. Ηλίας

Ηλίας Guest

Κάποια που θέλει να είναι Mistress δεν έχει το δικαίωμα να το δηλώσει (εφόσον δεν υπάρχει και η ανάλογη επιλογή του θέλω-να-γίνω-Mistress) αν ακόμα δεν έχει τις δυνατότητες να είναι;

Να δηλώσει λοιπόν Domme ; Η διαφορά λοιπόν μεταξύ των δύο status βρίσκεται στις δυνατότητες του κυρίαρχου ή μήπως στην διαφοροποίηση της θέλησης για ολική ή μερική κυριαρχία;

Γνωρίζω ένα πλάσμα τρυφερής ηλικίας. Θέλει να κυριαρχήσει ολοκληρωτικά σε κάποιον. Μπορεί να μην έχει τις δυνατότητες για αυτό, αλλά θέλει. Που τον κατατάσσω;

7. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

ο ανθρωπος αμα ειναι χαιβανι ειναι χαιβανι!δεν παει να ειναι 20 η 40!και τη σημενει εμπιριες?το θεμα ειναι αυτες που εχεις να ξερεις να τις χηριζεσαι κιολας!προσωπικα οσες φορες εγινα ρομπα ηταν οταν ημουν με παρεα μεγαλη σε ηλικια!

8. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Η θέση μου είναι γνωστή

9. Ηλίας

Ηλίας Guest

Δεν διαφωνώ όμορφε. Αλλά σε αυτήν την οπτική, πιστοποιητικό για Master ή Mistress, δεν θα έπρεπε να πάρουν μόνο αυτοί που έχουν και την ανάλογη ηλικία, ούτε την ανάλογη εκφραστική δυνατότητα που αφήνει να διαφανεί μία ικανοποιητική διαχείριση, αλλά αυτοί που πραγματικά στην πράξη μπορούν να το κάνουν. Για πόσους από εδώ μέσα μπορείς να βάλλεις το χέρι στη φωτιά ότι το κατέχουν αυτό το πιστοποιητικό; Και με βάση ποια κριτήρια;

Επιμένω. Μήπως M θα έπρεπε να δηλώνει κάποιος που έχει την θέληση για ολοκληρωτική κυριαρχία και όχι απαραίτητα αυτός που έχει την ικανότητα; Και άρα οι υπόλοιποι που βλέπουμε αυτό το status να καταλαβαίνουμε ότι είναι κάποιος με αυτό το θέλω. Γιατί αλλιώς θα έπρεπε να υπάρχει μία επιτροπή, πέρα από αυτόν για να τον κρίνει για αυτό το status...

10. Guest05

Guest05 Guest

Εμ να μην υπάρχουν τότε πιστοποιητικά. Ένα κι ένα Ηλία μου πάντα πρέπει να κάνουν δυο. Αν κάνουν κάτι σαν δυο τότε δεν μπορούμε εμείς να λέμε πως κάνουν δύο.

Δεν βάζω για κανέναν το χέρι μου στη φωτιά. Μόνο για την γυναίκα που αγαπώ. Ούτε καν για τον ίδιο μου τον εαυτό. Για αυτό άλλωστε και άλλαξα ...στάτους.

11. Ηλίας

Ηλίας Guest

Δεν με βρίσκει αντίθετο η θέση σου MasterJp, αλλά τότε δε θα έπρεπε να ψάξουμε όλων τα status που δηλώνουν master εδώ μέσα για να δούμε αν τηρούν τις προϋποθέσεις ; Μου φαίνεται δύσκολο να γίνει...

Σε αυτήν την περίπτωση δε θα ήταν προτιμότερο αν θεωρούμε ότι με την δήλωση του status έχουμε την δήλωση του θέλω και μόνο; Όσο αφορά την ικανότητα του στο θέλω αυτό ας επαφίεται στην κρίση και στην συνείδηση μας και μόνο, μιας και δεν υπάρχει ένα ελεγκτικό όργανο για να προσδώσει στον χαρακτήρα αυτού που δηλώνει, το πιστοποιητικό, του μπορεί.

Θεωρώ άδικο, το να ζητούμε από κάποιον το να μην δηλώνει Μ όταν και αρκετοί άλλοι δεν έχουν ελεγθεί.

Θεωρώ ποιο δίκαιο τουλάχιστον στο forum να διαχωρήσουμε την δήλωση ενός status με την ικανότητα ή μη.

12. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Άλλο Dom/me που με ενδιαφέρει το TPE και άλλο Master/Mistress που ασκώ TPE Ηλία και, ναι χρειάζονται τα διαπιστευτήρια που δεν είναι άλλα από τα "αντικείμενα" της άσκησης.