Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ψεύτικες Mistress

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Anteleme, στις 8 Ιουλίου 2007.

1. sapfw

sapfw out of order Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ψεύτικες Mistre

παλαιότερα η ανωριμότητά μου με έκανε να νομίζω πως όποιος θέλει μπορεί... πλέον, η εμπειρίες μου το έχουν διαψεύσει...

είμαι και γω της άποψης πως η Κυριαρχία ωριμάζει σε ένα άτομο και είναι δυνατόν να ασκηθεί μετά από κάποια ηλικία... και σίγουρα όχι στα 22 (άντε καλά, 23)... κι αυτό γιατί μέχρι μια περίοδο της ζωής μας είμαστε σφουγγάρια που ρουφάμε τα πάντα που γίνονται γύρω μας και μετά έρχεται η όμορφη και συνάμα δύσκολη περίοδος της ενδοσκόπησης και συνειδητοποίησης του εαυτού μας, των ικανοτήτων μας και των δυνατοτήτων μας... δεν επιδιώκω να γίνω σνομπ με τις μικρότερες ηλικίες, αρωγός τους θα ήθελα να γίνω... με συναρπάζει ο ενθουσιασμός των νιάτων  

2. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Τύποις ναι, η ερώτηση σου έχει να κάνει μάλλον με το αν του αξίζει ο τίτλος, αυτό θα φανεί εκ του αποτελέσματος, το δε αποτέλεσμα εν προκειμένω μετριέται με δύο μέτρα. Αφ' ενός την επιδρασή του πάνω στην ίδια την σκλάβα και αφ' ετέρου, όπως παντού αλού, από τα standards του περιβάλλοντος στο οποίο κινείται ο δεδομένος M/s συνδιασμός.

3. Guest05

Guest05 Guest

Κουβάλα ΜάστερJP νερό στο μύλο μου μα στο τέλος εσένα θα πω να κυνηγάνε.
    Αν της θέλουν έτσι οι υποτακτικοί, τότε δεν μιλούμε για σχέσεις d/s μα για σχέσεις αγοράς.
    Άρα λοιπόν δεν διαμορφώνουν οι κυρίαρχοι τους υποτακτικούς αλλά οι υποτακτικοί τους κυρίαρχους.

Δεν με χαλάει καθόλου.

Τώρα για τα χαρακτηριστικά. Προφανώς και δεν τα αποκλείουν. Μόνο που τα δε βρίσκονται με πολύ πολύ μικρά γράμματα στον κατάλογο. Τα μεν με κάτι τεράστια και πάνω πάνω.

Είπαμε αγορά.

4. MasterJp

@Heinrich: <γελάει> χαρακτήρισα όχι τυχαία την απάντηση "ευκολή"   Αυτοκυριαρχία και αυτοσυγκράτηση αγαπητε <χ>

αν και ασχετο φαινομενικά με το νήμα παραθέτω το παρακάτω στον ... νερόμυλο.

Διαβάζοντας το κείμενο ο αναγνώστης μπορεί να διαπιστώσει πόσο κοντά στην ανδρική εικόνα είναι οι κυρίαρχες στις οποίες αναφέρεσαι. Όχι τυχαία (και ακόμη λιγότερο τυχαία χαμογελώντας προς το μέρος σου) αποκάλεσα με πλήρη λόγου γνώση Γυναίκα Κυρίαρχο που παρεπιδημεί ενταύθα "εξαίρεση" στον κάποιον κανόνα.

Όχι δεν είναι (πάντα/μόνον) οι υποτακτικοί αυτοί που φτιάχνουν τις Κυρίαρχες αλλά η εικόνα που έχουν οι κυρίαρχες στο μυαλό τους για την κυριαρχία βασισμένες σε λάθος πρότυπα (πολλά από αυτά αγοραία) αντί να κοιτάξουν μέσα τους.
    Φυσικά και μπορεί μια γυναίκα να κυριαρχήσει (ακόμη και σεξουαλικά <χ> ) σίγουρα όμως όχι "από μίσος στα γουρούνια τ' αρσενικά", όπως μου είχε πει μια 23-χρονη αυτοπροσδιοριζόμενη Mistress πριν μια δεκαετία.

Η ουσιαστική "διαμάχη" βρίσκεται στο αν η επιβολή της κυριαρχίας στην οποία αναφερόμαστε απαιτεί μεθοδολογία αποδεκτή από τον κυριαρχούμενο (η έστω συμβατή) και, αυτού τα αίτια θα ήταν ίσως καλό ν' αναλυθούν.

5. Guest05

Guest05 Guest

Δεν θα διαφωνούσε σε αυτό κανείς ΜαστερJP εκτός κι αν γράφει στο φόρουμ μας και δεν το ξέρω κι ο Παπαθεμελής. Ο ίδιος ο Δήμου το λέει.

Επι της ουσίας τώρα ...η «επιβολή κυριαρχίας» δεν απαιτεί καμία μεθοδολογία. Αυτό προσπαθώ να φωνάξω. Δεν υπάρχει μέθοδος γιατί είμεθα ακόμα χόμο σάπιενς .

Υ.Γ. Περιμένω την δύσκολη απάντηση.

6. MasterJp

@Heinrich: σε τι διαφέρουν η κυριαρχία από την σαγήνη;

7. Astarty

Astarty Contributor

Μαριάννα μου στην θέση σου θα ένιωθα αν μη τι άλλο κολακευμένη που ένας άντρας κάνει τέτοιον σαματά για πάρτη σου.
    Μην τον κακοκαρδίζεις.

8. blindfold

blindfold Contributor

και θεωρήτε κυριαρχούμενος αυτός τώρα ;

9. MasterJp

@Ηλίας: Δεν νομίζω πως χρειάζονται κάποιες ελεγκτικές διαδικασίες φίλε μου, με τον τρόπο που προτείνεις ουσιαστικά αφαιρείς την ευθύνη (κατ' επέκταση και την συνειδητότητα) από τα "Κ" και την μεταβιβάζεις στα "υ". Ανεξαρτήτως της θεωρίας το βρίσκεις δικαιότερο;

Ακόμη και σ' έναν χώρο όπως αυτόν, όπου ότι δηλώσεις είσαι πόσο πιστεύεις πως μπορεί να κρατήσει ένα ψέμα;

Το φόρουμ έχει την ευθύνη να εφιστήσει την προσοχή (και το κάνει) πως ότι γυαλίζει μπορεί και να μην είναι χρυσός από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπόλογος των επιλογών του, γιατί θα πρέπει το φόρουμ να ξανανακαλύψει τον τροχό;

10. MasterJp

ως υποτακτικός θα μπορούσες εσύ να μας πεις, για εσένα τον ίδιο τ/χιστον

11. Guest05

Guest05 Guest

Πλάκα με κάνεις ΜαστερJP;
    Φαντάζομαι είναι άλλο πράγμα η ικανότητα κάποιου να κυριαρχεί και άλλο η ικανότητα να γοητεύει.

Συνδυασττικά τώρα ...πες μου εσύ πως το λένε.

12. MasterJp

Εξασκείσαι εις την βόρειαν διάλεκτον;  

Δεν είπα πως είναι το ίδιο, ρώτησα σε τι κατ' εσε διαφέρουν <χ>