Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ψηλή γυναίκα είναι για παρέλαση?κοντή είναι για κρεβάτι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος liss, στις 5 Απριλίου 2016.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

     
     


  2. Ω ναι...πόσο δίκιο έχεις!!
     
  3. noctem aeternus

    noctem aeternus Regular Member

    το ιδιο ισχυριζομαι και εγω για σενα ξερεις. μεχρι τωρα εγω σου μιλαω με επιχειρηματα και θεσεις. ξερεις οταν υποστηριζεις κατι να το δικαιολογεις. εσυ χωρις να χρησιμοποιησεις ουτε ενα επιχειρημα για ποιο λογο θεωρεις οτι η σκεψη μ δεν ειναι συνειρμικη και που διαφωνεις απλα λες γενικολογα και αοριστιες. τεσπα δεν με ενδιαφερει να συμφωνησουμε η να διαφωνησουμε νομιζω ο καθενας επιτρεπεται να εχει τη γνωμη του σωστα η θα μ αφαιρεθει και αυτο το δικαιωμα? αντε καλημερα
     
  4. voluptas

    voluptas Regular Member

    Κοίταξε. Θα σου πω πού πιστεύω ότι σφάλεις. Εκκινείς την όλη σκέψη σου από τη βάση ότι όποιος απαντάει στο εν λόγω θρεντ και εκφέρει άποψη προβαίνει σε κάποια ''αυτο-διαφήμιση'' ή ''δυσφήμηση'', δηλαδή θεωρείς ότι εκμεταλλεύεται τη δική του εικόνα και τη χρησιμοποιεί ακολούθως για λόγους καθαρά εγωιστικούς. Συνεπώς για να το πω ακόμα πιο απλά εκκινείς τη σκέψη σου από την καχύποπτη θέση ότι όποιος έχει άποψη για το εν λόγω ζήτημα την έχει, επειδή ο ίδιος είναι ψηλός, κοντός κλπ κλπ. Σε αυτό ακριβώς το σημείο είναι που βλέπω μία υπερβολή και ξεκινά τη δική μου προσωπική καχυποψία ότι η κατηγορία περί ρατσισμού είναι απλώς προσχηματική, είναι μία αν θες one size fits all ατάκα η οποία αποτελεί ένα όχημα στο να ''εξαναγκάσει'' το συνομιλητή να μην εκφέρει την άποψή του. Το ύπουλο στην όλη φάση είναι ότι ο ρατσισμός είναι πράγματι κατηγορία και είναι πράγματι μομφή, συνεπώς είναι προσβλητική για τον συνομιλητή, συνεπώς όταν χρησιμοποιείται ελαφρά την καρδία (όπως κατά τη γνώμη μου στο εν λόγω θρεντ) δεν μπορώ παρά να συμπεράνω ότι αποσκοπεί απλώς να χρησιμοποιηθεί ως safe word. Δεν μπορώ εύκολα να πειστώ για το αντίθετο διότι αναφέρεις συνεχώς τις λέξεις ''γυναικείο ανταγωνισμό'', ''αντρική κουταμάρα'' αφήνοντας έμμεσα να εννοηθεί αυτό που περιγράφω πιο πάνω. Έχω την αίσθηση ότι υπερισχύει κάποια καχυποψία, η οποία καχυποψία σχεδόν πάντα κρύβει δικές μας ανασφάλειες και ανεπάρκειες. Για να μην παρεξηγηθώ, αναφέρομαι όχι προσωπικά σε σένα αλλά ''πιάνομαι'' από τα γραφόμενά σου για να περιγράψω ένα φαινόμενο που λαμβάνει μεγάλες κοινωνικές διαστάσεις.

    Και να πω και το άλλο το οποίο κατά τη γνώμη μου πρέπει να αξιολογηθεί. Ας κάτσουμε κάποια στιγμή να αναλογιστούμε, συνήθως τα άτομα που αρχίζουν όπως σωστά είπε και ο Peleas τους αντιρατσιστικούς μύδρους και που βλέπουν ρατσισμούς και φασισμούς με το παραμικρό, με τί χαρακτηριστική ευκολία αρχίζουν και προσβάλλουν βάναυσα, ξεπερνώντας τα όρια της συζήτησης και φτάνοντας με ευκολία στις ύβρεις προς τον υπόλοιπο κόσμο (μέλη εν προκειμένω), χωρίς να εξηγούν τίποτα επί της ουσίας και χωρίς να στηρίζουν ποτέ μα ποτέ την άποψη τους. Ρίξε μια ματιά πιο πάνω - πιο κάτω, προφανώς ο άλλος έβαλε την γκόμενά του να εξαπολύουν επιθέσεις φραστικές με όχημα το κοινό καλό και τον όποιο ρατσισμό εκμεταλλευόμενοι μία αθώα εν αρχή έννοια. Και όλο αυτό γιατί; Προφανώς για να αυτοδιαφημιστούν ως καλοί Σαμαρείτες. Είναι συμπεριφορά πανομοιότυπη από τέτοιου είδους άτομα, που για μένα σαφώς το φαινόμενο αυτό αντανακλά την έλλειψη της παραμικρής παιδείας. Δεν είναι ανθρωπίνως λογικό κάποιος που δηλώνει απερίφραστα κατά του ρατσισμού, να προσβάλλει με όλους τους υπόλοιπους δυνατούς τρόπους τους συνομιλητές του και με τέτοια χαρακτηριστική ευκολία. Είναι απλώς παράλογο.

    Τελευταίο point για να κάνουμε και λίγο χιούμορ: Αν κάποιος πιστεύει ότι μία υπέρβαρη γυναίκα (σκέψου τη γειτόνισσα μου που είναι περίπου 140 κιλά η οποία μετά βίας χωράει μόνη της σε ασανσέρ μεσαίου μεγέθους), δεν κάνει για ice skating ή για μπαλαρίνα ή για άλμα επί κοντώ, θα είναι ρατσιστής; Σκέψου ότι με τη δική σου λογική θα είναι ρατσιστής. βλέπεις κάποιο σφάλμα στην όλη συλλογιστική;
     
  5. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Είναι θέμα αντίληψης αγαπητή. Το "ρατσισμός" ετυμολογικά βγαίνει από το "ράτσα". Παρόλ΄ αυτά σαν όρος έχει επικρατήσει γενικά να δηλώνει την αντίληψη της προσκόλλησης σε δευτερεύουσες διαφορές κάθε είδους, φυλετικές φυλής/φύλου -θρησκευτικές - ταξικές/εισοδηματικές κλπ., μεταξύ ισότιμων ανθρώπων.

    Όσο για το νήμα και πολλά άλλα, απλώς όλοι προσπαθούν να εκφράσουν ό,τι νοιώθουν οι ίδιοι εκείνη τη στιγμή. Απόπειρες επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης είναι, μικρές ή μεγάλες, συνολικές ή αποσπασματικές απόπειρες.

    Εμένα με ενοχλεί όταν κατακρίνει κανείς στείρα και απαξιωτικά την οποιαδήποτε αντίληψη άλλου. Εξαιρούνται οι προσωπικές επιθέσεις, έμμεσες ή άμεσες που καλά κάνουν και κατακρίνονται.

    Κατά τα άλλα για μένα be and let be. Και πάλι εξαιρούνται αντιλήψεις που προάγουν τον διχασμό και το μίσος, οι οποίες επίσης πρέπει να κατακρίνονται.
     
  6. Flame

    Flame give me the most powerful opportunities

    Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Ειναι σαν τις σταθερες αξιες που λεμε...  
     
  7. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Yes! That's right dear.  
     
  8. Flame

    Flame give me the most powerful opportunities

     
  9. lexy

    lexy .ti.va.

    Όμορφα που είναι στο λούνα πάρκ!!!

    Πώς να φτιάξω τα μαλλιά μου;  
     
  10. Flame

    Flame give me the most powerful opportunities

    Η ελλειψη χιουμορ τελικα ειναι χειροτερo και απο την ελλειψη στυσης η οργασμου.Αν το καλοσκεφτουμε ομως, το ενα δεν ειναι ανεξαρτητο απο το αλλο   
     
  11. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Οι κοντουλες γίνονται και ωραία πόνυ. Για bdsm. (αλογάκι)
     
  12. dom_factor

    dom_factor New Member

    Κατι μου λεει οτι εχεις παραενθουσιαστει με τις κοντουλες