Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ως ποτε θα κρυβεστε πισω απο το pc?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος master music, στις 31 Ιουλίου 2010.

1. master music

master music New Member

Αγανακτησμενος πλεον απο τις πολλες χαμενες ωρες αναζητησης συντροφων απο διαφορα chat και forums θα ηθελα να μαθω πως γινεται ενα τεραστιο ποσοστο ανθρωπων που χρησιμοποιουν τα μεσα αυτα οταν ειναι στην ασφαλεια και την ανωνυμια του pc τους τα λενε ολα καλα...μα μολις ερθει η ωρα να βρεθουν απο κοντα με τα οσα ελεγαν αλλαζουν ολα...αλλοι ανθρωποι...ωρες μερες χρονια χαμενα.....γιατι?μηπως ειμαστε μονο εμεις οι ελληνες τοσο ανθρωπακια?μηπως σωθηκε η τολμη το θαρρος του να κανουμε αυτο που θελουμε και ποθουμε?τι γινεται λοιπον?καιρος να ψοφισουμε πισω απο μια οθονη και καμια κατοσταρια πληκτρα?η καιρος να κλεισουμε τα γαμημενα τα pc και να ανατρεξουμε στισ παλιες καλες ημερες των γνωριμιων στα bars?για πεστε ωρε κλεφτοπουλα τις σκεψεις σας

2. Ninevi

Ninevi Regular Member

Απάντηση: ως ποτε θα κρυβεστε πισω απο το pc?

Το λες αυτό σε ένα forum που κάνει πολύ συχνά meetings με αρκετή κιόλας συμμετοχή από ό,τι καταλαβαίνω.  
    Όσο για μένα, έχω βρει πιο πολλούς φίλους και συντρόφους που να ταιριάζω από το νετ, απ' ό,τι τις εποχές που έβγαινα κάθε νύχτα και γύρναγα όλη την Αθήνα.
    Είναι λογικό.
    Αν εμένα π.χ., το μεγαλύτερό μου ενδιαφέρον είναι το να βλέπω sci fi ταινίες, έχω μεγαλύτερες πιθανότητες να βρω συντροφιά για κάτι τέτοιο σε αντίστοιχο φόρουμ, παρά σε ένα bar που ο άλλος παίζει να μου πει ναι, μόνο και μόνο για να με βγάλει γκόμενα. Αντίστοιχα και για τα υπόλοιπα.

3. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Για κάνε μας ένα γρήγορο συγκριτικό τεστ με τα μπάρ

4. sw

sw

...υπομονη!
    και μητινγκς γινονται (αλλα κοντα σου αλλα μακρυα σου) και παρτυς γινονται, και καφεδοπαρεες εχουμε και για μπανια παμε καμποσοι καμποσες μαζι, αλλα, αγαλι αγαλι γιατι επεσες σε "περιοδο υφεσης" (καλοκαιρι γαρ και μαλιστα πολυ δυσκολο...) .
    Βρισκεσαι ομως σε καλο δρομο (χωρο) και οι προθυμια σου θα ανταμειφθει συντομα (προβλεπω), αν "τρυπωσεις" στα θρεντς και ποσταρεις ασυστολως, να "εκτεθεις" και να σε γνωρισει η "κοινωνια" μας.
    Εξαρταται απο το ποσο το θες, τοσο πρεπει να επιμεινεις! 

Πολλοι βεβαια κανουνε κεφι πιο πριβε καταστασεις, και "δειχνουνε" αφαντοι.

Καλη "διαχυση"

Φιλικα  
    Γι ργος

Last edited: 31 Ιουλίου 2010
  5. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Καλα τα λενε οι απο πανω μου 
    Επεσες σε εποχη δυσκολη τι να σου κανουμε.
    Το χειμωνα που θα βαλουμε τα κεφαλια μεσα
    ..αν εισαι ακομα εδω, θα εχεις την ευκαιρια
    να γωρισεις πολλους και πολλες απο δω μεσα.
    Μας παρεξηγησες φιλτατε, καθε αλλο παρα πισω απο ενα pc ειμαστε!!!
    Ειμαστε κοινωνικα παιδακια, εχε υπομονη 

6. devine_sub

devine_sub Contributor

Δεν έχετε παρά να προτείνετε μπαρ, με θερινή διάθεση και όποιος θέλει να έρθει.

Προτείνω τα κλειδιά από τις χειροπέδες ως "αναγνωριστικό".  

7. Dolcett_Cabana

Εγώ επιμένω πάντως: θέλω συγκριτική μελέτη της εμπειρίας αναζήτησης συντρόφου σε μπάρ/στο ίντερνετ. Νομίζω ότι είναι θέμα με ψωμί. Νηματοθέτα, κρέμομαι πάνω σου!

8. Durcet

Durcet In Loving Memory

Να περιμένεις. Ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα της μελέτης σχετικά με τα δόντια των εύσωμων. Μία μία οι επιστημονικές έρευνες, μη μας πέσουν και βαριές.

9. Dolcett_Cabana

Δε μπορούμε να τα συνδυάσουμε κάπως;

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Εν μερη , τα οσα λες δεν απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα .. τουλαχιστον οπως την αντιλαμβανομαι ...
    Λεω εν μερη διοτι συναντησεις γινονται και οχι λιγες ....
    παιχνιδι μεταξυ αγνωστων δεν παιζεται ... ισως μονο στον κινηματογραφο ... ακομη και η απλη γνωριμια γινεται με σημαια την επιφυλακτικοτητα , τοσο πολυ που με ξενερωνει ..
    οι περισσοτερες παρευρισκονται με ενα υφος οτι "εγω ειμαι υπερανω των οσων συμβαινουν μπροστα μου " ..
    ο ιδιος ποτε μου δεν συναντησα διαθεσιμη γυναικα για γνωριμια , ολες με καποιον νταλαβεριζοντουσαν , που σιγουρα δεν τον γνωρισαν σε συναντηση ....
    αναλογικα θα ελεγα οτι ο χωρος βρισκεται κοντυτερα στην Λημνο (μια κοπελα για 50 αντρες ) και πολυ μακρια απο την Θεσσαλονικη (10 γυναικες για εναν αντρα) ...
    εχω δει στατους να πηγαινουν περιπατο προκειμενου να γινει παιχνιδι , γι αυτο και πολλες υπο ισως υποστηριξουν οτι τις ποιο πολλες ξυλιες τις εχουν φαει καποιοι φερομενοι ως Μαστερ ...
    Φιλοι μου εχουν κανει μια λιστα με τις διαθεσιμες για σοβαρη σχεση και εμφανισημες γυναικες του φορουμ ..... στα 4 χρονια που πηγαινω σε αρκετες συναντησεις και events , δεν εχω συναντησει ουτε μια απο αυτες ....
    Αντιθετα τις καλυτερες γνωριμιες τις εχω κανει σε πριβε συναντησεις κατοπιν συννενοησεως , αλλα δυστυχως οτι καλο σπανιως ειναι διαθεσιμο ...
    Ωστοσο αν και γνωριζω πως η δικη μου τελεια συντροφος που θα εχει Master scuba diver και θα οδηγει Fazer 1000 , δεν βρισκεται σε αυτο το φορουμ ... νομιζω οτι αξιζει την προσπαθεια να επιμενει κανεις και εδω ....

Last edited: 31 Ιουλίου 2010
  11. cassie

cassie Regular Member

Όλα θα γίνουν master music, όλα. Αρκεί να μην βιάζεστε.

Ο "χώρος" είναι ιδιέταιρος. "Ιδιέταιροι" είναι και οι άνθρωποί του...

cassie

12. Απάντηση: ως ποτε θα κρυβεστε πισω απο το pc?

Πίσω από το pc, θα "κρυβόμαστε" όσο θέλουμε και όσο πρέπει. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Κάνουμε κανένα διαγωνισμό και δεν το ξέρω? Προσωπικά αν ήθελα να γνωρίσω κάποιον θα το έκανα, όπως και το έχω κάνει και άξιζε. Για αυτό είναι το φόρουμ. Για να γράφουμε πίσω από το pc μας. Σε όποιον αρέσουμε. Για τους άλλους ΔΕΝ θα μπορέσουμε.