Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

όταν η ερωμένη σου γίνεται σαδίστρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 21 Ιανουαρίου 2013.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

με την Βικυ η σχεση μας ειχε γινει πολυ ωραια. οταν μου εκανε το στραπ ον ενιωσα την λαμψη μεσα της, μου ψιθυρισε αρκετες φορες οτι θελει να με πονεσει. την επομενη μερα επρεπε να φυγει, ενιωσα κι εγω κι εκεινη ενα κενο μεσα μας..

αργησε να μου ξαναμιλησει περιπου μια εβδομαδα, ειχα αρχισει να φοβαμαι, χτυπησε το τηλεφωνο μου και ηταν εκεινη, σαν να μην ειχε συμβει τιποτα, μιλησαμε, δεν αντεξα αλλο και της ειπα οτι ημουν πολυ ερωτευμενος μαζι της, εβαλε τα γελια δυνατα γελια, ενιωσα την γη να σπαει κατω απο τα ποδια μου, ειχε παρει πλεον τον ελεγχο μου κι εγω απλα την ακολουθουσα.

αρχισε να μου μιλαει ολο και περισσοτερο για τον πονο, εβλεπε φωτο και βιντεο στο διαδικτυο και μου ειπε οτι θα παραγγειλει ορισμενα αντικειμενα απο το διαδικτυο να ερθουν σπιτι μου αλλα να μην τα ανοιξω. ξαφνιαστηκα, δεν περιμενα ποτε οτι θα φθασει σε αυτο το σημειο και ομως το ηθελε πολυ.

τα καταφερε και ηρθε, θα εμενε μαζι μου ενα τριημερο. δεν ηταν σαν τις αλλες φορες.

την πηρα απο το αεροδρομιο, ηταν ομορφη υπεροχη διαφορετικη και πολυ πολυ αγριεμενη. αυτη την φορα εκατσε στο πισω καθισμα του αυτοκινητου, και αφου της αναψα το τσιγγαρο της φυγαμε. πηγαμε στο σπιτι μου της ανοιξα την πορτα και την οδηγησα στο σπιτι, εκατσε στην πολυθρονα και μου εδωσε εντολη να φερω τα πραγματα απο το αμαξι.

οταν γυρισα, μολις ειχε αναψει ενα ακομη τσιγγαρο, πηγα τα πραγματα της σε αλλο χωρο και γδυθηκα, γονατιστος μπροστα της μονο με το κολλαρο μου.

''εχεις καυλωσει'' ειπε και συμπληρωσε
    ''ανεπιτρεπτο''

δεν ηξερα πλεον τι να περιμενω, εσκυψα το κεφαλι μου προς τα κατω και περιμενα την κινηση της.

μου ζητησε να γλυψω τις μποτες της, στον πατο, σιχαινομουν αλλα δεν ειχα πλεον φοβους εγλυψα με μανια τις μποτες της, ενω το σηκωμενο μου χερι δεχονταν την σταχτη της.

με διεταξε να σηκωθω, φορουσε δερματινα γαντια και αρχισε να εξερευνει το κορμι μου, ενω ρουφαγε τον καπνο απο το τσιγγαρο της, πηρε το πεος μου στο στομα της και αρχισε να το γλυφει, ειχα τρελλαθει δεν περιμενα ποτε να μου χαρισει κατι τετοιο, και το πως ξεφυσουσε τον καπνο πανω του η καυλα ειχε φθασει στο απροχωρητο,

κλικ, με παγιδευσε μολις μου περασε ενα μεταλλικο chastity belt κοντευα να χυσω ενω ενιωσα το χερι της να μου στριβει τα αρχιδια μεχρι που επεσα κατω και διπλωσα απο τον πονο, εκεινη γελωντας μου ζητησε να πατησει πανω στην πλατη μου, την ενιωσα με πατουσε ενιωθα την πιεση και σε καθε πατημα την ηθελα κι αλλο, σ'αγαπω της φωναξα

γελασε, εσκυψε και εσβησε το τσιγγαρο στους γλουτους μου ουρλιαξα...

...μου ειπε οτι θελει να πονεσω πολυ, ανοιξα το κουτι που ειχε παραγγελει ειχε τοσα πολλα μεσα απο μαστιγια και κλιπς μεχρι μπαλακια..

με οδηγησε στο κρεββατι, ημουν στο πλαι της, με πηρε στα γονατα της και αρχισε να μου τις βρεχει, ενιωθα το γαντι της, ενω εβαζε τα δακτυλα της μεσα μου βογγουσα αλλα δεν μπορουσα να καυλωσω, πηρε μια ξυλινη βουρτσα για τα μαλλια και αρχισε να μου τις βρεχει δυνατα και με ρυθμο ιδιαιτερα πισω απο τα μπουτια μου, μου εδινε καποια κενα για να ξεκουραστει, ενω τα δακτυλα της με σοδομιζαν γλυκα.

με εβαλε να την γλυψω, να της γλυψω το αιδιο της, ξυρισμενο και υγρο, μολις που σηκωσε την φουστα της ενω ειχε βγαλει το εσωρουχο της, με εβαλε ανασκελα και ανεβηκε πανω μου , δεν αργησε να χυνει, σχεδον το ειχε αναγκη οπως ειπε, ηταν πλεον ετοιμη για να με δειρει.

με πηγε στο σαλονι, απο την προηγουμενη φορα της ειχα πει οτι εκει μπορει να με δεσει ορθιο, εβγαλα τον σακο του μποξ, το καμουφλαζ. μου περασε τις δεστρες στα χερι, ορθια τεντωμενα πανω απο το κεφαλι μου, τα ποδια τα ασφαλισε με την μπαρα, ημουν ετοιμος για να μαστιγωθω απο εκεινη πρωτη φορα.

αρχισε με την ζωνη
    ατσαλα χτυπηματα στην αρχη, ομως δεν αργησε να καταλαβει πως να την τεντωνει, ολα τα χτυπηματα στον κωλο μου, και αυτο το πραγμα αναμεσα στα ποδια μου να με ταλαιπωρει, σε καθε χτυπημα που με πετυχαινε ηταν χαρουμενη, το επομενο πιο δυνατο, αντεχα ομως ακομα, εβγαλε κλιπς μεταλλικα που τα ενωνε μια μικρη αλυσιδα, μου τα εβαλε στις ρωγες και μου τις πιεζε ενω κραυγαζα με φιλησε , ηταν τοσο παθιασμενο η γλωσσα της με εξερευνουσε, αναψε ενα τσιγγαρο

εβγαλε μαστιγια απο την τσαντα δεν ηταν κανενα με πολλες ουρες ολα μονα, τα επιασε ολα, διαλλεξε ενα,
    dressage whip, κανονικο μαστιγιο ιππασιας, ακουσα τον ηχο του φοβηθηκα, θα με κανει να κλαψω ημουν σιγουρος.

δεν αργησα να το νιωσω στο στηθος μου και στην κοιλια μου, δεν περιμενα ποτε οτι θα με χτυπαγε μπροστα , ατσαλα αλλα δυνατα χτυπημα, πηρε την αλυσιδα απο τα κλιπ μου τα βγαλε πονουν τοσο πολυ οταν βγαινουν, μου περασε την αλυσιδα πισω απο το λαιμο και τα εβαλε στις ρωγες σχεδον κοντεψαν να βγουν απο την θεση τους, ελεγχα τον πονο μεσα απο τις ανασες μου καθε κινηση γινονταν οδυνηρη, οηγε πισω μου και αρχισε να με μαστιγωνει δυνατα και γρηγορα, βογγουσα δακρυσα αρχισα να κλαιω κι εκεινη οχι δεν σταματαγε χτυπουσε πιο δυνατα..

με ελυσε και με πηγε τραβοντας με απο τα μαλλια στο τραπεζι με εστησε και ενω φορεσε το στραπ ον αρχισε να με βιαζει χωρις σαλιο καν...

...''αλλη φορα να ξερεις τι ζητας''..

2. eyes_wide_shut

eyes_wide_shut Regular Member

Απάντηση: όταν η ερωμένη σου γίνεται σαδίστρια

Κάθε νέα ιστορία σου είναι πιο ενδιαφέρουσα και ερεθιστική από την προηγούμενη...keep writing..