Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

όταν τα πράγματα μπερδεύονται..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 3 Ιουλίου 2014.

1. Τι γίνεται όταν σε μια σχέση που έχει ξεκινήσει με το αρσενικό να ειναι ο κυρίαρχος, ξαφνικά αρχίζει να κατευθύνει την κοπέλα να υποδυθεί την αφέντρα; Τι μπορεί να σημαίνει; Μήπως υπήρχαν πάντα κρυμμένες τάσεις του αρσενικού για υποταγή και βγήκαν στην πορεία όταν ένιωσε άνεση και πλήρη εμπιστοσύνη;
    Υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να την ποθεί σαν γυναίκα;να χαθεί ο έρωτας και πλέον να την βλέπει σαν ένα άτομο που απλά είναι αρκετά ανοιχτό ώστε να μοιράζεται τέτοιες εμπειρίες;

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Γνώμη αυτή που σου δίνω ( και με την ευκαιρία καλώς ήρθες ). Κάποιος να μην ποθεί μια γυναίκα ( που αν κατάλαβα καλά από αυτό που έγραψες, είναι κάτι παραπάνω από playing partners ) και απλά να την βλέπει σαν άτομο που θα μπορούσε να μοιραστεί κάποιες εμπειρίες. Δεν νομίζω αν και δεν το αποκλείω. Το Κ, είναι θέμα χαρακτήρα, θα έλεγα σχεδόν κάτι το έμφυτο και το οποίο ίσως και να εκδηλωθεί και στην σεξουαλική σφαίρα έκφρασης ενός άντρα. Ίσως ο συγκεκριμένος στον οποίο αναφέρεσαι να ήταν απλά περίεργος να δοκιμάσει και την άλλη μεριά του νομίσματος. Ίσως και να του αρέσει να παλινδρομεί ανάμεσα στα δυο άκρα του εκκρεμούς. Μπορώ να σου μιλήσω για εμένα. Όντας κυριαρχικός χαρακτήρας ( σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου και όχι μόνο στο σεξ ), δεν μου πέραρε ποτέ από το μυαλό να προσφέρω τον απόλυτο έλεγχο επάνω μου ποτέ και σε καμία. Και να ήθελα να το προσπαθήσω, δεν θα μου "έβγαινε". Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαξιώνω παντελώς και πιθανές καταστάσεις η στιγμές "παραδοσιακού" περιεχομένου. Που και που αφήνω και στα χέρια της γυναίκας το παιχνίδι, αλλά για ελάχιστο χρόνο και σε "λογικά" για εμένα πλαίσια. Να μπω σε ασύμμετρη σχέση με κάποια για την οποία δεν θα ένιωθα τίποτε πέρα από έλξη, δεν θα το έκανα ποτέ ( όπως και δεν θα έκανα ούτε vanilla σχέση έτσι κι αλλιώς με καμία η οποία δεν θα με τραβούσε πέρα από το σεξουαλικό ). Να επέλεγα να είμαστε playing partners με κάποια η οποία θα με τραβούσε μόνο ερωτικά, αυτό για εμένα είναι εφικτό. Το αν θα ήταν κάποια ανοιχτή σε "διαφορετικές" εμπειρίες από μόνο του για μένα δεν τελεί γνώμονα για να κάνω σχέση με κάποια, απλά γιατί δεν θα μου έφτανε.