Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

1ΜΑΪΟΥ!!... to join us better?? τι λέτε?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 1 Μαϊου 2007.

1. Dome of Affection

Dome of Affection Contributor

Εχω μια ιδέα!!

Σημερα γύρισα απο ένα εκπληκτικό τριήμερο στην εξοχή και σκέφτηκα να σας μεταφέρω όόση θετική ενέργεια μπορώ
    (μπορώ?? μου επιτρέπετε??) 

Θα σας θυμήσω πρώτα πόσο όμορφη είναι η φύση και ειδικά τούτες τις μέρες. Ο κήπος ήταν γεμάτος πυγολαμπίδες το βράδι και παρόλο που το φεγγάρι ήταν φωτεινό αυτές έλαμπαν καθε τόσο δινοντας ΦΩΣ και χαρά σε όσους τις ειδαν!!

Τα πρωινά οι αγροί γεμάτοι παπαρούνες, ζουζούνια που ζουζουνιζαν γυρω γυρω , τα δέντρα καταπράσινα και παντού πολύχρωμες ευωδιαστές τριανταφυλλιές!!!

Η ΙΔΕΑ :
    1 Μαϊου σήμερα..

Θυμηθείτε πόσο όμορφα και γαλήνια μπορούν να είναι όλα αρκεί εμείς να μπορέσουμε να τα δουμε να τ'αγγίξουμε ή να τα αφουγγραστούμε

Βγάλτε λοιπον όλοι την "καντίφλα" , το θυμό , τα παράπονα (δίκαια ή άδικα) , μη ρίξετε νερό στο κρασί σας (γιατι γίνεται ξενέρωτο) όμως βάλτε χρώματα...βγάλτε το γκριζο και το μαύρο .

Αφήστε πίσω όλα τα "κακά" ή τα στραβά του φόρουμ και ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ όλοι ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΙ , ανοιξιάτικοι , χρωματιστοί.

Ουφ ξέρω ότι ίσως ακούγομαι έως και γραφική !! Ξέρω ότι κάποιοι θα πουν "σνιφ..σνιφ...τι της δώσανε αυτηνής??"

Ομως αλήθεια επειδή και εγω εχω θυμώσει στο παρελθόν... ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να θυμώνουμε. Κακό μας κάνει!!

Ξέρω κάποιοι θεωρούν τους εαυτούς τους θιγμένους, κάποιοι αδικημένους ... κάποιοι...ουτε ξέρω τι αλλο και καταλαβαίνω!!

ΟΜΩΣ ΕΛΑΤΕ ... ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ Κυρίες, Κύριοι και λοιποι σουμπούληδες και σκλαβούληδες.
    Ειδικά κάποιοι απο σας ξέρω πως μπορείτε πολύ καλά να κατανοήσετε τις αδυναμίες των χαρακτήρων , τις δυσχέριες ή ακόμα και τις κακοδιαθεσίες.

Δεν θα πω ενα - ένα τα ονόματα, σε τούτη την "ένεση χαμόγελου " που προσπαθώ να κάνω. ΄Δεν σας ξέρω όλους , και με κανέναν σας δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις. Ομως ΕΛΑΤΕ και οι απέχοντες και οι κατέχοντες το moderation...

Δηλώστε μονο με ένα   κατω απο τούτο δω το ποστ απλά οτι γυρνάτε σελίδα και ας παν στην ευχή τα παλιά!!!

Τι λετε????

2. Ηλίας

Ηλίας Guest

3. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: 1ΜΑΪΟΥ!!... to join us better?? τι λέτε?

Βασικά δε βλέπω τι γράφεις...άλλο χρωματάκι παίζει;

4. Dome of Affection

παιζει κούκλε! αν αλλαξεις το χρωμα της σελίδας σου (κατω κάτω αριστερά εκει που προφανώς γραφει dungeon βάλε ενα αλλο) αλλιως να τ'αλλαξω για χατήρι σου  

5. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

ασε θα κανω quote...το καλό το παληκάρι..ξέρει κι άλλα παληκάρια    

6. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

και το είδα..και έχεις και δίκιο...από αύριο εγώ!οκ; είσαι ψυχή  

7. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Μαζι σου ΜΡ  ,και μια παρακληση τα παθηματα να γινουν μαθηματα και ολοι να μπορουμε να χαιρομαστε αυτην την ιδιορυθμη παρεα!!!! 

8. Dome of Affection

ξέχασα να σας πώ... πως εκει που ήμουν έγινε και σεισμός το ενα βράδι. Δυνατός και ταρακουνηθηκαμε γερά!!

Ελα όμως που τέτοιο ρίγμα σαν ετούτο δω δεν έκαμε!!! 

(δικό μου απο άλλο thread)

Εκτός του ότι με "γράφετε" όλοι (πράγμα που δεν με συγχίζει ιδιαίτερα μή χαίρεστε!!) μου κάνει φοβερή εντύπωση!!
    Εχετε ΟΟΟΛΟΙ αμπαρωθεί πίσω απο το θυμό Σ/σας και δεν προστατεύετε καν το status Σ/σας και μιλώ σαφώς και για τις 2 πλευρές!

αχ.. ! ομολογω ότι αισθάνομαι μάλλον δικαιωμένη... Οταν ανεβαζα αυτό το thread ήμουν σίγουρη για τουτη εδώ την εξέλιξη!!!

Απο το κακό στο χειρότερο δηλαδή! Και αυτό ακριβώς ήθελα να Σ/σας δείξω.
    ΟΥΔΕΙΣ μα ουδείς δεν έχει καλή διάθεση.....

Εγώ όμως παλι... ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!