Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

14 Μαρτίου – Εορτή Μπριζόλας και Πεολειξίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 10 Μαρτίου 2012.

1. Alexkat

Alexkat Contributor

Απάντηση: 14 Μαρτίου – Εορτή Μπριζόλας και Πεολειξίας

Aνάλογα με την φάση και την περίπτωση.

Υπάρχουν πολλές φορές που τα προστυχόλογα εξιτάρουν και τον άντρα και την γυναίκα.
    Αλλά όχι όμως πάντοτε.

2. Emiris

Emiris Regular Member

Τότε συμφωνούμε.

3. Mistress Valia

Mistress Valia Regular Member

Δηλαδή ό, τι λέξη χρησιμοποιείς στην καθημερινή σου ζωή κυριολεκτεί από μόνη της;Μπράβο σου εάν τα καταφέρνεις.Τότε θα έπρεπε να σταματήσουμε να αναφερόμαστε καθημερινά σε "νήματα (threads)" διότι ποτέ ο Έλληνας δεν ξεκινούσε και δε συζητούσε για νήματα.Ξεκινούσε και συζητούσε για θέματα.:crazy:Εκτός αν κάνω λάθος. Χαίρω πολύ ότι το Βικιλεξικό είναι μια μπούρδα, αλλά δεν βρήκα online λεξικό της Αλτάνης για να σου παραθέσω.Μπορεί το πέος να μην έχει θηλή, αλλά μεταφορικά η κίνηση του στόματος επάνω στο πέος, μοιάζει με θηλασμό, ίσως γι᾽αυτό οι αμαθείς να το ονόμασαν έτσι, πράγμα που δε με χαλάει καθόλου εμένα προσωπικά.ΕΠίσης επίτρεψέ μου να πω πως το 99% των Ελλήνων δε γνωρίζει καθόλου καλά την Ελληνική.Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, για να μην παρεξηγηθώ.

4. woohoo

woohoo Regular Member

Απόψεις όπως δεν πρέπει να γράφουμε greeklish τις περιφρονώ. Ο μονος λόγος που δεν το κάνω είναι επειδή κάνει πιο δύσκολη την ανάγνωση. Η γλώσσα δεν είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε αυστηρά το ίδιο. Αλλάζει για πολλούς λόγους και εγώ πιστεύω ότι είναι καλο.

Στο κάτω κάτω, δεν θα έρθει να μας δολοφονήσει και ο μπαμπινιώτης αν πούμε πεοθυλασμος και όχι πεολειξία. Έλεος πια.

5. Emiris

Emiris Regular Member

Βλέπω το πήρες λίγο προσωπικά.
    Δεν έκανα καμιά μομφή σε εσένα. Για τη σημασία των τριών λέξεων ποστάρισα, πεολειξία, πεολειχία, πεοθηλασμός. Το ότι είναι συχνά άστοχο το βικιλεξικό δεν είναι δική σου ευθύνη προφανώς.

6. Mistress Valia

Mistress Valia Regular Member

Δεν το πήρα προσωπικά, το μόνο που ενοχλεί είναι η απολυτότητα, ενώ όλοι ξέρουμε πως κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος, δεν είναι δυνατόν, ούτε και η γλώσσα.Είμαι από αυτούς που παρ᾽όλο που δεν το έζησα, θα ήθελα ακόμη να μιλάμε Αρχαία Ελληνικά, μου τη δίνει που καταργήθηκαν οι τόνοι και καταριέμαι τη στιγμή που έγινε, και που woohoo δε γουστάρω με τπτ τα greeklish, λυπάμαι.Κανένας Γάλλος και κανένας Γερμανός δε γράφει Frenchlish ή Deutchlish.Θα μου πεις εχουν ίδιο αλφάβητο, αλλά καταλαβαίνεται τι εννοώ.Όπως βέβαια καταλαβαίνω, ότι γαμήσαμε και το αρχικό "νήμα" 

7. woohoo

woohoo Regular Member

Άμα η ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες στην κατασκευή υπολογιστών, ίσως και να έγραφαν deutchlich και franchlich.

Δυστυχώς οι έλληνες έχουμε περιορίσει τα πάντα εντός της ελλάδος και στην ελληνική τηλεόραση έχουμε και τουρκικες σειρές.

Το βρίσκω μονο λογικό ότι άλλες γλώσσες εισβάλουν στην δικη μας.

8. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Τσιμπούκι, πίπα υπάρχει στο λεξικό...;
    Γιατί τις προάλλες, σε ένα bdsm ομαδικό όργιο που παραυρέθηκα, όλο αυτές τις λέξεις άκουγα να λένε τα αρσενικά μέλη στα θηλυκά, δηλαδή έλεγαν: "πάρε μου μια πίπα πουτανάκι ή πάρτον μου τσιμπούκι τσούλα ή ρούφα τον σκύλα κ.λ.π" κανένας δεν είπε "κάνε μου μια πεολειξία ή πεολειχία σκλάβα...", μήπως ήταν αγράμματοι οι μάστερ;  

9. Emiris

Emiris Regular Member

Τσιμπούκι είναι εξάρτημα του άργιλε. Πίπα είναι συσκευή καπνίσματος. Δεν καταλαβαίνω τι εννοούσαν αυτοί που τα έλεγαν.

10. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Ασε Εμιρη κι εγω τις προαλλες αντιμετωπισα το ιδιο ακριβως προβλημα.
    Μου λεει λοιπον ο φιλος μου εκει που φιλιομασταν ομορφα κι ωραια, "Παρε μου μια πιπα, μωρη!". Σηκωνομαι κι εγω που λες και παω στο περιπτερο, -ξενερωμενη βεβαιως βεβαιως που ενω βγαζαμε τα ματια μας εκεινος ηθελε να καπνισει και δη με πιπα- λεω του περιπτερα οτι θελω να παρω μια πιπα, και τι εκανε ο εκφυλος? Εβγαλε εξω το παπαρι του και μου ειπε "Οριστε παλιοπουτανα παρ την!".

Οπως καταλαβαινεις ετρεξα εντρομη προς το σπιτι. Ο κοσμος τελικα κουβαλαει τρελη ανωμαλια...

11. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αστο Εμίρη, αφου δεν καταλαβαίνεις εσύ τι εννοούσαν, σίγουρα ηταν αγράμματοι οι μάστερ, δεν εξηγείται αλλιως να μην ξέρουν να πουν στις σκλάβες "κάνε μου μία πεολειξία μωρή..."  

Last edited: 15 Μαρτίου 2012
  12. Emiris

Emiris Regular Member

Ivory δε μπορώ να το πιστέψω αυτό που έπαθες. Μα καλά τρελοί είναι όλοι τους;
    Δε φτάνει που σαν καλό και υπάκουο κοριτσάκι πήγες να πάρεις αυτό ακριβώς που σου είπε ο φίλος σου, έπεσες και σε ανώμαλο περιπτερά.

Έχει γεμίσει τέντυ μπόιδες ο τόπος!