Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

15 πράγματα που κάνει ένας άντρας μόνο εάν σε γουστάρει

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος miker, στις 28 Ιουλίου 2016.

1. miker

miker Regular Member

http://www.newsletter.gr/eidiseis/259572

Και οχι μονο 15!
    Αλλα εγω που τα κανω γιατι δεν με γουσταρει? Ή μηπως γουσταρει αλλα απλα θελει να με παιδευει

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Το ταμπόν, με αποτελείωσε.  

3. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Αυτό το newsletter περισσότερο του ταιριάζει η επικεφαλίδα:

"Τι κάνει ο Μπάτλερ αν τον καλοπληρώνεις".  

4. Νόμιζα οτι έχουμε αφησει πίσω την εφηβεια.

5. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Ή το άρθρο μας δουλεύει ή είναι το άρθρο με τα πιο ξεπερασμένα ερωτικά κλισέ που υπάρχουν!  

6. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Η ανάγκη όμως να αρθρογραφεί κανείς προγραμματισμένα και τακτικά ως υποχρεωτικό κομμάτι της σχέσης του με τη δουλειά του είναι πιεστική.

Mass Media philosophy.

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Κάλμα, είναι και καλοκαίρι και δεν φοράει κανείς/καμία κάλτσες, για να τις σκίσει.
    Πολλοί/ες προφέσορες μαζεύτηκαν εδώ και δεν έμεινε ούτε ένας μαθητής στα έδρανα, για να λάβει τα μαθήματα τους.

Βαριά σαν το μολύβι αντράκια πείτε μου ότι δεν πήρατε ποτέ tampax για την λεγάμενη σας.
    Ή ότι δεν κρατήσατε ποτέ την τσάντα της.
    Σωστά, ο αληθινός Α/Κ δεν κάνει ποτέ τέτοια βανιλλιάρικα/ξενέρωτα.

Τώρα που το καλοσκέφτομαι, βγάλτε τις κάλτσες απ' τα συρτάρια και σκίστε τες δίχως να τις φορέστε.
    Η οθόνη μου απ' την πολύ βαρβατίλα, την virtual τεστοστερόνη και την αχαλίνωτη βουδουσουμίλα, γέμισε τρίχες και μώλωπες.
    Για να μην ξεχάσω και τις αρκετές γυναικείες "μαγκιά, κλανιά κι εξάτμιση", " σου πω αγοράκι ", " εγώ είμαι βουδουσουμιάρα ρε. Καταπίνω τρία κουτιά ταβανόπροκες για πρωινό ".

Ξέχναγα, τα light ( ή copy paste ) νήματα των άλλων είναι παιδιάστικα αν όχι ηλίθια.
    Τα light νήματα ( ή copy paste ) τα δικά μας είναι θεϊκά και τρομερά " πρωτότυπα".

Υ.Γ.

Αφού εδώ βρίθει από "λόγιους/ες" καθώς και "διανοούμενους/ες" του βουδουσουμού.
    Το νήμα για την κρυφή ζωή των αστών ( άρθρο του Νίκου Δήμου ), γιατί έχει μονάχα μι' απάντηση? ( έχετε δίκιο, είναι ακόμη νωρίς. Είναι αναρτημένο μόνο από χθες ).  

Last edited: 28 Ιουλίου 2016
  8. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

ενταξει σερβιετες εχουμε παρει αλλα δεν ειναι στο καθημερινο μας προγραμμα.οσο για την τσαντα δεν ταιριαζει με τα χρωματα της γκαρνταρομπας μου εγω φταιω?? 

9. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Εσυ φταις χαχαχα

10. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

κοιτα αν την γουσταρουμε πολυ βαζουμε και μπατ πλαγκ στο κωλο μας οταν τα κανουμε ολα αυτα  

11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Ημουν σιγουρος θα εβρισκες το 16ο  

12. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Θα σου στείλω εγώ μια απ' τις δικές μου μπρε, για να ταιριάζει χαχα.
    Σερβιέτες έχετε πάρει? Πόσοι είσαι? Γιατί εσύ και οι εαυτοί σου είστε απ' τους ελάχιστους.
    Για να γράψω και κάτι σχετικό, εγώ με όποια σακαφιόρα πηδήχτηκα, εννοείται ότι πήγαινα να της πάρω σερβιέτες.
    Ακόμη και στα one night standε, έψαχνα διανυκτερεύων super market, για να της πάρω σερβιέτες.

Το νήμα μάλλον ήθελε να είναι ανάλαφρο, μην σας πιάνει τέτοια κρίση σοβαρότητας ( μάλλον σοβαροφάνειας, αλλά you never know ).
    Εδώ υπάρχουν απείρως πιο ελαφριά νήματα κι όμως αρκετοί/ες πετάτε τη σκούφια σας για δαύτα.

Τεσπα, κράξετε το όσο γουστάρετε. Αν μη τι άλλο αυτό είναι ένα φετίχ αρκετά διαδεδομένο.  

Last edited: 28 Ιουλίου 2016