Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

2007 bareback

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 17 Ιουλίου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

Αυγουστος 2007

Εχω τελειωσει τις σπουδες μου, 24 ετων, αδυνατος, γυμνασμενος. Μονος. Εχω δοκιμασει το bdsm, μου αρεσει πολυ.

Λονδινο.

Σε εναν μηνα επρεπε να φυγω. Μπαινω στο collarme. Ανεβαζω ενα προφιλ, λεγοντας μερικα πραγματα για εμενα. Εβαλα γυμνες μου φωτογραφιες χωρις προσωπο. Σε λιγη ωρα αρχισαν να ερχονται πολλα μηνυματα. Τιποτα ενδιαφερον, δυνατο.

Μεχρι που ερχεται το μηνυμα του Ζοχαν. Μου ζηταει να διαβασω το προφιλ του, μου δινει διορια μιας μερας να εμφανιστω γυμνος στο skype του.

Το προφιλ του. 40 χρονος Γερμανος, κατοικος Μαλτας. Σαδιστης. Κανει αυστηρα bareback, χρησιμοποιει σκληρα τους 24/7 σκλαβους του. Ειχε ολα τα red flag μαζι. Κατεβαινω στις φωτογραφιες του. Οχι ωραιος, αγριος ομως. Με τεραστιο καυλι. Ουτε σε δονητη δεν ειχα δει τετοιο πραγμα.

Του εστειλα το skype μου. Με καλεσε σε δυο ωρες. Ημουν γυμνος, του εδειξα τα παντα. Του ειπα πως φοβαμαι και οτι δεν θα αντεχα τοσο μεγαλο καυλι.

Μου εδωσε τα στοιχεια του, εναν αριθμο της πρεσβειας εκει για να τον τσεκαρω και για την ασφαλεια μου.

Γκουντζα

Σε δυο εβδομαδες απο τη πρωτη μας συνομιλια πηγα εκει. Εξηγησα σε μια φιλη μου τη κατασταση. Αφεντρα εκεινη. Μου ειπε να προσεχω, αλλα δεν με απετρεψε. Μιλησε μαζι του μερικες φορες.

Το μερος, το αεροδρομιο σαν να εισαι σε αερολιμενα των Κυκλαδων. Ησυχια. Ζεστη μερα περιπου 27 βαθμους. Κατεβηκα, με περιμενε ο Ζοχαν. Τον ακολουθησα στο ταξι. Δεν μου ειπε τιποτα

Πηγαμε σπιτι του. Μου εδωσε ενα ποτηρι νερο, μου το εδειξε και μου ζητησε να αφαιρεσω τα ρουχα μου. Επιασε ολο το κορμι μου , καποια σχολια.

-Χρειαζεσαι παρα πολυ πονο. Το κορμι σου δεν εχει σημαδια.

Με φοβιζε πολυ. Εφερε χειροπεδες, με εδεσε στον τοιχο. Με φιμωσε. Με μαστιγωσε παρα πολυ. Δεν ειχε συναισθηματα. Σταματησε. Με ελυσε.

Χτυπησε το κουδουνι.

Ηρθε ενας νεαρος. Πηρε αιμα απο τους δυο μας. Γνωριζονταν. Την υπολοιπη μερα εκανα δουλειες. Με μαστιγωσε παλι το βραδυ πριν με αφησει δεμενο στο πατωμα.

Το πρωι πηρε ολα μου τα ρουχα και τα χαρτια μαζι του στη δουλεια. Μου ζητησε να κανω δουλειες στο σπιτι

Με πηρε μερικες φορες τηλεφωνο.

Καθε μερα για τις επομενες δεκα μερες γινονταν το ιδιο. Γυρναγε απο τη δουλεια, ερχονταν ο νεαρος για το αιμα, με μαατιγωνε.

Το μαστιγωμα πονουσε περισσοτερο τωρα. Επισης επετρεψε να με δει η φιλη μου στη καμερα. Ηταν παραπανω απο ενθουσιασμενη για τα σημαδια μου.

Οι εξετασεις βγηκαν καθαρες
    Με γαμησε εκεινη τη μερα, bareback, δεν ειχα ξαναπονεσει ποτε ετσι, δεν το πηρα φυσικα ολο. Ο λαιμος μου πονουσε πολυ, ειναι τεραστιο.

Γυρνουσε απο τη δουλεια, μαστιγωμα στομα ή κωλο μερα παρα μερα, ξανα μαστιγωμα, υπνος.

Δυο μηνες μετα

Δεν ειχα βγει ποτε εξω απο το σπιτι. Πακεταρε τα πραγματα μου. Με πηγε στο αεροδρομιο.

Αθηνα.

Η Τανια η φιλη μου με περιμενε. Με φιλησε στο στομα οταν με ειδε, ηταν με τον. σκλαβο της μαζι. Ημουν στα χαμενα.