Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

23 στιγμιότυπα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος labinnah, στις 11 Μαρτίου 2010.

1. mindtrap

mindtrap Regular Member

Απάντηση: 23 στιγμιότυπα

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ........ΣΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΟΥ

2. Απάντηση: 23 στιγμιότυπα

Στο τελευταίο στιγμιότυπό σου, labinnah, ούτε ομορφιά αλλά ούτε και καλοσύνη διέκρινα πουθενά...
    Καλό είναι επίσης να ξεχωρίζεις ότι κάτι είναι προσωπική σου άποψη και όχι να το θέτεις σαν κανόνα...
    Γνώμη σου είναι λοιπόν πως δίκαιο είναι το δίκαιο του ισχυρού...
    Για μένα δίκαιο είναι αυτό που κρίνει η ψυχή μου ΟΚ?

3. Olympos

Olympos Regular Member

Ναι ! Αλλά ο ισχυρός ΟΦΕΙΛΕΙ να ειναι Δικαιος

4. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: 23 στιγμιότυπα

Κάτι τέτοιες ώρες θυμάμαι την ιδιότητά μου ως διεθνολόγου (καλά ντε, μη ρίχνετε ντομάτες  ). Ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνει κανείς είναι πως το δίκαιο, με την έννοια του κανονιστικού πλαισίου και όχι του "ηθικά σωστού", αποκρυσταλλώνει συσχετισμούς ισχύος. Με απλά λόγια, το επιβάλλει αυτός που έχει την ισχύ, ο ισχυρός. Ο άλλος, είτε οφείλει να το αποδεχτεί, να συμπλεύσει μ' αυτό για να εξυπηρετήσει ίδια συμφέροντα ή φοβόμενος της συνέπειες που θα είχε τυχόν άρνηση ή, πολύ απλά, να το αμφισβητήσει, εισπράττοντας απλά τις συνέπειες αυτής του της επιλογής.

Θα μου πείτε, άλλο διεθνές ή εθνικό δίκαιο κι άλλο κανονιστικό πλαίσιο εντός μιας D/s ή M/s σχέσης. Κι όμως, οι ομοιότητες είναι περισσότερες απ' ότι οι διαφορές. Ο Κ, που θεωρείται ως ο "ισχυρός" της σχέσης, είναι αυτός που επιβάλει τους κανόνες. Ο υ, παρόλο που μπορεί να έχει λόγο στη διαμόρφωση των κανόνων αυτών, είναι, εν τέλει, αυτός που καλείται να υπακούσει, να τους εφαρμόσει. Αυτός είναι που θα δεχτεί κυρώσεις σε περίπτωση που τους παραβεί. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, αμφισβητήσει αυτούς τους κανόνες, θέτει τον εαυτό του εκτός σχέσης.

Οπότε, θα διαφωνήσω με τα περί "δικαίου της ψυχής".

5. Emma

Emma Contributor

"But when the strong were too weak to hurt the weak, the weak had to be strong enough to leave."
    — Milan Kundera (The Unbearable Lightness of Being)

Ένα απ' τα πιο αγαπημένα μου quotes. Ίσως σχετικό, ίσως άσχετο. Σίγουρα αληθινό (για μένα).

6. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: 23 στιγμιότυπα

Δεν αντιλέγω περί ομορφιάς, αν και αρκετές φορές βρίσκουμε και την ομορφιά και την ευφυία και την δοτικότητα στο ίδιο άτομο. Δεν είναι κάτι το πολύ σπάνιο. Διατείνομαι όμως ότι η ομορφιά από μόνη της είναι παντελώς άχρηστη στο BDSM. Διότι δεν προεξοφλεί την συνειδητότητα. Η οποία είναι απαραίτητη κατά την άποψή μου έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η διαστροφή του Κυρίου. Στην φιλοσοφία στο μπουντουάρ, η μητέρα της Eugenie ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ αυτό που θα πάθει. Είναι σημαντικό...Γι αυτό οι Κύριοι δεν παραφυλάνε έξω από τα Ψυχιατρεία να βρουν καμία όμορφη τρόφιμο και να την βασανίσουν. Δεν ωφελεί. Δεν θα καυλώσουν επαρκώς...

Υπάρχουν πολλά είδη ισχύος. Όπως η ισχύς αυτού που δένει τενεκέδες στα σκυλιά...Κι αυτός Ισχυρός είναι.

Ή μήπως όχι;

7. labinnah

labinnah Regular Member

Στιγμιότυπο 16 Dark Room

Με πήγε σε ένα πολυσύχναστο show του χώρου μαζί με την σκλάβα-οικονόμο Του. Υπήρχε ένας μεγάλος χώρος σκηνής για τα show και ένα στριμωγμένο dark room με τον χαρακτηριστικό μωβ φωτισμό. Φορούσα το κολάρο μου, ένα κοντό φόρεμα, χωρίς εσώρουχο, με άνοιγμα σε σχήμα V στο πίσω μέρος για να φαίνονται τα σημάδια στην πλάτη μου.

Κάτι έσκυψε και είπε στην σκλάβα Του κι εκείνη έδειξε ανήσυχη. Πέρασε το χέρι Του κάτω από το φόρεμα για να δει αν είμαι υγρή. Μόνο και μόνο η κίνησή του με διέγειρε. Ύστερα με πήρε με το λουράκι μου και με πήγε στο dark room. Εκεί μέσα βρίσκονταν ένα ζευγάρι που φιλιόντουσαν περιτριγυρισμένο από καμιά 10 άντρες μεγάλης ηλικίας και πιθανά ξένους.

Μόλις μπήκαμε το ζευγάρι παραμέρισε και βρεθήκαμε στο κέντρο του δωματίου. Σήκωσε την φούστα μου και άρχισε να με χαϊδεύει. Η σωματικη διέγερση συγκεντρωνόταν όλη σε αυτό το σημείο, με τη γλυκιά αίσθηση που μπορει να περιγραφεί σαν ροή ενέργειας από τα γεννητικά στα άλλα μέρη του σώματος.. Κόντεψα να παραλύσω. Ακούμπησα στον ώμο του και ένοιωθα όλα τα βλέμμα να έχουν καρφωθεί πάνω μου. Μετά από μερικούς κοφτούς και σιωπηρούς σπασμούς με έβαλε να σκουπίσω και να γλείψω τα υγρά μου με τα δάχτυλά μου... Άνοιξα τα μάτια μου και ένοιωθα ότι όλοι είχαν καυλώσει. Ακόμα κι ενας παππους που η μούρη του βρισκόταν μια πιθαμή από την κοιλιά μου!

8. labinnah

labinnah Regular Member

Στιγμιότυπο 17:subscorner

Α learning and growing submissive is rather
    like one who is learning to dance.
    she stands, her body tense, her mind focused on her
    moves, on the steps she needs to take.

Προστάζει: Χόρεψε για μένα..
    Ξεκινάω να χορεύω έχοντας στο μυαλό μου κάποια αισθησιακά video clip. Με σταματάει.
    -Τον ρυθμό σου θα τον βρίσκεις μέσα από το βλέμμα μου.. Να θυμάσαι ότι δεν χορεύεις για σένα αλλά για Μένα. Χορεύεις για να με ικανοποιήσεις. Θα με κοιτάς, θα βλέπεις τις αντιδράσεις μου και θα παρασύρεσαι από αυτό που μεταδίδω…
    Τα μάτια μου δεν έπρεπε να τον αφήνουν ποτέ. Χορεύω για Εκείνον. Δεν ήξερα πως δείχνω ή αν χορεύω στον ρυθμό της μουσικής. Ήξερα όμως αν χορεύω στον ρυθμό Του. Αν δεν έμενε ικανοποιημένος με διόρθωνε. Πιο αργά, πιο νωχελικά, πιο έντονα…
    Ήξερα πότε είναι ικανοποιημένος από αυτό που κάνω και η ικανοποίησή του με γέμιζε. Γρήγορα είχα μουσκέψει από ιδρώτα και ηδονή. Κατάλαβα τη διαφορά του να χοροπηδάς σαν χαζοχαρούμενο από το να χορεύεις με το είναι σου για Εκείνον.
    Την επόμενη φορά με έβαλε να χορέψω για Εκείνον μπροστά σε ένα φιλικό ζευγάρι.
    Ο χορός δεν είναι πια ο ίδιος για μένα. Εγώ δεν είμαι πια η ίδια.

9. labinnah

labinnah Regular Member

Στιγμιότυπο 18 Μισή Αιώρηση

Εκείνη τη μέρα με περίμενε στο δωμάτιο και είχε μετακινήσει τα έπιπλα. Το γραφείο είχε μετατραπεί σε πάγκο και στους τοίχους ήταν στερεωμένοι μερικοί νέοι κρίκοι για κρέμασμα. Πρώτα πέρασε το σκοινί στα χέρια μου και το έσφιξε καλά στους καρπούς. Με έσπρωξε να σκύψω πάνω στο γραφείο και μου άνοιξε τα πόδια με ένα χτύπημα της βέργας. Τράβηξε τα δεμένα μου χέρια και τα ακινητοποίησε στη μια πλευρά του γραφείου. Μετά πέρασε ένα άλλο σκοινί στους αστραγάλους και κράτησε τα πόδια μου ανοιχτά. Αφού μου κοκκίνισε την πλάτη με το φλόγκερ και χάραξε τον κώλο μου με την βέργα, σήκωσε τα ποδια μου και τα κρέμασε ανοιχτά από τους κρίκους στον τοίχο. Το σώμα μου ήταν σχεδόν όλο στον αέρα. Στηριζόμουν μόνο στους αγκώνες, πάνω στο γραφείο. Στερέωσε έναν δυνατό δονητή με τη ζώνη του ανάμεσα στα πόδια μου και σφήνωσε μια τάπα πίσω μου. Δονητης, ζώνη και ταπα με κρατουσαν τεντωμένη ολοκληρη, ενώ κάθε φορά που αντιδρούσα με ίσιωνε με την βέργα Του..
    Πονούσα και ταυτόχρονα ήμουν μούσκεμα. Ακίνητη, μουδιασμένη από την ανυπόφορη δόνηση παραδόθηκα σε σπασμούς, κλάμα και ένα απίστευτο συναίσθημα.
    Μετά από ώρα με έλυσε, σκούπισε τα μάτια μου που είχαν γίνει χάλια και γέμισε το στόμα μου και το στομάχι μου με τα υγρά Του.

10. labinnah

labinnah Regular Member

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ 19

Άνοιξα τα πόδια σε όρθια στάση σώματος έτσι ώστε να μπορεί να κάνει το τύλιγμα του σκοινιού και ανάμεσα απο τα πόδια μου.
    Μόλις με πλησίασε ανατρίχιασα και σκέφτηκα πως θα πάμε καλά.
    Είχα ξεπεράσει τη φαγούρα που συνήθως μου δημιουργεί το σκοινί.Τον κοιταξα και του είπα πως τα υγρά μου ειναι ζεστά.Σχολίασε:Απο τώρα;; Ο Κύριος μου κάθονταν μερικά μέτρα μακριά και με έιχε αφήσει στα χέρια του Άλλου. Έμεινα ήρεμη και κατεύθεινε τα σχοινιά.Οταν στάθηκε απέναντι μου με το τελευταίο σκοινί στα χέρια κατάλαβα πως δεν ήθελα να είναι Άλλος παρά Εκείνος σε αυτή τη θέση. Ήθελα να έχω απέναντι μου το Κακό και οχι ένα σκοινί που υπακούει σε ενα νόμο. Το σκοινί δε μπορείς να το πετάξεις.Αυτός ειναι ο νόμος του. Αφού με χρησιμοποίησε όπως ήθελε ο Άλλος, άρχισε να με λύνει. Ο Κύριός μου δεν με παρακολουθούσε πλέον. Με έπιασε ένα βαθύ παράπονο. Με έχει ίσως καλομαθημένη ο Κύριός μου. Είμαι το παιχνίδι Του και αν χρειαστεί να περιμένω,κάθομαι πάντα στην ουρίτσα μου..

11. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Τέλειο! ήδη νοιώθω ότι ένοιωθες! την απόλαυση να κινείσαι γύρω από εκείνον για εκείνον:nod:

---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:40 ----------

Είσαι καταπληκτική στην γραφή και σίγουρα στην αφήγηση. Είμαι στο γραφείο, έχω του κόσμου την δουλειά κι όμως δεν ξεκολλάω τα μάτια μου από την οθόνη:nod:

12. blindfold

blindfold Contributor

κρίμα που φτάνει στο τέλος .