Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

24/7

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Nikos87attica, στις 11 Δεκεμβρίου 2021.

1. Nikos87attica

Nikos87attica New Member

Εξ αρχής ζητω συγνώμη για τα ορθογραφικά και για κάποιους όρους που χρησιμοποιώ είμαι καινούριος στο αθλημα και να σας ενημερωσω και οτι δεν ήμουν ο καλύτερος στην θεωριτικη κατεύθηνση..
    Περνω την απόφαση να ζήσω την εμπειρία 24/7 βρησκω λοιπον μια Κυρία να το κάνω πραγματικό το όνειρο για 48 ώρες οπως συμφωνησαμε.βγήκαμε ηπιαμε τον καφέ της γνωριμίας κανονιζουμε της ημερομηνίες μου δίνει την διεύθυνση και οτι μην πάρεις τπτ μαζί σου δεν χρειαζεται..Πάω στο σπίτι που είχε πει χτυπάω κουδούνι μου λεει αυστηρα πεσε στα γόνατα να κοιτας μονο το πάτωμα μου βάζει λουρί αλυσίδα στο λαιμό και με παει σε ενα δωμάτιο άδειο το οποίο είχε μέσα μια κάμερα ψηλά στην γωνία να με ελενχει με γδεινει εντελώς και μου βάζει χειροπέδες σε χέρια και πόδια και μονο κάτι πέδιλα 12ποντα μου βάζει μια σφήνα στο μουνακι μου όπως μου είπε.έδεσε την αλυσίδα στο καλοριφέρ του δωματίου μου έφερε δυο μπολ το ενα με νερό και το αλλο με κάτι αποφάγια που λογικά είχαν περισεψη απο την προηγούμενη μέρα μου έφερε μια σκάφη με άμμο ενα λεπτό υπόστρωμα όπως αυτά που έχουν τα γυμναστήρια και τέλος μου έβαλε δυο δονητές στον τοίχο κολημενους και με διέταξε:οτι με τα χέρια δεν πιάνω τπτ ότι θέλω μονο με το στόμα θα το φέρνω στην θέση που χρειαζεται ο ύπνος θα 11 με 8 κάθε φορά που θα θέλω να κατουρισω η να χεσω θα βγάζω την τάπα θα την κάνω λαμπικο κοιτώντας την κάμερα θά κάνω την αναγκη στην σκάφη με την αμο και ήθελε να βλέπει το προσωπο μου και μετα παλι έπρεπε να βαλω την τάπα γρήγορα στο μουνακι μου.έπρεπε να κάθομαι με τα πόδια ψηλά σε στάση σεξ 10 λεπτά 5 φορες την μέρα σε συγκεκριμένες ώρες και αλλά 10 λεπτα παλι 5 φορες στα 4 και να προσέχω να με πέρνει η καμερα να με βλέπει.ο ένας δονητης ηταν γύρω στους 17 πόντους και ο άλλος ηταν γύρω στους 25 πανω κάτω μου είχε πει οτι θα ξεκινησω να τσιμπουκωνω την μικρή 5 φορες την μέρα για 10 λεπτα και μετα θα τσιμπουκωνω την μεγάλη για 10 λεπτα 5 φορες την μέρα και έπρεπε να την βάζω όλη μέσα στο στόμα και αν εκανα εμετο θα έπρεπε να τον εγλειφα παλι..έτσι λοιπον γύρισε έφυγε κλείδωσε την πόρτα και μετα απο 48 ώρες ήρθε άνοιξε με έλυσε πέταξε τα ρούχα μου εξω απο την πόρτα και γυρίζει και μου λεει φίλα μου της γοβες και γλυψε τα τακούνια και τους πατους προσεχτικά αυτή είναι η ανταμηβη σου με την πόρτα ανοιχτή και ο κόσμος που περνούσε με έβλεπε..έλα φτανει μου λέει και μολις σε πάρω τηλ κοιτα και δεν το σηκωσεις καηκες.ντυθηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και έφυγα..Στην αρχή σκεφτόμουν τη βλάκας είμαι και πως επέτρεψα να ζήσω έτσι 48 ώρες αλλά μετα απο λίγο παρακαλουσα να με πάρει τηλ ξανά και ας καθόμουν και μια βδομάδα έτσι για να καταφερω να της φίλησω τα ποδια..Απλα ημουν δικός της.

2. her-ald

her-ald Regular Member

3. kinvara

kinvara Δική Του

Aυτό που έζησες είναι μια συμφωνία ολοκλήρωσης στα βίτσια σας. Όχι 24/7.
    24/7 αποτελεί η συμβίωση είτε το να ανήκεις και ελέγχει τη ζωή σου 24/7 ο Κ.
    Και τα 2 σε πραγματικές συνθήκες της καθημερινότητας και οχι στα πλαισιο ικανοποιησης η πραγμάτωσης κάποιον φαντασιώσεων.

4. Nikos87attica

Nikos87attica New Member

Εχεται δίκιο μα δεν επελεξα εγώ το πως θα περάσω το 48ωρο..ηταν ξεκάθαρα δικο της το πρόγραμμα.