Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

2nd Fetish ball-Thessaloniki. Σάββατο 21 Μαρτίου 2015.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Gotham, στις 10 Μαρτίου 2015.

1. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Κι εγω χαρηκα πολυ, @Siren_Peisinoe ! Αν και τρομαξα να σε γνωρισω ετσι κουκλαρα που σε ειδα ( οχι οτι δεν εισαι, αλλα αλλο το τζινακι και αλλο το χθεσινο λουκ!)

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Ε άλλο ο καφές και άλλο το dungeon....   Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! μου αρεσει να μην με αναγνωρίζουν για αυτό το λόγο  

3. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Κουκλιτσα αναφερεσαι σε μενα;;; θεε μου! Ευχαριστω πολυ αν αναφερεσαι σε μενα.

@jasmin sg μενει να ρωτησω εσυ ποια ησουν  

4. Siren_Peisinoe

προφανώς και αναφέρομαι σε σένα....!  

5. SAP

Oh my god. Με χαρακτηριζουν δημοσια κουκλιτσα. Να καταγραφει παρακαλω στα πρακτικα και επιτελους να αρχισουν να μου την πεφτουν τα τεκνα. Ευχαριστω κ παλι.  

6. brenda

brenda FU very much

Ποιο ήταν το κουκλάκι? Εγώ την είδα Σειρηνούλα μου? 

7. SAP

Εσυ τωρα ποια εισαι;  

8. Siren_Peisinoe

Όχι εσύ ήσουν απασχολημένη με τα τεκνά που σου έτριβαν τα πόδια    

9. SAP

Καλε εγω διπλα σου καθομουν τοτε. Καλα ζηλεψα τρομερα. Ηθελα να απλωσω κι εγω τα ποδια μου. @brenda ξανθια με το κοντο μαλλι κ κατι αστερια σκουλαρικια;;

10. Siren_Peisinoe

αυτη αυτη ναι  
    την τριβαν για πολυ ωρα, καθομουν κ εγω διπλα της... και μετα εσυ διπλα μου..

11. brenda

brenda FU very much

Κρύβε λόγια ρε συ...Θα μας βγει το όνομα έτσι.... 

Last edited: 23 Μαρτίου 2015
  12. Siren_Peisinoe

Τι φοβάσαι μη σε πουν switch??? άσε τις ταμπέλες μωρέ, τα παληκάρια προσφέρθηκαν κι εσύ απόλαυσες