Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

3

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 16 Ιουνίου 2022.

1. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Intro

-Δεν περίμενα να φτάσουμε εδώ.
    -Το ξέρω.
    -Μέσα σε μήνες φτάσαμε εκεί που άλλοι κάνουν χρόνια για να φτάσουν και πολλοί δεν φτάνουν ποτέ.
    -Η κατεύθυνση είναι η σωστή αλλά δεν έχεις φτάσει ακόμα εκεί που θέλω. Έχουμε ακόμα για το τέλος του δρόμου.
    -Τι πιστεύετε πως μας περιμένει εκεί;
    -Δε θα σου έχω αφήσει τίποτα, στο έχω πει επανειλημμένα.
    -Και μετά; Τι νόημα θα έχει το να τα πάρετε όλα όπως λέτε; Αν δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να πάρετε θα είναι βαρετά. Δεν θα κουράζει αυτή η μονοτονία;
    -Όχι. Γιατί να με κουράζει να έχω αυτό που θέλω;
    -Κάποιες στιγμές νιώθω τόσο δική σας.
    -Έχουμε δρόμο ακόμα. Δεν έχεις ιδέα πόσο δικό μου είσαι.
    -Είστε σίγουρος πως ξέρετε;
    -Ναι.
    -Τότε τι περιμένετε παραπάνω;
    -Τα πάντα. Σου έχω πει πως δεν μου ειναι αρκετό το να χρησιμοποιώ το σώμα σου. Θέλω το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σου. Το τέλος του δρόμου είναι όταν δεν θα σου έχω αφήσει ούτε ένα κύτταρο δικό σου.
    -Είναι δύσκολο να γίνει αυτό.
    -Θα γίνει.
    -Τόσο σίγουρος...
    -Μην με βάζεις στη διαδικασία να λέω ξανά πως δεν έχω κάνει λάθος.
    -Το ξέρω... αλλά νιώθω τόση πίεση μέσα μου...
    -Λογικό. Αλλά την πίεση δεν σου την προκαλώ εγώ.
    -Τότε; Ποιος;
    -Ο εαυτός σου. Δε θέλει να φύγει από μέσα σου. Βλέπει πως φεύγει σιγά σιγά και αντιδρά. Όταν φύγει δεν θα νιώθεις πίεση.
    -Θα φύγει; Να πάει που;
    -Μην φοβάσαι για αυτόν, θα τον έχω εγώ. Τον διώχνεις για να κάνεις περισσότερο χώρο για εμένα μέσα σου.
    -Πόσο ακόμα;
    -Όσο χρειαστεί για να υπάρχω μόνο εγώ εκεί.
    -Πότε θα γίνει αυτό;
    -Σου έχω πει ήδη πει πότε. Θυμάσαι πότε στο είπα;
    -Μάλιστα, τον Απρίλιο
    -Σωστά. Και σου έχω πει πως όταν γίνει αυτό θα έχεις το τρίτο και τελευταίο σημάδι πάνω σου που να δείχνει ότι είσαι δικό μου.
    -Θα το έχω;
    -Ναι. Ξέρεις πως δεν θα το έλεγα αν δεν το ήξερα.
    -Εγώ γιατί δεν το ξέρω;
    -Ξέρω πράγματα για εσένα που τα ξέρεις και ούτε φαντάζεσαι πως τα ξέρω και πράγματα που ούτε φαντάζεσαι πως ισχύουν.
    -Γιατί τρία σημάδια;
    -Ένα όταν μου ανήκει το σώμα σου, ένα όταν μου ανήκει το μυαλό σου και ένα όταν μου ανήκει η ψυχή σου.
    -Όλα τα σημάδια θα γίνουν όταν φτάσουμε εκεί;
    -Όχι. Κάθε σημάδι θα συμβολίζει το κομμάτι που ορίζω μέχρι το τελευταίο κύτταρο και θα γίνεται όταν αποφασίσω πως το ορίζω.
    -Αν δεν το θέλω;
    -Δεν θα αποφασίσω να σημαδέψω κάτι που δεν μου ανήκει. Για ότι μου ανήκει δε σου πέφτει λόγος.

Last edited: 16 Ιουνίου 2022