Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Aγάπη και αυτοεκτίμηση..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 30 Μαρτίου 2009.

?

Πόσο αγαπάτε τον εαυτό σας..

1. Σε γενικές γραμμές με λατρεύω !(θέλω να με φιλήσω!!!)

11 vote(s)
    37,9%
  2. Δε μου αρέσει η εικόνα μου και κατα κανόνα ο εαυτός μου..

2 vote(s)
    6,9%
  3. Η αγάπη προς τον εαυτό μου με κάνει μοναχικό..

2 vote(s)
    6,9%
  4. Η αγάπη προς το εγώ μου με κάνει επιθετικό..

2 vote(s)
    6,9%
  5. Θέλω να με αγαπήσω,αλλά τα προβλήματα και οι συνθήκες δε μ΄αφήνουν..

3 vote(s)
    10,3%
  6. Όταν δε μ΄αγαπάω γίνομαι επιθετικός/η..

2 vote(s)
    6,9%
  7. Όταν δε μ΄αγαπάω γίνομαι μοναχικός/η..

5 vote(s)
    17,2%
  8. Δε με ενδιαφέρει να με αγαπήσω,προτιμώ να με αγαπάνε..

4 vote(s)
    13,8%
  9. Θα με αγαπήσω,όταν θα με αγαπήσουν..

3 vote(s)
    10,3%
  10. Έχω τρομερή αυτοπεποίθηση(κατα κανόνα) και ας υστερώ από εμφάνιση..

2 vote(s)
    6,9%
  11. Αν και δεν υστερώ από εμφάνιση,έχω (κατα κανόνα) χαμηλή αυτοεκτίμηση..

1 vote(s)
    3,4%
  12. Αντισταθμίζω εσωτερικα ή εξωτερικά κενά με τα αντίστροφα χαρακτηριστικά..

7 vote(s)
    24,1%
  13. Δεν ξέρω τίποτα..η ζωή είναι κούκλα!

6 vote(s)
    20,7%
  14. Δεν ξέρω τίποτα ..η ζωή είναι σκατά!

4 vote(s)
    13,8%
  15. Είμαι τρομερά κυκλοθυμικός/η,περνάω κατα περιόδους από όλα τα στάδια..

6 vote(s)
    20,7%
Multiple votes are allowed.
  1. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Πόσο αγαπάτε και εκτιμάτε τον εαυτό σας;

Δεν είναι υποχρεωτικό να αναφέρετε τις επιλογές σας...

Το poll είναι πολλαπλών επιλογών..

Last edited: 30 Μαρτίου 2009
  2. cider

cider Kitchen master

Με λατρεύω. Δεν με θεωρώ ωραίο, αλλά με λατρεύω. Και όχι μόνο θέλω να με φιλήσω, αλλά ο εαυτός μου είναι ο μοναδικός άντρας με τον οποίο θα σκεφτόμουν έστω να κάνω έρωτα.

3. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: Aγάπη και αυτοεκτίμηση..

RESPECT!!!!  

4. Elysium

Elysium Contributor

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

1.Σε γενικές γραμμές με λατρεύω !(θέλω να με φιλήσω!!!) -Ι adore myself 
    2.Δε μου αρέσει η εικόνα μου και κατα κανόνα ο εαυτός μου..- I luv my image(no comments)
    3.Η αγάπη προς τον εαυτό μου με κάνει μοναχικό..-(sometimes)(!)
    4.Η αγάπη προς το εγώ μου με κάνει επιθετικό..-Η δυναμη χωρις την αγαπη σε κανει επιθετικο ...
    5.Θέλω να με αγαπήσω,αλλά τα προβλήματα και οι συνθήκες δε μ΄αφήνουν..-Get a Life you Loser,lol
    6.Όταν δε μ΄αγαπάω γίνομαι επιθετικός/η..-Ζω τη ζωη μου, ομως, δε σημαινει ειμαι επιθετικη με τη ζωη μου.
    7.Όταν δε μ΄αγαπάω γίνομαι μοναχικός/η..-Κανεις δε θα καταλαβει. Μονο εγω ξερω.Μονο εγω. ... Οι φωνη μου που βγαινει τρεμαμενη, αμηχανη, επιθετικη, γλυκια.
    8.Δε με ενδιαφέρει να με αγαπήσω,προτιμώ να με αγαπάνε..-Με αγαπαω κ με αγαπουν το ιδιο.
    9.Θα με αγαπήσω,όταν θα με αγαπήσουν..-Θα μας αγαπαω παντα 
    10.Έχω τρομερή αυτοπεποίθηση(κατα κανόνα) και ας υστερώ από εμφάνιση..-So what?
    11.Αν και δεν υστερώ από εμφάνιση,έχω (κατα κανόνα) χαμηλή αυτοεκτίμηση..-Δεν ''πασχω'' απ'αυτο,δεν υποφερω.
    12.Αντισταθμίζω εσωτερικα ή εξωτερικά κενά με τα αντίστροφα χαρακτηριστικά..-....
    13.Δεν ξέρω τίποτα..η ζωή είναι κούκλα!-Γινε κι εσυ κουκλα/ος, μπορεις.Εγω μπορω κ την κανω κουκλα!
    14.Δεν ξέρω τίποτα ..η ζωή είναι σκατά!- Εδω καιροφυλακτει το τραγικο.Δεν το βλεπω ετσι.
    15.Είμαι τρομερά κυκλοθυμικός/η,περνάω κατα περιόδους από όλα τα στάδια..-Ειμαι υπεργαματη, Ι luv my Kυκλοθυμια!  υπεργαματο το νημα Ιncomplete... 

6. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Δεν ξέρω τίποτα ..η ζωή είναι σκατά!

7. Emma

Emma Contributor

Da last one  

8. memistress

memistress Regular Member

αν κ απο οτι μ εχουν πει εχω πολυ καλη εμφανιση μεσα μ νιωθω απαισια απαισιοδοξα κ γενικα σκατα...δεν εχω κατι π να με ισορροπει...

9. blindfold

blindfold Contributor

πάντα νιώθω πως έχω αργήσει ,πως είμαι βυθισμένος σε ένα χρονικό πηγάδι ...

πάντα δεν προλαβαίνω ... ίσως να φταίω εγώ για αυτό

αν δεν είχαμε κάνει τη ζωή έτσι σκατά όλοι οι άνρθωποι μαζί ,ισως ήμουν καλύτερος ..!

10. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Aγάπη και αυτοεκτίμηση..

Να απαντήσω και εγώ!Πάντα εκτιμούσα των εαυτό μου και πάντα τον έθετα εκεί που πρέπει ..  
    Ακόμα και σε αυτοκαταστροφικές καταστάσεις ενστικτωδώς πάντα κάτι τόνωνα και ισορροπούσα..Αυτό με είχε κάνει σκληρό με άλλων καταστάσεις,αλλά είναι άλλο θέμα..
    Τελευταία έχω κάνει μια άλλη στροφή.Τον "ώθηση" την πήρα από μια αμερικανιά που για ΄μένα όμως ήταν κάτι κοσμογονικό,επειδή συνειδητοποίησα πράγματα που ήξερα απλά θεωρητικά..
    Μπορώ να πω πως είμαι ακόμα πιο αισιόδοξος(διατηρώντας παλιότερους προβληματισμούς) και πως έχω ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αυτοεκτίμηση μου,βελτιώνοντας την καθημερινότητα μου..Δηλαδή εκεί που μου έλεγα "είμαι κάβλα",τώρα λέω "καλά..είμαι πολύ κάβλα!!!!" ...   

Εν ολίγοις.Αγαπάω ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου.Και τον εσωτερικό και τον εξωτερικό,παρόλο που πρέπει να τον στείλω επειγόντως στο γυμναστήριο  .. και πάντα πίστευα πως ο προορισμός του ανθρώπου είναι ένας:να είναι όσο γίνεται ευτυχισμένος.Οπότε ,μια ζωή την έχουμε κρίμα να μην την ζήσουμε όσο γίνεται καλύτερα και αυτό ξεκινάει από΄μας και μόνο.. 

Πι Ες!Μη με πει κανείς αμερικανάκι!

11. ariadni

ariadni Regular Member

Ναι οκ. Η ζωή είναι σκατά, άδικη και 1000 δυό άλλα. ‘Ολοι λίγο ή πολύ περνάμε τέτοιες φάσεις (αν και το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις)..
    Αν το πρωί που ξυπνάς σκέφτεσαι «χάλια, άλλη μια σκατόημέρα» τότε είσαι στο μηδέν.
    Σε αυτό όμως τό σημείο έχεις τουλάχιστον δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να σηκωθείς και την ώρα που ντύνεσαι ή φτιάχνεις καφέ να συνεχίσεις να σκέφτεσαι «άλλη μια σκατοημέρα».
    Η δεύτερη είναι να σηκωθείς και να αρχίσεις να σκέφτεσαι με τι τρόπους θα την κάνεις πιο ωραία.
    Όποια και αν είναι τα δεδομένα γύρω σου, μπορείς πάντα να βρείς μικροπράγματα μέσα από τα οποία θα πεις είμαι καλά (ο ψυχαναγκασμός σε τέτοιες περιπτώσεις είναι θεμιτός).
    Όσο περισσότερο τό κάνεις αυτό και όσο πιο αποτελεσματικά, τόσο περισσότερο μαθαίνεις να είσαι καλά αλλά και να περνάς καλά με τον εαυτό σου (φυσικά ο κόσμος μπορεί πάντα να συνεχίσει να καίγεται). Αποστασιοποίηση.Επιπλεόν, ενδέχεται αν όλο αυτό το κάνεις εξαιρετικά αποτελεσματικά, σταδιακά να έρθεις στο σημείο που δεν σου καίγεται καρφάκι. Ή σχεδόν δεν σου καίγεται καρφάκι για να ακριβολογήσω.
    Εσύ και ο εαυτός σου.
    Επομένως, λίγο επείδη το πιστεύω, λίγο από αντίδραση ψηφίζω " Η ζωή είναι κούκλα".

12. Avel

Avel Regular Member

Απάντηση: Aγάπη και αυτοεκτίμηση..

Δύσκολα θέματα μας βάλατε σήμερα Κύριε Inco!!!  
    Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τις επιλογές αλλά δεν μου βγαίνει μόνο μία απάντηση.
    Κατά διαστήματα έχω περάσει από διάφορα στάδια. Ίσως και όλα θα έλεγα.

Σε γενικές γραμμές με λατρεύω !(θέλω να με φιλήσω!!!)
    Αυτή είναι η πιο σπάνια επιλογή για μένα! Στιγμιαία μπορώ να το έχω πει! Άντε μετά από καμία καλή session που ούτε κι εγώ περίμενα ότι θα μου κάτσει. Για μεγάλα χρονικά διαστήματα όμως δεν νομίζω.
    Τον τελευταίο καιρό όμως το λέω για σένα Κύριε Inco!!!   

Δε μου αρέσει η εικόνα μου και κατα κανόνα ο εαυτός μου..
    Μάλλον το πιο αντιπροσωπευτικό για μένα! Είμαι φτωχός, που_ _ ης και άσχημος! Τα τρία κακά δεν λένε???   

Η αγάπη προς τον εαυτό μου με κάνει μοναχικό..
    Έχω περάσει κι από αυτό το στάδιο. Όταν θεωρώ ότι αξίζω και κανείς δεν μου δίνει αυτό που πρέπει, αλλά δεν θέλω και να το διεκδικήσω. Κλείνομαι στον εαυτό μου και το ρίχνω σε ταινίες…

Η αγάπη προς το εγώ μου με κάνει επιθετικό..
    Όταν θεωρώ ότι αξίζω και κανείς δεν μου δίνει αυτό που πρέπει. Αρχίζω τότε να το διεκδικώ από τους πιο κοντινούς μου φίλους και πραγματικά γίνομαι πολύ επιθετικός απέναντι τους. Τους αδικώ πολλές φορές.

Θέλω να με αγαπήσω,αλλά τα προβλήματα και οι συνθήκες δε μ΄αφήνουν..
    Αυτό συμβαίνει συχνά πάλι. Ειδικά όταν ψάχνω ελαφρυντικά. Θέλω να κόψω το τσιγάρο αλλά πώς να το κάνω τώρα αφού όλα μου πάνε στραβά? Να ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά πώς να γίνει αφού κουράζομαι τόσο στη δουλειά?? Κλπ.

Όταν δε μ΄αγαπάω γίνομαι επιθετικός/η..
    Αυτό γίνεται βασικά από άμυνα. Όταν κάποιος μου την λέει για την κατάσταση στην οποία αφήνω τον εαυτό μου όταν είμαι στα down μου του επιτίθεμαι με αποτέλεσμα να οδηγούμε στην παρακάτω επιλογή :
    Όταν δε μ΄αγαπάω γίνομαι μοναχικός/η..

Δε με ενδιαφέρει να με αγαπήσω, προτιμώ να με αγαπάνε..
    Θέλω πολύ να με αγαπάνε αλλά σίγουρα θα ήθελα πιο πολύ να με αγαπήσω εγώ!
    Ένας φίλος μου είπε ότι αν δεν με αγαπήσω εγώ πρώτα δεν πρόκειται να με αγαπήσει κανείς. Έχει πολύ δίκιο.

Θα με αγαπήσω, όταν θα με αγαπήσουν..
    Αυτό το λέω σχεδόν πάντα. Μπορείς όμως να περιμένεις κάτι τέτοιο? Αν δεν έρθει ποτέ???

Έχω τρομερή αυτοπεποίθηση(κατά κανόνα) και ας υστερώ από εμφάνιση..
    Αυτοπεποίθηση έχω σε ορισμένους τομείς και ειδικά σε αυτούς που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά μου. Στα προσωπικά μάλλον χαρακτηρίζομαι από έλλειψη αυτοπεποίθησης και «τσουλισμό»  
    Όσο για την εμφάνιση : ναι! Πιστεύω ότι υστερώ.

Αν και δεν υστερώ από εμφάνιση, έχω (κατά κανόνα) χαμηλή αυτοεκτίμηση..
    Ως προς το δεύτερο σκέλος σίγουρα. Όπως προανέφερα όμως πιστεύω ότι υστερώ σε εμφάνιση, αν και δεν είμαι μπάζο.

Αντισταθμίζω εσωτερικά ή εξωτερικά κενά με τα αντίστροφα χαρακτηριστικά..
    Πιστεύω ότι το κάνω.

Δεν ξέρω τίποτα..η ζωή είναι κούκλα!
    Μόνο μετά από καλά γαμ—σια , ή όταν περνάς καλά με φίλους – οικογένεια!!! Ή κάποιες στιγμές που απολαμβάνεις τη φύση και συνειδητοποιείς ότι έχεις την υγεία σου. Λίγες όμως αυτές οι στιγμές.

Δεν ξέρω τίποτα ..η ζωή είναι σκατά!
    Τις περισσότερες φορές.! Όταν θες και δεν σε θέλουν! Όταν αγαπάς και δεν σ’ αγαπάνε! Όταν σου σπάει τα @@ ο προϊστάμενος. Όταν σου σπάνε τα @@ οι υφιστάμενοι. Όταν δεν φτάνει ο μισθός για να περάσεις το μήνα. Όταν δεν έχεις παρέα να βγεις. Όταν …. Όταν… Όταν… Γαμώτο γιατί αυτές οι στιγμές είναι τόσο πολλές???? 
    Είμαι τρομερά κυκλοθυμικός/η, περνάω κατά περιόδους από όλα τα στάδια..
    Ουπς!!!! :boobeyes:Τελικά υπήρχε ξεκάθαρη επιλογή και για μένα. Όλα τα προβλέπει ο Κύριος Inco!!! Ναι αυτό είναι το αντιπροσωπευτικό του εαυτού μου. Θα το καταλάβατε όλοι με την παραπάνω ανάλυση. Ελπίζω να μην σας κούρασα!