Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Aισθητικά κριτήρια επιλογής συντρόφου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 17 Οκτωβρίου 2009.

1. brenda

brenda FU very much

Σωστός ο Βαρώνος....   

ΥΓ Να συμπληρώσω....σοφόν το σαφές....

2. Baron Shamedi

Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

Για συντροφιά μου φτάνουν τα φιλαράκια μου, η γάτα μου και τα χομπυ μου, για μένα γυναίκα και δεσμός δεν υπάρχει, παρά μόνο σεξ, αν είναι και μετά κλάδων και λακτισμάτων ακόμη καλύτερα.

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τελικά η εμφάνισή έρχεται σε δεύτερη μοίρα στο " Άθλημα" μας;! μετράει πιο πολύ η διάθεση;!; η χημεία;!; , το bla,... bla ;!; (Βλ. ανάμεσά μας ''μεγαλύτερα'' παιδιά)
    Mιλώ για sessions.

... συμβιβαζόσαστε με τις μετριότητες, για χάρη του BDSM;

Last edited by a moderator: 28 Απριλίου 2015
  4. badby

badby New Member

5. Μονο σαν πιτσιρικας θυμαμαι να θετω "αισθητικα κριτηρια". Τι θα πει αισθητικα κριτηρια? Οταν υπαρχει ελξη....απλως υπαρχει. Δεν το επιλεγω ομως. Επειδη πχ εχει τετοιο κωλο, τετοιο υψος, τετοια ματια κλπ. Συνηθως αφου φαω την κεραμιδα αρχιζω και παρατηρω λεπτομερειες. Μετα προσπαθω να αποκρυπτογραφισω τι ηταν αυτο που δημιουργησε την ελξη. Και πολλες φορες δεν το καταφερνω καν να δωσω σαφη απαντηση γιατι τις περισσοτερες φορες εχει να κανει κυριως με τον "αερα" την κινηση στο χωρο, τις εκφρασεις του προσωπου τη χροια της φωνης κλπ κλπ. Μια ευγευστη προσωπικοτητα με μαγνητιζει αυτοματως.
    Απο την αναποδη βεβαιως βεβαιως, μπορω απλως να συνοψισω τα κοινα χαρακτηριστικα που βρηκα σε ολες τις γυναικες που εφαγα την κεραμιδα...κοντες εως μετριου αναστηματος (1,55-1,70) μελαχροινες (δερμα & μαλλια) μακρυμαλλουσες, με εντονα καλοσχηματισμενα οπισθια, αβυζες (μεγαλος καημος αυτο) με λαμπερο χαμογελο και ψιλοαγρια χαρακτηριστικα στο προσωπο. Μηλα, ματια, ζυγωματικα κλπ. Ποτέ ξερακιανες, ποτέ χοντρουλες. Προφανως προς τα εκει ροπαρω. Και τα τελευταια χρονια εχω αρχισει να πιστευω οτι αυτα τα πραγματα ειναι αμοιβαια. Δεν ξερω πως και γιατι αλλα νομιζω οτι ο καθενας μας ελκυει τα ατομα που τον ελκυουν.

Last edited: 15 Σεπτεμβρίου 2016
  6. ενα καλο σχηματισμενο σωμα το μουνι της να διαγραφεται μεσα στην κωλαρα της ωραια βυζια και ενα αθωο προσωπο που σε κοιταζει με ικεσια..

7. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Πεταχτη ρωγα απαραιτητο,κ απλα ανωμαλο στυλ ματια προστυχα...κ ζωδιο σεξουαλικο.

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

9. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Σκορπινα κατα προτιμηση.. 

10. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Χαρακτηριστικο Νο. 1 και μοναδικο:
    Να τη σκεφτομαι τις ωρες που ειμαι χωρις αυτη.

Κριτηρια προβλεψης:
    Αγνωστο. Προκυπτει χωρις προειδοποιηση ενιοτε στις πιο απροσδοκητες στιγμες και μορφες.

Αγνωσται αι βουλαι της καρδιας. Αλλα αυτη ξερει καλυτερα απο ολους.

11. Dapom

Dapom Contributor

Ποτέ μετριότητες...στο target group μου δύσκολα να χωρέσει πάνω απο το 10% των γυναικών.

12. zoeleene

zoeleene D̶̸̡̀͏įs̡t̵͞͏o̢̢̕ŗ͝t̨̢e̢͘͜͞͞d̴̸͜͝҉

Προσωπικά, θεωρώ τη φράση "η εμφάνιση δε μετράει καθόλου, μόνο ο χαρακτήρας είναι σημαντικός" ένα από τα μεγαλύτερα και ηλιθιότερα ψέματα που υπάρχουν.

Όλοι έχουμε τα υποκειμενικά μας κριτήρια ως προς τι είναι αισθητικά ωραίο και μας ελκύει. Άλλωστε, η πρώτη επαφή είναι συνήθως η οπτική. Λέω "συνήθως" γιατί πλέον υπάρχουν οι γνωριμίες μέσω internet. Και εκεί θέτουμε κριτήρια όμως, στον τρόπο που μιλάει ο άλλος, στη λεκτική χημεία μας.
    Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει ότι αν κάποια στοιχεία του άλλου ξεφεύγουν από τα πλαίσια της αισθητικής μας έστω και λίγο, θα τον στείλουμε στην ανακύκλωση. Κι εγώ, πχ. που προτιμώ τους ψηλούς άντρες, αν κάποιος με ελκύει και δεν είναι τόσο ψηλός (για τα δικά μου γούστα), δεν θα τον κάνω πέρα, αντίθετα μάλιστα.
    Τα αισθητικά κριτήρια είναι σημαντικά, αλλά είναι ένα μόνο κομμάτι στο παζλ των ανθρώπινων σχέσεων.
    Νομίζω. Πιστεύω. Θεωρώ.