Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Aισθητικά κριτήρια επιλογής συντρόφου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 17 Οκτωβρίου 2009.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Η εμφάνιση παίζει πάντα ρόλο. Και για τους Κυριάρχους και για τους υποτακτικούς. Και όποιος λέει το αντίθετο μάλλον φοβάται αυτό που βλέπει στον καθρέφτη.   

Τα αισθητικά μας κριτήρια εφαρμόζονται και λειτουργούν αυτόματα και πάντα, ακόμη και αν δεν το παραδεχόμαστε.
    Έτσι, κάθε φορά εφαρμόζονται σε ό,τι γνωρίζουμε από τον άλλο. Έναν άνθρωπο που τον βλέπουμε πρώτη φορά και δεν έχουμε ξανακούσει για αυτόν ποτέ, θα τον κρίνουμε μόνον από την εμφάνιση και δεν γίνεται αλλιώς. Όσο τον γνωρίζουμε τα αισθητικά μας κριτήρια θα εφαρμόζονται και σε άλλα κομμάτια του. Και θα μας αρέσει περισσότερο ή και όχι.
    Βεβαίως αυτό που θεωρώ εγώ ότι ανταποκρίνεται στα δικά μου αισθητικά κριτήρια, εσύ μπορεί να κρίνεις ότι δεν ανταποκρίνεται. Και κάτι που ανταποκρίνεται στα δικά σου, να μην ανταποκρίνεται σε κάποιου τρίτου κ.ό.κ.

Όταν μιλάμε μόνον για sessions κι όχι για σχέσεις, προφανώς τα αισθητικά μας κριτήρια εφαρμόζονται σε πιο περιορισμένους τομείς.
    Και πάλι όμως π.χ. εμένα μπορεί να μου αρέσει κάποιος που είναι τούμπανο κι εσένα κάποιος με ωραίο πρόσωπο κλπ  

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μιλώντας για τις δικές μου επιλογές, θα έλεγα ότι έχω πολύ εξειδικευμένες προτιμήσεις. Συχνότατα αποκλίνουν από αυτό που συνηθίζεται να χαρακτηρίζεται ως "μέσος όρος".
    Εκπτώσεις δε θα κάνω διότι δε θα μπορέσω να ερεθιστώ.
    Δεν πιστεύω σε κατώτερη κι ανώτερη εμφάνιση, για κάθε άτομο υπάρχει τουλάχιστον ένας συμβατός έτερος.

3. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Τα κριτηρια καθε ειδους γινονται για διευκολυνση δικη μας και του αλλου,ασχετο τωρα το αν θα ειμαστε συνεπεις με τα κριτηρια μας ή αν αυτα ειναι σωστα.Ειναι σα τα φαγητα,λες σ αρεσουν τα μακαρονια μονο με τυρι γιατι εχεις δοκιμασει απο πολλους μαγειρες με κιμα και δε σ αρεσει.Τρως ομως απο εναν αλλον και το φτιαχνει ετσι που σου αρεσει.
    Στα αισθητικα κριτηρια αν εννοεις την εμφανιση,μπορεις να πεις δε μου αρεσουν οι ξανθοι αλλα να παρουσιαστει ενας τοσο γοητευτικος που να αφαιρει τη "ψυχροτητα" του ξανθου.Τα αισθητικα κριτηρια ειναι εξ αρχης επιφανειακα και ανευ σημασιας γι αυτο και πολλες φορες παρεκκλινουν απο αυτα.
    Ασε που πολλες φορες δε ξερουν τι θελουν και νομιζουν οτι θελουν αυτο αλλά θελουν άλλα,κι αυτο παιζει σ' αυτά.Επισης πολλες φορες κρινουν λανθασμενα επηρρεασμενοι απο το παρελθον,δηλαδη ελκονταν απο γαλανοματες και νομιζουν οτι αυτο και μονο τους τραβαει ενω ισχυει αυτο μονο επειδη απλως δεν ετυχε να τους ελκυσει μια καστανοματα.Η εμφανιση ποτε δεν ειναι αυστηρο και σωστο κριτηριο για το τι τελικα σε κανει να περνας καλα και τι σε φτιαχνει,γιατι δεν ελκυεσαι απο την εμφανιση αλλα απ την αυρα που σου βγαζει και απο χιλλια άλλα.Η ελξη ειναι πιο πολυπλοκη απο ενα απλο αισθητικο κριτηριο γι αυτο και καταληγουν πολλοι με καποια ατομα που ηταν φαινομενικα εκτος λιστας τους.

4. Morfonios

Morfonios When i want your opinion then i' ll remove the gag

Να ψαχνετε ομορφους. Αυτο βολευει τον Μορφωνιο  

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αισθητικά κριτήρια...
    Καλέ άντε, που λέει κι η Μαντάμ - Σουσού...
    Αισθητικά κριτήρια λέγονται μόνο αυτά που μπορούν να περιγραφούν από τα φέροντα άτομα με το νι και με το σίγμα, να επιχειρηαματολογηθούν με λόγια μεστά, να γίνουν μουσική, λόγια, εικόνες, όγκοι, κίνηση...
    Μπορεί ναχουν αισθητικά κριτήρια τα παιδια που γράφουν πέος, αιδοίον, στονατικό κλπ..?
    Μπορεί νάχουν αισθητικά κριτήρια οι επί σκοπώ ταμπέλες?
    Πλάκα κάνουμε..?

6. Christi

Christi New Member

Θα μιλησω προσωπικα για μενα ετσι ωστε να απαντησω στην ερωτηση.Το πιο σημαντικο για μενα στην εμφανιση του αλλου ειναι το προσωπο του διοτι θεωρω οτι θελω να ναι ομορφο αυτο που βλεπω(κ παλι εδω "ομορφο" διαφερει απο ατομο σε ατομο..οποτε εμενα μπορει να μ αρεσει κτ που κπς αλλος το βρισκει απαισιο).Οσον αφορα ομως τον ανθρωπο κοιταω χαρακτηρα.Τι να τον κανεις τον αλλο οταν δεν εχει καλο χαρακτηρα?? Οποτε κπς φορες τυχαινει να βρω κπν που μπορει να μην εχει το τελειο προσωπο αλλα να χει τον τελειο για μενα χαρακτηρα κ αυτο μετρα πολυ περισσοτερο απ οτιδηποτε αλλο.Αυτο δεν ειναι καθολου ασχημο ομως γιατι ερωτευεσαι κ θαυμαζεις αλλα πραγματα στον ανθρωπο διπλα σου πολυ πιο σημαντικα απο μια εμφανιση.

7. ellianna

ellianna Regular Member

Πάντα θεωρουσα πως με ελκυαν οι μελαχρινοι ανδρες,ναι άμα έβλεπα μελαχρινό γοητευτικο άνδρα κατι παθαινα,ενεργοποιουνταν οι κεραίες του ραντάρ μου κ κλείδωναν τον στόχο...Στην πορεία όμως έβλεπα τον εαυτο μου συχνά πυκνά να καταλήγει με ξανθους ή εστω καστανοξανθους άνδρες..οπότε κ κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν ειναι στάνταρ τα χαρακτηριστικά που μας τραβανε σ εναν ανθρωπο οσο η συνολική ενέργεια που μας βγάζει..
    Και το κατά πόσο καλά "πλασάρει" τον εαυτο του.

8. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

να αγειασει ο στομας σου   σωστα ρεαλιστικα τρομακτκο. αλλα ειναι αληθεια.

9. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

Αισθητικά κριτήρια σε βανιλο σχέσεις , ειναι το ένα και το αυτό. Δεν κρίνω , αλλά ! θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος που όλες θέλουν να είναι μπιμπο . Τετοια μανια για την μοδα. τοση αγωνιά για τα μαλλιά, και τοσος πλούτος πεταμένος σε νύχια και σε τρίχες. Στα του οίκου μας τώρα . Εχει το " υπο " κριτήρια ? αλήθεια ? με ποια δικαιολογία ? εχει το δικαίωμα να έχει ? Πλάκα κάνω. φυσικά και έχει , και πάντα θα έχει. Οσω τα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι ενα δείγμα για το πόσο υγιές ειναι ενα πλάσμα. θα ειναι τα πρώτα κριτήρια για την επιλογη συντρόφου.

10. Iagos

Iagos Contributor

Μια τύπισσα στέλνει φωτογραφία

Μία χαρά

Κοιτάω το προφίλ της έχει ανεβάσει Σφακιανάκη

Τότε τίποτα δεν είναι μια χαρά

Απορρίφθηκε εις τον κάδο των απορριμμάτων ....

Παραθέτω ένα μικρό κριτήριο αισθητικής επιλογής .....

11. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Κάποτε ο Σφακιανάκης, κάποτε εκεί στην αρχή, είχε και κάποια τραγούδια καλά.......
    Έλα μην μας βγει το όνομα του φασίστα επειδή κάποτε ακούγαμε......... 

12. Iagos

Iagos Contributor

Δεν έτυχε να τον ακούσω στην αρχή....διάβαζα τότε.....