Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Aλκοολισμός ή Alcoholism :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 15 Ιανουαρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

Το αλκοόλ καταντάει ένα σοβαρό πρόβλημα για κάποιον όταν αρχίσουν και γίνονται ορατές οι βλαβερές του συνέπειες τόσο στην ατομική και οικογενειακή υγεία όσο και στην εργασιακή ζωή. Ίσως να αντιμετωπίζεις πρόβλημα αλκοολισμού, α) εάν σκέφτεσαι συνέχεια το ποτό, β) εάν έχεις προσπαθήσει από μόνος σου να το κόψεις αλλά ανεπιτυχώς, ή γ) όταν πίνεις περισσότερες ποσότητες αλκοόλ από αυτές που είχες αρχικά προγραμματίσει να πιεις.

Εάν απαντήσεις θετικά σε 1 ή και περισσότερες ερωτήσεις, ίσως να αντιμετωπίζεις πρόβλημα αλκοολισμού. Έχεις ποτέ νιώσει:

* την ανάγκη να περιορίσεις το αλκοόλ;
    * ενοχλημένος απο κριτική που σου έγινε γύρω από το αλκοόλ;
    * ενοχές που πίνεις;
    * την ανάγκη να σου ανοίξει κάποιος τα μάτια στην διάρκεια του πρωϊνού;

Έτσι για να έχουμε κάτι να συζητήσουμε .. Θα ήθελα να διαβάσω τις απόψεις σας πάνω σε αυτό το θέμα .. και αν κάποιος από σας έχει αυτό το πρόβλημα και πως το αντιμετωπίζει  

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Aλκοολισμός ή Alcoholism  

Aς μην έχουμε κάτι να συζητήσουμε καλό μου...

3. Eri

Eri

Βρε κοπελια κ συ.....Λες αυτος που εχει προβλημα να βγει εδω και να το αναλυει?????Καταρχην ετσι κ καποιος παραδεχτει στον εαυτο του οτι εχει αυτο το προβλημα θα κοιταξει να βρει λυση, δεν θα το κανει βουκινο........

4. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

καλά μπορεί να τον βοηθήσουμε αν έχει το πρόβλημα .. όχι να το παραδεχτεί εδώ on-line .. ίσως απλά να το σκεφτεί .. δεν ξέρω .. τόσο ταμπού είναι το θέμα!

5. Eri

Eri

Ναι ειναι για οσους εχουν το προβλημα...  

Οι υπολοιποι μπορουμε απλα να συζηταμε θεωρητικα γι αυτο.....

6. sw

sw

...αυταααα....

Γι:sleep:ργος

7. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

εντάξει ρε παιδιά .. sorryyy  

8. skia

skia Contributor

είναι ένα θέμα ταμπού και δύσκολα μπορεί να συζητηθεί. δεν είναι εύκολο αφενός να το κάνει κάποιος ο οποίος είναι αλκοολικός ή στα όρια να γίνει και αφετέρου δεν το παραδέχεται... έχεις δει ποτέ κανένα τρελό να παραδέχεται ότι είναι τρελός???
    αυτό που ξέρω από διάφορα που έχω ακούσει είναι ότι ένας αλκοολικός βάζει τον εαυτό του στη θέση του θύματος και θεωρεί ότι όλοι τον εκμεταλλεύονται, χωρίς να είναι ικανός ο ίδιος να έχει ξεκάθαρη λογική.μπορεί να γίνει επικίνδυνος ενίοτε.

9. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Όταν διάβασα πόσο κακό κάνει το αλκόολ, έκοψα αμέσως το διάβασμα.

Henny Youngman

10. OwnerSadist

OwnerSadist Regular Member

Δυστυχως ο αλκοολισμος οπως και ολα τα ανθρωπινα παθη ειναι εθισμος,αδυναμια.Παρολο που δεν με αφορα ο συγκεκριμενος εθισμος,γνωριζω περιπτωσεις ατομων που και το ξεραν οτι ηταν, αλλα και δεν μπορουσαν-θελαν να ξεφυγουν,Ισως ειναι ο πιο βαρυς εθισμος απ'ολους.

11. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

οταν στα 28 μου περίπου στην Αλάσκα που ήμουν με ενα βαπόρι
    πήγα το πρωί να ξυριστώ και έτρεμαν τα χέρια μου έκοψα το ποτό
    από τότε πίνω ενα μαριά βαρία 2 αν τύχει
    θέλει προσοχή πάντως εχω πιεί κάτι λιγότερο από τον Βόσπορο
    στην ζωή μου

12. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

ε δεν είπε και κάτι έξυπνο .. οι καλλιτέχνες έχουν μια τάση στους εθισμούς (νομίζω) .. αδυναμία είναι

Thread Status:
Not open for further replies.