Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Aναζητηση της καταληλης αφεντρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος aris300, στις 10 Νοεμβρίου 2013.

1. aris300

aris300 New Member

Καλησπέρα στο Forum. Ο λογος που μπίκα στο Forum ειναι δυπλός. Πρωτον θελω να μοιραστώ τις σκεψεις μου και τις εμπειριες μου για ενα θεμα που καλος ή κακος ειναι ταμπου, ιδιαιτερα στη κοινωνια που ζουμε. Δευτερον για να μπορέσω να βρω την καταλληλη αφεντρα για να οικανοποιησουμε απο κοινου τις αναγκες μας και οχι μονομερος.
    Πως μπορει καποιος να βρει ερωτικο συντροφο (αφεντρα)σε μια τετια πουριτανικη κοινωνια. Για την αναζιτηση αφεντρας εχω χασει, φιλιες, σχεσεις, δουλιες. Μεχρι σημερα δεν εχω βρει το καταληλο ατομο. Ελπιζω να το βρω μεσα απο εδω.
    Θα ειθελα να ακουσω τις συμβουλες σας σχετικα με το θεμα.
    Αλλα και προτασεις ενδιφερομενων.

2. Puma

Puma Regular Member

Καλώς ήρθες. Θα είχε ενδιαφέρον να μας περιγράψεις κάποιες από τις εμπειρίες σου κάποια στιγμή.

3. aris300

aris300 New Member

Απάντηση: Aναζητηση της καταληλης αφεντρας

Ευχαριστο
    πιο πολυ εχω να μοιραστω σκεψεις, παρα εμπειριες. δεν εχω και παρα πολες.
    Η καλυτερη εμπερια που ειχα ποτε ηταν να γινω σκλαβος με πολα Fetish κολπα και σεξ σε εριμικη παραλια στη ροδο. τρελα γουστα. Δυστιχος δεν την ξαναιδα ποτε...
    Ψαχνω κατι λιγο πιο μονιμο. ολλες μου οι εμπιριες ειναι της μιας στιγμής.

4. aris300

aris300 New Member

ποτε θα σταματησουν να αργουν τα μηνυματα να δημοσιευονται?

5. aris300

aris300 New Member

θα ηθελα να μας πουνε οι γυναικες(αφεντρες) τι ακριβως κοιτανε σε εναν σκλάβο, και με πια κριτηρια κανουν την επιλογη τους.

6. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Να σου δώσουμε καμιά σκλάβα που έχουμε πολλές..., γιατί απο αφέντρες μόνο την Μέρκελ διαθέτουμε..., οπότε δεν θα μπορέσει να σας προλάβει όλους, άσε που έχει και μια αποικία την Ελλάδα με δέκα εκατομμύρια σκλάβους που τους κάνει σκληρό session κάθε ημέρα, επι αμοιβή φυσικά... 

Καλώς όρισες, φίλτατε.

7. aris300

aris300 New Member

Ριχνωντας μια ματιά στα μελη του forums ειδα τουλάχιστον 30-40 mistress που ζητανε male slave μονο στη Θεσσαλονίκη. Εκτος και αν καπια profils είναι ψέφτικα. Απλά θα ηθελα να ξέρω τι ακριβως ζητάνε. Εναν σκλάβο που θα περνανε απλά την ώρα τους ή μια σχέση με κάπιον υποτακτικό άνθρωπο?

8. Lady Calypso

Lady Calypso New Member

Για εμένα προσωπικά θα ηταν το ιδανικο να εχω μια τετοια σχεση...το ειχα και το απολαμβαναμε εξισου το ιδιο....σχεση D/s και οχι μια ξεπετα οπως ανεφερες aris, σου ευχομαι να βρεις αυτο που ζητας.
    Δυστηχως πολλοι εδω μεσα ειναι παντρεμενοι/ες και ανζητουν να κανουν το ονειρο τους πραγματικότητα!!!
    -Λοιπον οποιος θελει να κανει σχεση μαζι μου Αφεντρας/υποτακτικού ας το δηλωσει να κανουμε μια οντισιον!!!! ( ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ.... ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ και ΑΣ ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ....ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ )

9. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

προσωπικα , αν δεν ειχε γινει το ονειρο μου πραγματικοτητα , δεν θα ειχα παντρευτει ... ομως γνωριζω πολλους που πηρανε απο τον γαμο τους ενα πολυ σημαντικο κομματι του ονειρου και ειμαι βεβαιος οτι ποτέ δεν θα τους κατακρινω διοτι θελησαν να γευτουν και το κομματι που δεν μπορεσαν να εχουν .

Δεν υπαρχουν "ιδανικα πλαισια" μεσα στα οποια να παρεχεται εγγυημενα η ψυχικη πληροτητα . Το πως θα διαμορφωθει ο φοντος που θα αναπτυχθει η σχεση , εχει να κανει αποκλειστικα απο την δυναμικη της ιδιας της πηγης αυτης της σχεσης .

Πιστευω πως οποιος θελει να μοιραζεται την ζωη του με καποιον αλλον , απλα το κανει ηδη . πιστευω στις επιλογες και οχι στην τυχη ... regrets ... I had a few , ..... but then again.... too few to mention ...

Το παιχνιδι για να ειναι συναρπαστικο , δεν προυποθετει συγκεκριμενους ρολους , αριθμο συμμετοχων και διαρκεια ...

10. aris300

aris300 New Member

Είναι λογικό να μιν μπορώ να βρω εύκολα τέτια σχέση. Επειδή σχετικά λίγα άτομα έχουν τέτιες ιδιετερότητες και πολύ απο αυτούς το κρύβουν. Πάντα θα είναι ταμπού. Δεν μου αρέσει να κάνω σχέση βάζοντας πρωτα το σεξουαλικό αλλα και ουτε μου αρέσει να καταπιέζω την σεξουαλικότητα μου. Μια τέτια σχέση δεν κρατάει πολύ πρέπει να σε δένούν πολλά πράγματα εκτος αυτο.
    Δεν έχω βρεί ακομα σχέσει να τεριάζουμε και στους δύο τομείς.
    Είναι και λίγο θέμα τύχης. Η ελπήδα πεθένει πάντα τελευταία....

11. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

aris300 .... οταν θελεις να εισαι με καποιον , σε ευχαριστει να του προσφερεις αυτο που τον ευχαριστει και τουμπαλιν ....

12. mandragoras

mandragoras Regular Member

ολοι εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους...ο χρονος προσφερει και αλλα εκτος απο μια σεξουαλικη επιθυμια!