Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Aπολέπιση.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 31 Ιανουαρίου 2015.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

And the Story Goes Like This:

Μπαίνεις με την ''λεβιεδοπαρέα'' σου στο club και αρχίζει και παίζει το μάτι σου να δεις που σε παίρνει να χωθείς. Νιώθεις αρκετά κοινωνικός. Πέφτεις εδώ.

Γεια σου, τι κάνεις θες παρέα; Όχι. Φεύγεις..

Πας δίπλα. Πως περνάμε όλα καλά; Σόρρυ γράφω στο κινητό τώρα τα λέμε αργότερα. Φεύγεις..

Αλλάζεις μαγαζί γιατί δεν σε πήγε. Δεν έφταιγες εσύ, η μουσική έφταιγε και τα ποτά ήταν ''μπόμπες''. Μπαίνεις στο νέο. Ξαναπέφτεις με ατάκα. Βλέπω ότι είσαι πολύ όμορφη, το χαμόγελο σου λάμπει, αλλά θέλω να δω και άλλες φωτογραφίες. Θα μου δώσεις το fb σου; Όχι , δεν έχω fb, ότι βλέπεις εδώ. Φύγε τώρα γιατί έχω να βγάλω selfie.. και όλο το βράδυ πήγε έτσι. Γέμισες λέπια. Έφυγες ντυμένος, σκατά, σκατά, σκατά.

Την άλλη εβδομάδα πας στα ίδια άλλα όχι μόνος σου. Πας με μια φίλη σου από τα παλιά που την πιάσανε τα ψύχολογικά της και θέλει παρέα, ψιλονόστιμη και βλέπεις τον ίδιο κόσμο. Και γίνεται ένα μαγικό.

Τώρα σου μιλάνε όλες!

Γειά σου με θυμάσαι ; Αυτή είναι η κοπέλα σου ; Μην χάνεσαι να τα πούμε. Το Fb μου είναι Mandy Sexmeupkaiangoustareis ;- )

Και από μακριά με κρυφές ματιές αρχίζει το παιχνίδι. Κάτι έχει αλλάξει.

Τινάζεις το σακάκι σου και φεύγουνε.... λέπια! Σαν να έχει γίνει μια απολέπιση , έχεις γίνει πλέον ο σταρ της βραδιάς, το φαί σου είναι εκεί και σε περιμένει και φυσικά προσπαθείς να ξεφορτωθείς την φίλη σου, μπας και κάνεις κάτι.

Είπαμε καλός καλός, αλλά δεν είσαι και μαλ@κ@ς.

Ερώτηση. Το ανεξήγητο - παράξενο φαινόμενο αυτό είναι Vanilla ;

2. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

δεν ξερω για vanilla η μη, παντως μεχρι πριν μερικα χρονια πιστευα οτι ηταν αποκλειστικα γυναικεια συμπεριφορα. αλλα δεν ειναι τελικα. ισως σε μικροτερο βαθμο...

offtopic?  

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

H vanilla στον δικό της κόσμο, εκμεταλλεύεται την "ελευθερία" της η τα βίτσια της (kinky);

ps: Κίνκυ είσαι στο Μπρούκλιν, στο bdsm ειναι καβλώστρα..

Last edited by a moderator: 3 Φεβρουαρίου 2015
  5. folha

folha deja vu

Πώς το έχω εξηγήσει εγώ το φαινόμενο (αν έχω καταλάβει για τι μιλάμε δηλαδή   )

Έρχεται ο α ασυνόδευτος να μιλήσει στον β, υποσυνείδητα ο β σκέφτεται εδώ έχουμε φλερτάκι, νόστιμος είναι, να πω κάτι κι εγώ να τον εντυπωσιάσω, να προσέχω μην πω καμιά βλακεία και τον διώξω. Κι ενώ διάφορες σκέψεις τρέχουν εσωτερικά, εξωτερικά αυτό αποτυπώνεται με μια "σφιχτή" συμπεριφορά. Ο α την εκλαμβάνει ως απόρριψη, φεύγει.

Έρχεται ο α με το συνοδό του γ, χαιρετάει τον β, ο β σκέφτεται για τον α ότι δεν είναι υποψήφιο φλερτ, εξωτερικά αυτό μεταφράζεται είμαι ο εαυτός μου, πιο ανοιχτός στην κουβέντα, πιο χαλαρός κλπ κλπ. Ο α το λαμβάνει ότι ο β είναι ανοιχτός για συνομιλία, μπορεί και κάτι παραπάνω και τι ατυχία να συνοδεύομαι.

Προσωπικά με φιλους μου έχω αυτολογοκριθεί για να μην πάει ο νους του άλλου σε κάτι παραπάνω ενώ δεν θα το ήθελα, αντίθετα όταν είχαν κοπέλες οι φίλοι μου ήμουν πιο χαλαρή γιατί πίστευα ότι δεν θα το θεωρήσουν ως μήνυμα για κάτι περισσότερο (όχι ότι δεν το θεώρησαν, αλλά αυτό έχει να κάνει με εκείνους κι όχι με εμένα).

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Στα εδω να δεις τι γινεται. Εισαι ανκολαρντ μιλας με καποια το παιζει σκληρη, δυσκολη κτλ

Εισαι κολλαρντ καθε μερα στο προφιλ αου, ελεγχει, ελευθερωθηκες, οχι; Σπερνει και μια ψιλοδιχονοια στον περιγυρο!

7. Dapom

Dapom Contributor

Σαν παρα πολυ δεν τα σκέφτεστε όλα; Για χαλαρώστε και αρχίστε να την πέφτετε ο ένας στον αλλον είτε συνοδεύεται είτε όχι.
    Αμαν πλέον αυτές οι αναστολές

8. enlighten

enlighten Στα ποδια του Drytomos...!!! Για ταξίδια ερωτικά

Μεσα απο συζητήσεις σε παρέες γυναικών κ οχι μονο .... Το συμπέρασμα που εχω βγάλει μεχρι στιγμης ακούγοντας την γνωμη των αλλων ειναι πως : Ο ασυνόδευτος ειναι σαν να φωνάζει απο μακρυα "λιγουρης" - " πεφτουλας "... Κ οποια θετικά κ αν εχει , θεωρούνται ολα τεχνικές προσέγγισης ... Με κινητρο κ οχι παντα "αξιόπιστες " .
    Ενώ τον συνοδευόμενο κ να μην σ αρεςει ιδιαίτερα.... η "χ" εκάστοτε , που ειναι το τριτο προςωπο , ελεύθερη θεωρεί πως ηδη εχει περασει απο " crash test " για να βριςκεται σε σχεςη . .. Μ αποτελεςμα ν ανεβαίνουν οι μετοχές της αξιοπιστίας του .... Αυτο που παιζει κ παρα πολυ ειναι η ζήλια ( γιατι να τον /την εχει αυτη /ος) κ οχι εγω .... Αλλα κ οταν βλέπεις κάποιον σε αλληλεπίδραση με την εκάστοτε σχεςη... ιςως βλέπεις στοιχεία του που αρχικά δεν μπορεις να τα διακρίνεις ...

Υγ: δεν ειναι απόψεις που ενστερνίζομαι ....   

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

- Μην φλερτάρετε με κάποιον που συνοδεύεται, .. η ωριμότητα συνοδεύεται από ευθύνες και εμπεριέχει ρίσκο.
    Άσχετα αν κάποιες γυναίκες αρέσκονται να προτιμάνε άντρες άλλων γυναικών..

10. Dapom

Dapom Contributor

Εδω εχω αρκετές ενστάσεις...
    Καταρχήν δεν φλερτάρουν οι γυναίκες...τουλάχιστον οχι ευθέως.
    Αυτό το "...να προτιμάνε άντρες αλλων γυναικών...." μου κάθεται κάπως...μου έρχεται να ζητήσω τα συμβόλαια ιδιοκτησίας
    Οσο για την ωριμότητα και τις ευθύνες και το ρίσκο...πολύ μεγάλη κουβέντα

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

..φλερτάρουν, όχι σαν καγκουρίνες όμως.

Διεκδικούν, φυσικά ουυυυυυυου!..

12. Dapom

Dapom Contributor

Ναι αλλα δεν εκανα ένασταση σε αυτο....αλλά στο "....αντρες αλλων γυναικών..." ...αυτο το ιδιοκτησιακο μου καθεται καπως