Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Aποτρίχωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος woohoo, στις 4 Μαρτίου 2012.

1. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Απάντηση: Aποτρίχωση

Ναι, συμφωνώ...

Είναι το ίδιο με το να δηλώνουν όλοι Master, ένα πράγμα.

2. nightdriver

nightdriver New Member

Στη γυναικα προτιμω την πληρη αποτριχωση, η ενα φρεζαρισμενο τριγωνακι, η την κλασσικη γραμουλα χολιγουντ οπως την λενε..
    στον ευατο μου δεν εχω κανει ποτε τιποτε περι αποτριχωσεως.
    αυτα..

3. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Με λένε Γιώργο και είμαι καλά.Κάνω αποτρίχωση ΠΑΝΤΟΥ γιατί έτσι γουστάρω...

4. woohoo

woohoo Regular Member

Δεν νομίζω ότι σε κατηγόρησε κάποιος αλλα ok.

5. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Δεν θυμάμαι να είπα ότι με κατηγόρησε κάποιος  

6. CF

CF New Member

Προσωπικά, ούτε αδερφή είμαι, ούτε αφέντρα χρειάζομαι. Υπάρχουν 2 λόγοι: Πρώτον δεν μου αρέσει στην πίπα η κοπέλα να πνίγεται και να βγάζει τρίχες από το στόμα, όπως κι εγώ όταν την γλύφω, να παθαίνω το ίδιο. Και δεύτερον, η αίσθηση είναι υπέροχη όταν είσαι ξυρισμένος. Αλλιώς, είναι σαν να φοράς μπουφάν....

7. CF

CF New Member

Και πριν 20 χρόνια, η μόδα ήταν να μην ξυρίζονται οι γυναίκες. Τώρα όμως, εάν δεις μασχάλες και γάμπες σαν τον Γκάλη, μάλλον δεν θα σου αρέσει έτσι? Εάν το πάς με την φύση, και οι γυναίκες οι αξύριστες, γκοτζίλες θα γίνουν! Αυτό προστάζει η φύση.... σου αρέσει???

8. woohoo

woohoo Regular Member

Χωστά φιλε!

Η φύση προστάζει να μην κάνουμε ούτε αντισύλληψη.

Αλλα κάποιοι εδώ μέσα κάποιοι όλο η φύση και η φύση....
    Ούτε καν ζούμε σε αυτήν!

A και μετά το ξύρισμα καλή είναι και καμια ενυδατικη.

9. Libertin

Libertin Regular Member

Η δικιά μου δεν μου παίρνει πίπα γιατί έχω λέει πολλές τρίχες... Να την πιστέψω?  

10. woohoo

woohoo Regular Member

Τι να σου πω. Εγώ προσωπικά θεωρώ την αποτρίχωση must και κάνω από το λύκειο κιόλας. Και με κερί....

Εμενα τουλάχιστον με κάνει να νιώθω πολύ πιο εραστής.

11. Necrotik

Necrotik Dead Member

Οι εταιρείες καλλυντικών βγάζουν τα κέρατά τους από τα προϊόντα ομορφιάς/αποτρίχωσης/καλλωπισμού/φροντίδας/αντιγήρανσης που πουλάνε στις γυναίκες, αλλά δεν τους φτάνουν, θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους, θέλουν να αρχίσουν να αγοράζουν και οι άντρες.
    Γι' αυτό έχουν αρχίσει να προωθούνται όλα αυτά και στους άντρες.

Μόδα = η διάθεση κάποιου για ατομικό οικονομικό κέρδος.

Θα ψαρώσουμε;

ΥΓ: εξαιρείται το ξύρισμα στην επίμαχη περιοχή.

12. woohoo

woohoo Regular Member

Για να διαφωνήσω πάλι.

Νομίζω πως θα μπορούσαν παρα πολλοί να μην έχουν αυτοκίνητο και να χρησιμοποιούν την συγκοινωνία. Η θα μπορούσαμε όλοι να αγοράζουμε πιο φθηνές φόρμες αντί των jean παντελονιών.

Δεν έχει τόση σημασία η πρακτικότητα όσο το γεγονός ότι κάποια άτομα απλά έχουν τον χρόνο και το χρήμα να αφιερώσουν για τον εαυτό τους.

Εγώ κάνω αποτρίχωση. Άλλοι αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα. Άλλοι παίρνουν smart phones. Άλλοι ξοδεύουν χρόνο στο facebook.

Και δεν είναι κακό. Μια λειτουργία των χρημάτων είναι και η κατανάλωση.