Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Aποτρίχωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος woohoo, στις 4 Μαρτίου 2012.

1. lorelei

lorelei Regular Member

Απάντηση: Aποτρίχωση

τις τρίχες πολλοί εμίσησαν...
    είναι κάπως αντιαισθητικές πως να το κάνουμε..

2. Bon Viveur

Bon Viveur Sex involves the body. Great sex involves the mind

Και βέβαια να την πιστέψεις... 
    Δε της λες καλύτερα, να σου πάρει ...τσιμπούκι; 

3. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Καραζήτω το τριμάρισμα και ζήτω η αποτρίχωση, αν θέλετε και μια γυναικεία γνώμη. Στα επίμαχα το βρίσκω απολύτως απαραίτητο, όπως δεν θέλω τρίχες στο φαΐ μου έτσι δεν θέλω κι εκεί. Στα υπόλοιπα δεν με ενοχλούν πολύ, εξαρτάται το άτομο, τις συνθήκες, την "κάλυψη", το παιχνίδι.

4. woohoo

woohoo Regular Member

Πως και πως περίμενα την γνώμη σου. Που επιτέλους είναι οι γυναίκες που σκέφτονται έτσι???

5. Boss_23

Boss_23 New Member

Μια χαρα ειναι αν την γουσταρει το ατομο που την κανει και οι γυρω του ειναι περιττοι.Αν δεν αρεσε σε καποιον-α μην το συζητα καν τοτε μην σπαταλα χρονο για τριχες.

6. shamanka

shamanka Regular Member

Καλημέρα!
    Εγώ δεν είμαι ενάντια στην αποτρίχωση είτε στον άνδρα είτε στην γυναίκα, αν τραβάει η ψυχούλα τρίχες απλά καθυστερείς την συνάντηση με την αισθητικό καμία εβδομάδα παραπάνω από το κανονικό και το διασκεδάζεις.
    Σε μένα για αποτρίχωση έρχονται άνδρες με τρίχες στην πλάτη και έντονα στα χέρια και ποδιά. 3 φορές το χρόνο περιποίηση με συχνότερες τις καλοκαιρινές και το σώμα είναι τέλειο.
    Όσον αφορά τα γεννητικά όργανα : από την προσωπική εμπειρία θα πω, ότι το αποτριχωμένο μέλος και το υπόλοιπο κορμί είναι πολύ πιο ευπρόσδεκτο ))

7. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Τις έσφαξα για να μείνω μία  
    Η γνώμη μου είναι, αν δεν έχουμε ποικιλία, έστω στην τρίχα, θα βαρεθούμε! Μου αρέσουν τα σορπράϊζ

8. Emiris

Emiris Regular Member

Σωστά τα λες, εκτός από το υστερόγραφο Το μόνο ξύρισμα που εξαίρεται είναι αυτό του προσώπου.

9. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Να που πέσαμε και σε αισθητικό!  
    Επομένως εξ εμπειρίας κι αρμοδιότητος η γνώμη της μετράει. 

10. DiDi

DiDi Regular Member

Τελικά να αποτριχωνόμαστε ή όχι..?

11. Mistress Valia

Mistress Valia Regular Member

Συμφωνώ απόλυτα!!Το βλέπω ακριβώς σαν φαγητό.Αηδιάζω με τις τρίχες και με παραπέμπει και σε βουκολικές καταστάσεις με ποταμάκια, κατσικούλες και μπόλικη κοπριά.Απαραίτητη η ολική αποτρίχωση στα επίμαχα.Τα υπόλοιπα εάν είναι νορμάλ, δε με ενόχλουν καθόλου.Επίσης απεχθάνομαι το ξύρισμα ποδιών-μασχαλών στους άντρες.Μην υπερβάλλουμε κιόλας! 

12. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Να κάνετε ότι σας λέει ο σύντροφός σας! Μόνο αυτό μετράει για εσάς.
    Όμως μην του επηρρεάσετε τη σκέψη κι απόφαση με τίποτα βοηθητικά εργαλεία!